- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 29 of 29
Thread: Oψεις Αρη κ Αφροδιτης
-
29-05-2008, 03:23 PM #21
-
30-05-2008, 12:13 AM #22
Re: Oψεις Αρη κ Αφροδιτης
μα δεν ειναι σε πτωση:weird:!!...οπως και να εχει πιστευω οτι λογω οικου 5 οικου συγκεκριμενα δεν ειναι το ιδιο..αλλιως συνοδος σεληνης με Αφροδιτη στον Αιγοκαιρω και 10 οικο λογου χαρη και αλλιως στον 5 η 8!!Αλλωστε δεν νομιζω οτι η Αφροδιτη σε θεση πτωσεις εχει να κανει με ελαττωμενα ομορφα χαρακτηριστικα..εχω γνωστες με Αφροδιτη στον Κριο και στον σκορπιο και ειναι απο τις πιο μαγνητικες και ομορφες γυναικες που εχω δει..αντιθετα επι το πλεοστον οσες ειδα με Αφροδιτη στον ταυρο και ζυγο και ιχθυ ενω ηταν θελκτικες ολες για τα αναθεμα...πλην 2 μονο!ετσι ναι το πιστευω!τι δηλαδη οσες εχουν το μονωπολιο Αφροδιτη σε θεση κυριαρχιας ζυγο,ταυρο η εξαρσης ιχθυ ειναι Τζουλια Αλεξανδρατου και οι αλλες λιγοτερο!?πολυ καπως μου φαινεται!αν ειμαι λαθος ακουω επιχειρηματα!
-
30-05-2008, 12:56 AM #23
Πρώτα απ' όλα η πτώση της Αφροδίτης ειναι στην Παρθένο.Μήπως η Μay ήθελε να πεί κατι για τις όψεις της Αφρ. με Σελήνη που αυτη ειναι σε αδυναμία, στον Αιγόκερω?
Anyway συμφωνω πως απο μονη της μια θέση πτώσης ή αδυναμίας δεν λέει τίποτα.Μπορεί να υπαρχουν πολύ ισχυρές όψεις ή να συνάδει με κάποιον απλανή, αστεροειδή ή να βρίσκεται πάνω σε μοίρα που να ενισχύει την φυσική ομορφιά.
-
30-05-2008, 10:10 PM #24
Ωραία, η Αφροδίτη σε πτώση στην Παρθένο... Ο ¶ρης στην ίδια θέση τι επιρροή έχει? Κι αν οι δύο πλανήτες είναι σε σύνοδο στο ίδιο ζώδιο?? Κάπου είχα διαβάσει (ίσως και εδώ, στο φόρουμ) ότι δίνει τρομερή ανασφάλεια... Η γνώμη σας?
-
31-05-2008, 03:22 PM #25
Υπαρχουν απλανεις που σχετιζονται με εξωτερικη εμφανιση??!Πρωτη φορα το ακουω μπορειτε να παραπεμψετε καπου η να αναφερεται μερικους ενδεικτικους...μονο για μοιρες ηξερα...π.χ λεοντα 12 μοιρες δινει ομορφια...
Ο Αρης σε συνοδο με την Αφροδιτη οχι...αλλα στην παρθενο ναι...τον κανει να προσεχει την λεπτομερεια,ολα να ειναι τελεια..ακομα και η οργη ειναι ελεγχομενη και με επιχειρηματα!!!Γενικα αν κρινω απο γνωστο μου που ειχε Αφροδιτη,σεληνη(συνοδο) και Αρη στην Παρθενο ηταν απιστευτα ανασφαλες αλλα το καλυπτε...ακομα και να ειναι ειναι ανασφαλεις δεν το δειχνουν θελουν να εχουν ενα στατους.....
-
31-05-2008, 09:26 PM #26
Ειδικά αν έχουν και τους υπόλοιπους προσωπικούς πλανήτες στο Σκορπιό να δεις πως δεν το δείχνουν..!!
-
31-05-2008, 10:53 PM #27
-
01-06-2008, 12:50 AM #28
Kalispera,
eimai karkinos me afroditi kai krono sto liontari. Mporei na me diafotisei kapoios poso epireazei auto ti sunaisthimatiki zwh?
filika
nicole
-
01-06-2008, 12:53 AM #29
Καλησπερα,
ειμαι καρκινος με αφροδιτη και κρονο στο λεων. Μπορει να μου εξηγησει καποιος ποσο αυτο επηρεαζει την συναισθηματικη ζωη?
σεληνη στον ιχθυ
αρης στην Παρθενο
Διας στον καρκινο
λιλιθ στον καρκινο
φιλικα
Νικολ
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.