s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 134
    Όνομα:
    Κυριακή

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Quote Originally Posted by may View Post
    Θες να μας πεις κ ποιους οίκους κυβερνούν οι εν λόγω πλανήτες για να πάρουμε μια καλύτερη εικόνα;; :bigsmile:
    Βρισκονται στον 3ο αλλα κυβερνανε, ο Ηλιος τον 2ο και 3o, και ο Πλουτωνας τον 5ο
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Συμπερασματικα λοιπον ( οπως αναφερθηκε σε καποια ποστ .. απο προσωπικες εμπειριες καποιων μελων ) ..μια οψη τετραγωνου Ηλιου - Πλουτωνα θα μπορουσε να δηλωνει
    Εσωτερικες εντασεις .
    Δυσκολευεται να εκφρασει αυτα που θελει .
    Επισης μπορει οι σχεσεις του να θυμιζουν εμπολεμη ζωνη .
    Και το να αντιμετωπιζει τους αλλους με αμυντικη συμπεριφορα .
    Σωστα ?

Quote Originally Posted by alexb View Post
    Εχω και γω την όψη τετραγώνου και πράγματι ο πατέρας μου είναι ορφανός..

Ο κάτοχος της όψης μπορεί να παίρνει τη θέση του Ήλιου και να βλέπει τους άλλους σαν εχθρούς καταπιεστές αλλά μπορεί να παίρνει και τη θέση του Πλούτωνα και να καταπιέζει τους άλλους

Επίσης το θέμα της καταπίεσης, με Ηλιο στον Τοξότη, είναι αυτό που με ταλανίζει μια ζωή. Δεν ανέχομαι να με καταπιέζουν και πολλές πολλές φορές προτιμώ να το κάνω εγώ. Είναι ντροπή μου το ξέρω...αλλά ο φόβος της καταπίεσης δεν με αφήνει να λειτουργήσω ψύχραιμα και δίκαια....

Αυτή η ερμηνεία μου κάνει περισσότερο :bigsmile: Έχω και εγώ το περιβόητο τετράγωνο Ήλιου Πλούτωνα αλλά και Σελήνης Πλούτωνα. Και οι δύο γονείς μου μείνανε ορφανοί από πατέρα σε νεαρή ηλικία (κάτω από τα είκοσι και οι δυο).

Οπότε να ησυχάσω; Μπα δε νομίζω, προσπαθώ να αγνοήσω και τις κύριες ερμηνείες που δίνονται και από άλλα μέλη αλλά δυστυχώς έτσι είναι ...

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Συμπερασματικα λοιπον ( οπως αναφερθηκε σε καποια ποστ .. απο προσωπικες εμπειριες καποιων μελων ) ..μια οψη τετραγωνου Ηλιου - Πλουτωνα θα μπορουσε να δηλωνει
    Εσωτερικες εντασεις .
    Δυσκολευεται να εκφρασει αυτα που θελει .
    Επισης μπορει οι σχεσεις του να θυμιζουν εμπολεμη ζωνη .
    Και το να αντιμετωπιζει τους αλλους με αμυντικη συμπεριφορα .
    Σωστα ?
    Σε ότι με αφορά, Σωστά
    Συν την ερμηνεία με τους γονείς που ανέφερε άλλο μέλος (η roadrunner νομίζω)

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Βρισκονται στον 3ο αλλα κυβερνανε, ο Ηλιος τον 2ο και 3o, και ο Πλουτωνας τον 5ο
    Ετσι όπως είναι δεν προκύπτει κάτι, προφανώς χρειάζεται περαιτέρω μελέτη ίσως κ με παράγωγους οίκους, αλλά κ με τον 4ο, 10ο κ 8ο κ 12ο. :bigsmile:
    may..

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Θα ηθελα να εκφερω αποψη μιας και εχω συνοδο Ηλιου Πλουτωνα και Ουρανου, αλλα εμπλεκονται και αλλοι πλανητες και μεταλλασονται οι επιρροες.
    Παντως εχω ενα θεμα με την εξουσια, με την μη εκφραση των δυνατων συναισθηματων, με -οσο κι αν ακουστει υπερβολη- απιστευτη δυναμη ψυχικης αντοχης, με την γοητεια των σκοτεινων καταστασεων, με την αυτοκαταστροφη και την αναγεννηση.
    Επισης με την ικανοτητα να καταργω τις συνηθειες μου με μεγαλη ευκολια.

Κάτι παρόμοιο εξέφρασε και η putamadre σε καποιο άλλο post, αν κατάλαβα καλά, και με παραξένεψε λίγο οφείλω να πω.
    Εχουμε και οι τρεις την ίδια όψη ηλιου-πλούτωνα στο ιδιο ζώδιο αλλα σε διαφορετικό οίκο. Θα ήθελα να ρωτήσω και αν θες απαντάς εννοείτε, το να καταργείς τις συνηθειές σου το κάνεις με αποκλειστικά δικό σου έλεγχο ή καποιος εξωτερικός παράγοντας σε οδηγεί σε αυτο και απλά δεν σε ενοχλει καθόλου οταν συμβαίνει?

Ηθελα επίσης να προσθέσω ότι και η δική μου μητέρα έμεινε ορφανή απο πατέρα σε ηλικία 2 ετων.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Κάτι παρόμοιο εξέφρασε και η putamadre σε καποιο άλλο post, αν κατάλαβα καλά, και με παραξένεψε λίγο οφείλω να πω.
    Εχουμε και οι τρεις την ίδια όψη ηλιου-πλούτωνα στο ιδιο ζώδιο αλλα σε διαφορετικό οίκο. Θα ήθελα να ρωτήσω και αν θες απαντάς εννοείτε, το να καταργείς τις συνηθειές σου το κάνεις με αποκλειστικά δικό σου έλεγχο ή καποιος εξωτερικός παράγοντας σε οδηγεί σε αυτο και απλά δεν σε ενοχλει καθόλου οταν συμβαίνει?

Συνηθως με δικο μου ελεγχο. Καποιες φορες επειδη μια συνηθεια μου χρησιμοποιειται απο αλλους ως μεσο ελεγχου ή πιεσης, καποιες αλλες αν συνειδητοποιησω οτι ... την βαρεθηκα! Υπαρχουν βεβαια και οι ελαχιστες περιπτωσεις [το καπνισμα στη δουλεια π.χ.] που το απαιτουν εξωτερικοι παραγοντες.
    Το αισθανομαι σαν οι συνηθειες μου να ολοκληρωνουν εναν κυκλο. Παυουν να εχουν λογο υπαρξης. Γινονται περιττες. Και αντικαθιστωνται απο αλλες! :bigsmile::embarrest

ΩΣτοσο εμπλεκονται και οψεις απο αλλους πλανητες, κι ετσι δεν ειμαι σιγουρη οτι ειναι χαρακτηριστικο της συνοδου Ηλιου-Πλουτωνα...
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post

Ηθελα επίσης να προσθέσω ότι και η δική μου μητέρα έμεινε ορφανή απο πατέρα σε ηλικία 2 ετων.
    Το να καταργει τις συνηθειες της , ισως εχει να κανει και με τον ουρανο της .. που επισης κανει συνοδο με τον ηλιο της . Αυτο και παλι πολυ γενικα .. :embarrest

Όνομα:
    Φωτεινή

Θα συμφωνήσω περί Ουρανού:bigsmile:

Προσωπικά με τετράγωνο όπως ανεφερα, δυσκολευομαι ιδιαιτερως να αλλάξω συνήθειες.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Καλησπερα παιδια!πολυ ενδιαφερον και βαθυ θεμα, θα ηθελα να πω και εγω λιγα πραγματακια.....Το ετερον εχει ηλιο σκορπιο στον 5 οικο σε συνοδο με πλουτωνα στον 4 οικο και η αληθεια ειναι οτι πριν 2 χρονια ειχε πεθανει η κοπελα του .Επισης εγω εχω σεληνη στο σκορπιο συνοδο με πλουτωνα στον 6 οικο. αυτο αυτες οι ενεργειες πως μπορει να βγαινουν? εχω τρομαξει λιγακι με τη συνοδο του :nuts:

Page 5 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 26 users browsing this thread. (0 members and 26 guests)