s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 6
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 6 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast
Results 51 to 60 of 134
    Όνομα:
    Silia

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Quote Originally Posted by marianne View Post
    Καλησπερα παιδια!πολυ ενδιαφερον και βαθυ θεμα, θα ηθελα να πω και εγω λιγα πραγματακια.....Το ετερον εχει ηλιο σκορπιο στον 5 οικο σε συνοδο με πλουτωνα στον 4 οικο και η αληθεια ειναι οτι πριν 2 χρονια ειχε πεθανει η κοπελα του .Επισης εγω εχω σεληνη στο σκορπιο συνοδο με πλουτωνα στον 6 οικο. αυτο αυτες οι ενεργειες πως μπορει να βγαινουν? εχω τρομαξει λιγακι με τη συνοδο του :nuts:
    Γειά σου!!

Δες κ τους οίκους που κυβερνούν οι πλανήτες αυτοί. :embarrest
    may..

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Θα συμφωνήσω περί Ουρανού:bigsmile:

Προσωπικά με τετράγωνο όπως ανεφερα, δυσκολευομαι ιδιαιτερως να αλλάξω συνήθειες.:bigsmile:
    Σίγουρο είναι οτι το συνολο του ωροσκοπίου παιζει μεγαλο ρόλο. Σαν μια πρωτη εξήγηση που μπορώ να δώσω ειναι ότι το σύνολο των πλανητων στο δικό μου χάρτη βρίσκονται πάνω απο τον ορίζοντα και στο δυτικο ημισφαίριο.

Όνομα:
    Δεσποινα

οπως ειπα και πιο πριν το τετραγωνο ηλιου πλουτωνα και τετραγωνο σεληνης πλουτωνα το δευτερο με πονεσε πιο πολυ ,εφερε για μενα την απουσια των γονιων μου στην ηλικια των πεντε ετων, εχω και κρονο στον 4 οικο- οπως ειπε και το αγαπητο μαυρο φεγγαρι δηλωνουν ψυχικα τραυματα στην παιδικη ηληκια -,εκεινο το διαστημα ηταν τραγικο για την ψυχη μου ,θυμαμαι τα γεματο οικτο βλεμμα των γειτονων ,εβλεπα τα αλλα παιδια με τους γονεις τους,υπεφερα και κλεινομουν στον εαυτο μου με τροπο πλουτωνιο ,υποχθονειο,με εσωτερικες ευαισθησιες κρυμμενες δεν επετρεπει , ευαισθησιες φανερα [δακρυα η αγκαλιες ] ο πλουτωνας, με αποτελεσμα να τυραννιεμαι τις νυχτες απο εφιαλτες και να μην μπορουν να με κανουν καλα τα αδελφια μου και οι παπουδες μου εως να ξυπνησω,και παντα εβγαινα απο το αδιεξοδο του εφιαλτη με γοερο κλαμμα-αναγεννηση ,ανακουφιση -Μερικα τετραγωνα ειναι πολυ σκληρα ιδιως οταν παιζει και ο κρονος δυνατα.
    Ζητω συγνωμη αν σας κουρασα με τα πλουτωνια τετραγωνα μου,
    Δεσποινα

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    οπως ειπα και πιο πριν το τετραγωνο ηλιου πλουτωνα και τετραγωνο σεληνης πλουτωνα το δευτερο με πονεσε πιο πολυ ,εφερε για μενα την απουσια των γονιων μου στην ηλικια των πεντε ετων, εχω και κρονο στον 4 οικο- οπως ειπε και το αγαπητο μαυρο φεγγαρι δηλωνουν ψυχικα τραυματα στην παιδικη ηληκια -,εκεινο το διαστημα ηταν τραγικο για την ψυχη μου ,θυμαμαι τα γεματο οικτο βλεμμα των γειτονων ,εβλεπα τα αλλα παιδια με τους γονεις τους,υπεφερα και κλεινομουν στον εαυτο μου με τροπο πλουτωνιο ,υποχθονειο,με εσωτερικες ευαισθησιες κρυμμενες δεν επετρεπει , ευαισθησιες φανερα [δακρυα η αγκαλιες ] ...
    Νομιζω ότι καθε χάρτης ειναι ιδιαιτερος...Παρόλο που κι εγώ εχω τετράγωνο σεληνης ηλιου και δία με πλουτωνα και επίσης Κρονο στον 4ο, δεν εζησα κάποιον αποχωρισμό με γονείς και τα λοιπά όπως αναφέρεις.

Ενα κλείσιμο στον εαυτό όταν βρίσκω δύσκολα το έχω αλλά μάλλον επειδή εγώ το εχω ανάγκη και όψι επειδή οι άλλοι με απομακρύνουν- συνηθως.:bigsmile:

Νομιζω θα ήταν πιο καλό να αναφέρουμε με λεπτομέρεια, σε ποια ζώδια και οίκους εχουμε τα τετράγωνα για να εχουμε πιο ολοκληρωμενη εικόνα της όψης.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Δεσποινα

ηλιος στον 2 0ικο τοξοτης,πλουτωνας 11 0ς παρθενος και μια σεληνη στον 8 οικο στους δυδιμους και ενας χειρωνας στους ιχθεις 5 οικος για να μας επουλωνει τις πληγες ισως....
    αγαπημενη μου αυτο θα μπορουσα να το πω ταυ τετραγωνο;
    με εκτιμηση Δ.Κ

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    ηλιος στον 2 0ικο τοξοτης,πλουτωνας 11 0ς παρθενος και μια σεληνη στον 8 οικο στους δυδιμους και ενας χειρωνας στους ιχθεις 5 οικος για να μας επουλωνει τις πληγες ισως....
    αγαπημενη μου αυτο θα μπορουσα να το πω ταυ τετραγωνο;
    με εκτιμηση Δ.Κ
    Αν ειναι 2 τετράγωνα που ενώνονται με μία αντίθεση, τοτε ειναι.Εξαρτάται απο τις μοίρες.

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Αν ειναι 2 τετράγωνα που ενώνονται με μία αντίθεση, τοτε ειναι.Εξαρτάται απο τις μοίρες.
    ναι ετσι ειναι ,η σεληνη 9 μοιρα ακριβως, σε αντιθεση με τον ηλιο στην 8,14 του τοξοτη
    ευχαριστω

Αντιθεση Ηλιου Πλουτωνα με Ηλιο στον 12ο...:nuts:ειπε κανεις τιποτα????????:toung::toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Συνηθως με δικο μου ελεγχο. Καποιες φορες επειδη μια συνηθεια μου χρησιμοποιειται απο αλλους ως μεσο ελεγχου ή πιεσης, καποιες αλλες αν συνειδητοποιησω οτι ... την βαρεθηκα! Υπαρχουν βεβαια και οι ελαχιστες περιπτωσεις [το καπνισμα στη δουλεια π.χ.] που το απαιτουν εξωτερικοι παραγοντες.
    [B][COLOR="DeepSkyBlue"]Το αισθανομαι σαν οι συνηθειες μου να ολοκληρωνουν εναν κυκλο. Παυουν να εχουν λογο υπαρξης. Γινονται περιττες. Και αντικαθιστωνται απο αλλες![/B[/COLOR]] :bigsmile::embarrest

ΩΣτοσο εμπλεκονται και οψεις απο αλλους πλανητες, κι ετσι δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι χαρακτηριστικο της συνοδου Ηλιου-Πλουτωνα...

Κυριακή, νομίζω ότι το εξέφρασες πολύ πετυχημένα. Ετσι όπως το τοποθέτησες με εκφράζει απόλυτα. Κατα αυτον τον τρόπο και εγω κόβω συνήθειες. Πρεπει όμως πρωτα να τις βιώσω μεχρι την ρίζα τους, να τις νιώσω να τις γνωρίσω και μετά τις αλλαζω.

Μόνο που ειμαι σίγουρη ότι ή οψη Πλούτωνα -Ηλιου είναι βαθύτερης σημασίας και παιζει μεγάλύτερο ρόλο, παρότι που και το υπολοιπο ωροσκόπιο μπορεί να συνηγορεί σε αυτό. Τι θέλω να πω.....
    Π.χ εγώ έχω σελήνη στον Ζυγό. Αυτή η θέση απο μόνη της βοηθάει στο να αλλάζω γενικότερα πράγματα.
    Σαν αποτέλεσμα έχουμε...............την αλλαγή της συνήθειας. (σελήνη στο Ζυγό)
    Η πράξη για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα -που είναι και όλη η ουσία-,.......... είναι η διαδικασία βαθιάς εμπέδωσης του θέματος πριν το αλλάξεις (πλουτωνας-ηλιος).
    Ετσι λοιπόν έρχομαι και υποστηρίζω πως η εν πολυ λεγόμενη οψη (πλουτωνας - ήλιος) έχει να κάνει με όλη μας την ύπαρξη και όχι μεμονωμένα με μια τάση και για αυτόν ακριβώς τον λόγο μπορούμε να μιλάμε επι του θέματος για ώρες.
    Την ώρα βέβαια που βρίσκομαι στην φάση της εμπέδωσης και όταν αυτό έχει επηρεάσει το συγκινησιακό μου επίπεδο, δεν έχω την δυναμη να το διακόψω μόνη μου. Και αν δε όλο αυτό κρούσει και το συναισθημά μου δεν προκειτε να το αλλάξω ποτε. Είμαι ικανή να το σέρνω εις τον αιώνα τον άπαντα. Ευτυχως μερικές φορές που η ζωή τα φέρνει έτσι, που αποφασίζει απο μόνη της για σένα χωρίς εσένα.

Όνομα:
    cancerian

Αρχικα καλησπερα και συγνωμη για την απουσια μου αλλα αυτες τις ημερες απλωνω την Απολωνια κορμαρα μου στο Αιγαιο .. .. :bigsmile:

Τελικα ενα απο τα θεματα αυτης της οψης ειναι και η εξουσια. Θα ελεγα βεβαια αοτι στο ταψι μπαινουν και αλλες εννοιες που ταυτιζονται με αυτες τις λεξεις μερικες των οποιων ειναι και η δυναμη , ο μαγνητισμος , η αναγεννηση (σωματικη κ ψυχολογικη) , η χειραγωγηση ...
    Προσωπικα ειμαι "φορεας" αυτης της οψης σε μορφη τριγωνου σε ζωδια και οικους νερου. Αρα σε αυτο το κομματι εχει να κανει καθαρα με συναισθηματικο αντικτυπο...

Θα ηθελα να αναλυσω λιγο περισσοτερο αυτη την οψη και να δωσω μερικες επινσυμανσεις.

Ο ηλιος και ο Πλουτωνας θεωρουνται δυο πλανητες οι οποιοι αποτελουν σε εισαγωγικα δυο δυναμικες κεφαλες στο ωροσκοπιο οι οποιοι ομως λειτουργουν σε εντελως διαφορετικα πεδια. Ο ενας ειναι αρχων της ημερας και ο αλλος ειναι αρχων της νυχτας.Ο ενας αρεσκεται να λειτουργει στο φως και ο αλλος στο σκοταδι.Ο ενας αγαγει την ζωη και ο αλλος τον θανατο. Αρα μια οψη μεταξυ αυτων των πλανητων θα μπορουσε να χαρακτηριστει αρχικα σαν μια ψυχαναγκαστικοτητα ωστε τα ατομα κατω απο αυτη την επιροη να λειτουργουν λες και βρισκονται μεταξυ φωτος και σκοταδιου , μια συνεχης αναζητηση μεταξυ καλου και κακου...
    Οι δυο πλανητες αυτοι θα λειτουργησουν εξουσιαστικα για τον λογο οτι εξουσιασουν δυο διαφορετικες καταστασεις αρα τα ατομα αυτα θα εχουν μια μοναδικη ικανοτητα να προσπαθουν να λειτουργησουν κατω απο την επιρροια της εξουσιας , ειτε οι ιδιοι θα ειναι αρωγοι της εξουσιας ειτε θα αρνουνται να ακολουθησουν μια οποιαδηποτε εξουσια(αντιρησιες). Πιστευω οτι τα ατομα αυτα γνωρισουν απο πολυ μικρη ηλικια την εννοια της λεξης εξουσιας και δυναμης την οποια στις περισσοτερες φορες θα την χρησιοποιουν αλλα πολλες φορες θα μετανιωνουν για τον λογο οτι την ασκησαν. Συνηθως τα ατομα αυτα εχουν επιβλητικο χαρακτηρα και ιδιαιτερα δυναστικη ματια , δεν εκφραζουν το 100% των συναισθηματων τους αλλα παντα κρατουν κατι για τον εαυτο τους.
    Τα ατομα αυτα εχουν μια απιστευτη δυνατοτητα να αναγενουνται απο τις σταχτες τους , τοσο σε σωματικο οσο και σε ψυχολογικο επιπεδο. Εχω παρατηρησει οτι τα ατομα αυτα με σχεση ηλιου πλουτωνα εχουν εξαιρετικη αναγεννητικη ικανοτητα σε κυτταρικο επιπεδο , δηλ τα κυταρα τους αναγενουνται με τρομακτικο ρυθμο ( γρηγορη ιαση). Ξερουν και κατεχουν την ικανοτητα να ακροβατουν μεταξυ του φωτος και του σκοταδιου κατι ποθ τους κανει εξαιρετικα μαγνητικες προσωπικοτητες καθως οι περισσοτεροι νομιζουν για αυτους οτι ξερουν να ξεγελουν τον θανατο σε μεταφορικο επιπεδο...και ετσι μποροθν να ειναι ικανοι ωστε να προκαλουν και να θετουν εναν μηχανισμο προκλησης.
    Η αυτοκαταστροφη ειναι μια εννοια ελαφρα παρεξηγημενη για αυτα τα ατομα καθως καταστρεφουν κατι μονο για να χτισουν κατι καινουριο σε ολους τους τομεις της ζωης τους .
    Λατρευουν αν χειραγωγουν κοσμο μιας και ετσι πιστευουν οτι αυτοι ειναι ικανοι στο να κρατανε στο χερι τους την λεγομενη δυναμη....

Αυτα τα ολιγα....:bigsmile:

Page 6 of 14 FirstFirst ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)