s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast
Results 81 to 90 of 134
    Όνομα:
    Silia

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Ενα νόμισμα έχει δυο οψεις. Η παράσταση αλλάζει, επιλογή σου είναι να το κοιτάς απο την πλευρά που θες. Αυτό που δεν αλλάζει είναι το υλικό. Η εξουσία, ο καταναγκασμός, ο δεσποτισμός, το πάθος, η εμμονή, το πείσμα, το σκοτάδι, το φως, η αναγέννηση μετα τον θάνατο είναι το υλικό που δεν μεταλλασεται. Δεν γίνεται να μιλάμε για πλουτώνια σεξουαλικότητα και να μην εχουμε πάντα αυτά υπόψιν. Είναι άλλωστε και ο λόγος που κάνουν αυτήν την σεξουάλικότητα ξεχωριστή. Νομίζω ότι αντιλαμβάνεσαι την παράσταση ενός τέτοιου μείγματος υλικού, μιλώντας πάντα για σεξουαλικότητα. :embarrest

Aσχετο και off topic αλλα μιας κ το είδα... το ότι το νόμισμα έχει δυο όψεις είναι η παλιά θεωρία... τώρα λέγεται ότι έχει τρείς!! :toung: κ αν το δειτε.. έχει... !!:embarrest
    may..

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by may View Post
    Aσχετο και off topic αλλα μιας κ το είδα... το ότι το νόμισμα έχει δυο όψεις είναι η παλιά θεωρία... τώρα λέγεται ότι έχει τρείς!! :toung: κ αν το δειτε.. έχει... !!:embarrest

σωστά.... εχεις δικιο.
    Αυτή είναι η όψη που μάλλον δείχνει το πόσο έχει δουλευτεί το υλικό.. ή σε άλλη περιπτωση ειναι το κρεσέντο των δύο άλλων όψεων....:unsure:

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    σωστά.... εχεις δικιο.
    Αυτή είναι η όψη που μάλλον δείχνει το πόσο έχει δουλευτεί το υλικό.. ή σε άλλη περιπτωση ειναι το κρεσέντο των δύο άλλων όψεων....:unsure:
    Είναι αυτή που με δυσκολία βρίσκεις... :weird:

Εχεις διαβάσει ποτέ τα γράμματα του κέρματος στο πλαι;; είδες ότι διαβάζονται δύσκολα;;
    may..

Όνομα:
    Γεωργία

Είναι αυτή που με δυσκολία βρίσκεις... :weird:

Εχεις διαβάσει ποτέ τα γράμματα του κέρματος στο πλαι;; είδες ότι διαβάζονται δύσκολα;;
    σου είπα ότι καταλαβα για ποια οψη και μάλιστα έδωσα και δυο πιθανες ερμηνείες που αφορούν στο παραδειγμά μου. Αν εχεις καποια τρίτη εσυ ευχαριστως να την ακούσω. Εξάλλου εδωσες ήδη μια νέα διασταση στο όλο θέμα επισημαίνοντας και μονο την υπαρξή της.:respect:

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αυτο οφειλεται οπως προανεφερα στην εξουσιαστικοτητα του Ηλιου κ του Πλουτωνα και οι δυο θελουν να εξουσιασουν κανεις ομως δεν θελει να καταπιεστει απο τον αλλον και ετσι δημιουργειται αυτη η μονιμη αισθηση του καταπιεζειν και του κυβερνειν , η οποια μπορει να φτασει στα ορια του ψυχαναγκασμου.
    Χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση σε οσα λες ' Θελω να πω .. πως η οψη 6γωνου , μπορει να ειναι μια θετικη οψη ( γενικα και μη ) . Οσον αφορα την οψη Ηλιου - Πλουτωνα μπορει να δειχνει και απο την αλλη οτι ενα ατομο να εχει την ικανοτητα να διασπα ευκολα τους κατεστημενους νομους ( κατεστημενα ) . Επισης να το χαρακτηριζει απελευθερωση , και ισως να υπαρχει η ταση να δημιουργει δεσμους χωρις καταπιεση και ορους . Αν κατι δεν του αρεσει μπορει ευκολα να το τροποποιησει η να το καταστρεψει !

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Χωρις να ερχομαι σε αντιπαραθεση σε οσα λες ' Θελω να πω .. πως η οψη 6γωνου , μπορει να ειναι μια θετικη οψη ( γενικα και μη ) . Οσον αφορα την οψη Ηλιου - Πλουτωνα μπορει να δειχνει και απο την αλλη οτι ενα ατομο να εχει την ικανοτητα να διασπα ευκολα τους κατεστημενους νομους ( κατεστημενα ) . Επισης να το χαρακτηριζει απελευθερωση , και ισως να υπαρχει η ταση να δημιουργει δεσμους χωρις καταπιεση και ορους . Αν κατι δεν του αρεσει μπορει ευκολα να το τροποποιησει η να το καταστρεψει !
    Μήπως μπερδεύουμε λίγο τις ιδιότητες που αποδίδονται στον Πλούτωνα με αυτές που αποδίδονται στον Ουρανό;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Μήπως μπερδεύουμε λίγο τις ιδιότητες που αποδίδονται στον Πλούτωνα με αυτές που αποδίδονται στον Ουρανό;
    εγώ νομίζω πως καλά το πάει... αλλά αντί για "σπάει" θα έβαζα "αναδιαμορφώνει". O Πούτωνας γκρεμίζει κ ξαναχτίζει θεσμούς κ κράτη με σκοπό όμως. Aντίθετα δηλαδή με τη δράση του Oυρανού που είναι πιο εκρηκτική κ χωρίς σκοπό. Aντίδραση για την αντίδραση δηλαδή.
    may..

εγώ νομίζω πως καλά το πάει... αλλά αντί για "σπάει" θα έβαζα "αναδιαμορφώνει". O Πούτωνας γκρεμίζει κ ξαναχτίζει θεσμούς κ κράτη με σκοπό όμως. Aντίθετα δηλαδή με τη δράση του Oυρανού που είναι πιο εκρηκτική κ χωρίς σκοπό. Aντίδραση για την αντίδραση δηλαδή.
    Ούτε την άποψη ότι ο Ουρανός "δεν έχει σκοπό" μπορώ να καταλάβω. Εκτός του ότι, για εμένα τουλάχιστον, τίποτε δεν γίνεται χωρίς κάποια αιτία/άρα και έναν σκοπό, το ότι κάτι γίνεται ξαφνικά δεν σημαίνει ότι είναι και άσκοπο, μπορεί απλώς να σημαίνει ότι ο σκοπός ή το αίτιο δεν ήταν αντιληπτά από εμάς παρά μόνο τη στιγμή που συνέβη κάτι.
    Θα παρομοίαζα την δράση του Πλούτωνα σαν την κίνηση και την πορεία ενός παγετώνα και την αντίστοιχη του Ουρανού σαν την κίνηση του νερού ενός υδροηλεκτρικού φράγματος που καταρρέει "ξαφνικά".
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Ούτε την άποψη ότι ο Ουρανός "δεν έχει σκοπό" μπορώ να καταλάβω. Εκτός του ότι, για εμένα τουλάχιστον, τίποτε δεν γίνεται χωρίς κάποια αιτία/άρα και έναν σκοπό, το ότι κάτι γίνεται ξαφνικά δεν σημαίνει ότι είναι και άσκοπο, μπορεί απλώς να σημαίνει ότι ο σκοπός ή το αίτιο δεν ήταν αντιληπτά από εμάς παρά μόνο τη στιγμή που συνέβη κάτι.
    Θα παρομοίαζα την δράση του Πλούτωνα σαν την κίνηση και την πορεία ενός παγετώνα και την αντίστοιχη του Ουρανού σαν την κίνηση του νερού ενός υδροηλεκτρικού φράγματος που καταρρέει "ξαφνικά".
    Δεν συμφωνώ με την άποψή αυτή, αλλά ειλικρινά δεν έγινε κ κάτι!!

Aπλώς δεν είμαι σε φάση να τεκμηριώσω την άποψή μου... βαριέμαι λίγο!!
    may..

Πλούτωνας(R) σύνοδο με Σελήνη σε αντίθεση με Ήλιο σύνοδο με Δία.Τι θα μπορούσαμε να πούμε για κάτι τέτοιο;
    Επισυνάπτω και τον χάρτη..
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Page 9 of 14 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 48 users browsing this thread. (0 members and 48 guests)