- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 134
Thread: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
-
27-05-2008, 12:01 AM #61
Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
Κι ο δικός μου ήλιος (10ος Κριος) κάνει τετράγωνο με τη σελήνη μου
(1ος Καρκίνος) με ανοχή 6.31
Καί ο Πλούτωνάς μου (10ος Παρθένος) κάνει αντίθεση με το Δία μου(9ος Ιχθείς) με ανοχή 4.22
αυτοί φταίνε για το ότι διατηρώ κακές συνήθειες, ή λέω ασυναρτησίες??
"Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
27-05-2008, 08:01 AM #62
-
27-05-2008, 09:28 AM #63
Καλημέρα!!
Ευχαριστώ για την απάντηση!
Όντως έκανα λάθος. Ο Πλούτωνάς μου είναι στον 3ο."Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."
-
27-05-2008, 09:56 AM #64
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
27-05-2008, 10:30 AM #65
Δεν μπορώ παρα να πω οτι:" συμφωνώ και επαυξάνω!"
-
27-05-2008, 10:47 AM #66
Αν και με πολύ λιγότερες γνώσεις απο πολλούς απο εσάς θεωρώ οτι σαφώς παίζει ρόλο το ζώδιο σελήνης αλλά επίσης και ο τύπος της όψης που σχηματίζεται στο θέμα της συνήθειας.Μια σελήνη σκορπιό σε τετράγωνο με πλούτωνα θα έδινε εμμονές σε συνήθειες και απαλλαγή απο αυτές μετά απο πολύ σοβαρή προσπάθεια του ατόμου να ξεπεράσει την τάση για γάντζωμα από συναισθηματικές "εξαρτήσεις".
Το βλεπω και στον εαυτό μου όπου υπάρχει τετράγωνο τους μεταξύ καρκινου - ζυγού όπου υπάρχει δυσκολία να ξεκολλήσεις απο καταστάσεις.Αυτή ειναι και ουσία του τετραγώνου κατά την ταπεινή μου άποψη...η εσωτερική ένταση που προκαλείται.
ίσως η πρόταση του βασίλη να έχει -παντα κατα την αποψή μου και με κάθε επιφύλαξη καθότι αρχαρια- ισχύ σε άλλου είδους όψεις....οπως για παραδειγμα στην σύνοδο με ήλιο ή και στην αντίθεση με ήλιο.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
-
27-05-2008, 11:01 AM #67
Εννοειται οτι οι όψεις παίζουν τον ρόλο τους.Απλά η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει αυτήν την τάση να είσαι ή του ύψους ή του βάθους.Κι έγώ εκει την έχω και εκεί που θα κάπνίζω 6 μήνες σαν φουγάρο, ξαφνικά την άλλη μέρα μπορεί να το κόψω μαχαιρι για αλλους 6 μήνες.Μάλλον βοηθάει και το εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τον Αρη να κοβω τις κακές συνήθειες οταν θέλω
, αλλα μου το χαλάει το τετράγωνο με Αφροδίτη.
-
27-05-2008, 12:52 PM #68
Ενα ακομα σημειο που δεν αναφερατε και ειναι πολυ σημαντικο στοιχειο αυτης της οψης ειναι και το σεξουαλικο το οποιο ειναι απο τα κυρια χαραχτηριστικα του Πλουτωνα κατι σαν κινητηριος δυναμη ωστε ο Πλουτωνας να δουλευει σωστα και να μην βγαζει ψυχοσωματικα!!!!
-
27-05-2008, 01:01 PM #69
Καλημερα παιδια!
Ειναι πολυ ενδιαφερουσες ολες οι αποψεις, οι οποιες κατα καποιον τροπο συγκλινουν μεταξυ τους.
Δεν αμφισβητω τον ρολο της Σεληνης, [αλλωστε κανει και εξαγωνο με τον Πλουτωνα] αλλα επειδη στον χαρτη μου μπλεκονται οι προαναφερομενοι πλανητες σε ακριβεις συνοδους με αλλους, και εχουν ολοι σχεσεις "αγαπης-μισους" [τριγωνο-αντιθεση] με τον Κρονο δεν βαζω το χερι μου στην φωτια για το πως δρα μια απο τις οψεις, που στην προκειμενη ειναι ανοιχτη συνοδος του Ηλιου με την ακριβη συνοδο των Πλουτωνα-Ουρανου.
Επισης μια διευκρινηση: Μιλαω για συνηθειες και οχι για εμμονες. Οι εμμονες ειναι πιο περιπλοκη υποθεσηΟνειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
27-05-2008, 01:20 PM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 20 users browsing this thread. (0 members and 20 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.