s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 7
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast
Results 61 to 70 of 134
    Όνομα:
    Σόφη

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Κι ο δικός μου ήλιος (10ος Κριος) κάνει τετράγωνο με τη σελήνη μου
    (1ος Καρκίνος) με ανοχή 6.31
    Καί ο Πλούτωνάς μου (10ος Παρθένος) κάνει αντίθεση με το Δία μου(9ος Ιχθείς) με ανοχή 4.22

αυτοί φταίνε για το ότι διατηρώ κακές συνήθειες, ή λέω ασυναρτησίες??

"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Κι ο δικός μου ήλιος (10ος Κριος) κάνει τετράγωνο με τη σελήνη μου
    (1ος Καρκίνος) με ανοχή 6.31
    Καί ο Πλούτωνάς μου (10ος Παρθένος) κάνει αντίθεση με το Δία μου(9ος Ιχθείς) με ανοχή 4.22

αυτοί φταίνε για το ότι διατηρώ κακές συνήθειες, ή λέω ασυναρτησίες??

Δεν το νομίζω. Και βέβαια ο Πλούτωνάς σου πρέπει να είναι στον 3ο.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σόφη

Καλημέρα!!

Ευχαριστώ για την απάντηση!

Όντως έκανα λάθος. Ο Πλούτωνάς μου είναι στον 3ο.
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Κυριακή, νομίζω ότι το εξέφρασες πολύ πετυχημένα. Ετσι όπως το τοποθέτησες με εκφράζει απόλυτα. Κατα αυτον τον τρόπο και εγω κόβω συνήθειες. Πρεπει όμως πρωτα να τις βιώσω μεχρι την ρίζα τους, να τις νιώσω να τις γνωρίσω και μετά τις αλλαζω.
    Koρίτσια, παρακολούθησα τη συζήτηση σας. Νομίζω ότι στο θέμα της συνήθειας που αναφέρει η Κυριακή παίζει ρόλο κι η θέση της Σελήνης. Στο Σκορπιό έχει αυτή την τάση ή να κολλάει σε συνήθειες ή να τις κόβει με το μαχαίρι...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Ράνια

Δεν μπορώ παρα να πω οτι:" συμφωνώ και επαυξάνω!"

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν και με πολύ λιγότερες γνώσεις απο πολλούς απο εσάς θεωρώ οτι σαφώς παίζει ρόλο το ζώδιο σελήνης αλλά επίσης και ο τύπος της όψης που σχηματίζεται στο θέμα της συνήθειας.Μια σελήνη σκορπιό σε τετράγωνο με πλούτωνα θα έδινε εμμονές σε συνήθειες και απαλλαγή απο αυτές μετά απο πολύ σοβαρή προσπάθεια του ατόμου να ξεπεράσει την τάση για γάντζωμα από συναισθηματικές "εξαρτήσεις".
    Το βλεπω και στον εαυτό μου όπου υπάρχει τετράγωνο τους μεταξύ καρκινου - ζυγού όπου υπάρχει δυσκολία να ξεκολλήσεις απο καταστάσεις.Αυτή ειναι και ουσία του τετραγώνου κατά την ταπεινή μου άποψη...η εσωτερική ένταση που προκαλείται.

ίσως η πρόταση του βασίλη να έχει -παντα κατα την αποψή μου και με κάθε επιφύλαξη καθότι αρχαρια- ισχύ σε άλλου είδους όψεις....οπως για παραδειγμα στην σύνοδο με ήλιο ή και στην αντίθεση με ήλιο.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ράνια

Εννοειται οτι οι όψεις παίζουν τον ρόλο τους.Απλά η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει αυτήν την τάση να είσαι ή του ύψους ή του βάθους.Κι έγώ εκει την έχω και εκεί που θα κάπνίζω 6 μήνες σαν φουγάρο, ξαφνικά την άλλη μέρα μπορεί να το κόψω μαχαιρι για αλλους 6 μήνες.Μάλλον βοηθάει και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Αρη να κοβω τις κακές συνήθειες οταν θέλω, αλλα μου το χαλάει το τετράγωνο με Αφροδίτη.

Ενα ακομα σημειο που δεν αναφερατε και ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο αυτης της οψης ειναι και το σεξουαλικο το οποιο ειναι απο τα κυρια χαραχτηριστικα του Πλουτωνα κατι σαν κινητηριος δυναμη ωστε ο Πλουτωνας να δουλευει σωστα και να μην βγαζει ψυχοσωματικα!!!!

Όνομα:
    Κυριακή

Καλημερα παιδια!
    Ειναι πολυ ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις, οι οποιες κατα καποιον τροπο συγκλινουν μεταξυ τους.
    Δεν αμφισβητω τον ρολο της Σεληνης, [αλλωστε κανει και εξαγωνο με τον Πλουτωνα] αλλα επειδη στον χαρτη μου μπλεκονται οι προαναφερομενοι πλανητες σε ακριβεις συνοδους με αλλους, και εχουν ολοι σχεσεις "αγαπης-μισους" [τριγωνο-αντιθεση] με τον Κρονο δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για το πως δρα μια απο τις οψεις, που στην προκειμενη ειναι ανοιχτη συνοδος του Ηλιου με την ακριβη συνοδο των Πλουτωνα-Ουρανου.
    Επισης μια διευκρινηση: Μιλαω για συνηθειες και οχι για εμμονες. Οι εμμονες ειναι πιο περιπλοκη υποθεση
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by original72 View Post
    Ενα ακομα σημειο που δεν αναφερατε και ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο αυτης της οψης ειναι και το σεξουαλικο το οποιο ειναι απο τα κυρια χαραχτηριστικα του Πλουτωνα κατι σαν κινητηριος δυναμη ωστε ο Πλουτωνας να δουλευει σωστα και να μην βγαζει ψυχοσωματικα!!!!
    Εμ............ δεν θα έπρεπε να είχε και κατι καλό αυτή παλιοόψη?:toung: Απο 40 κύματα περνάμε, να μην χαιρόμαστε και λίγο?

Page 7 of 14 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)