s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 16
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 16 of 42 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast
Results 151 to 160 of 420
  1. Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Διαφωνώ. Αν σχεδιάζω μια πράξη εκδίκησης για μεγάλο χρονικό διάστημα, ακόμα και για χρόνια, σίγουρα δεν διακατέχομαι από θυμό και ούτε δρω παρορμητικά.
    Μα αν σχεδιάζεις για χρόνια ένα κακό τα συναισθήματά σου δεν γεμίζουν μανιασμένη κακία?Αυτό δεν είναι φθορά σε ό,τι καλό?
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Όνομα:
    Γεωργία

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Μη δηλητηριάζετε την ψυχή και κατά συνέπεια το σώμα σας με αρνητικές σκέψεις..

Μπορείτε να αγαπάτε??
    Ακόμη και αυτόν που σας έκανε κακό?? Αυτό, θα τον κάνει να εκδικηθεί μόνος του τον εαυτό του για το κακό που προκάλεσε.. Με οποιονδήποτε τρόπο..

πολυ χριστιανικό μου κανει αυτό, και δεν ξερω και κατα πόσο έχει εφαρμογή στον ανθρωπο.
    Η δική μου αποψη είναι, πως αυτος που έκανε κακο θα το ξανακάνει και χωρις καμία συστολή γιατι αυτο που εισεπραξε είναι το ότι , και έκανε αυτο που ήθελε με τον τρόπο που ήθελε, και συνέπειες δεν είχε για την πράξη του. Είμαι επίσης σίγουρη πως αν καποια στιγμή προκύψει να έρθει η τιμωρία απο μόνη της , δεν θα μπορεσει ποτε να το εκλαβει σαν τιμωρία αλλα σαν μια κακοτυχία ή δυστυχία δική του και δεν θα το συνδιασει ποτέ με την αντίστοιχη δική του παλια συμπεριφορα σε σένα. Αυτοι οι ανθρωποι συνήθως ειναι αυτοι που το ΕΓΩ τους ειναι τοσο εντονο που δυσκολα μπορουν να δουν ΕΣΕΝΑ σε καθε περίπτωση.

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    πολυ χριστιανικό μου κανει αυτό, και δεν ξερω και κατα πόσο έχει εφαρμογή στον ανθρωπο.
    Η δική μου αποψη είναι, πως αυτος που έκανε κακο θα το ξανακάνει και χωρις καμία συστολή γιατι αυτο που εισεπραξε είναι το ότι , και έκανε αυτο που ήθελε με τον τρόπο που ήθελε, και συνέπειες δεν είχε για την πράξη του. Είμαι επίσης σίγουρη πως αν καποια στιγμή προκύψει να έρθει η τιμωρία απο μόνη της , δεν θα μπορεσει ποτε να το εκλαβει σαν τιμωρία αλλα σαν μια κακοτυχία ή δυστυχία δική του και δεν θα το συνδιασει ποτέ με την αντίστοιχη δική του παλια συμπεριφορα σε σένα. Αυτοι οι ανθρωποι συνήθως ειναι αυτοι που το ΕΓΩ τους ειναι τοσο εντονο που δυσκολα μπορουν να δουν ΕΣΕΝΑ σε καθε περίπτωση.

Ναι αλλα πιστευεις οτι θα μπορουσαν τετοιοι ανθρωποι να ειναι ποτε τους ευτυχισμενοι? οσα καλα κι αν τους τυχαιναν.....εγω νομιζω πως οχι
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Ναι αλλα πιστευεις οτι θα μπορουσαν τετοιοι ανθρωποι να ειναι ποτε τους ευτυχισμενοι? οσα καλα κι αν τους τυχαιναν.....εγω νομιζω πως οχι
    η ευτυχία για τον καθένα μας ειναι πολύ σχετική. εχει να κανει πολύ με την ποιότητα του ανθρωπου. την διαφορα αυτη μπορει εσυ να εισαι σε θέση να την διακρίνεις, και εσυ επίσης, ακριβως επειδη εισαι σε θεση να την διακρίνεις δεν θα έφτανες ποτε σε σημειο να συμπεριφερθεις κατα αυτον τον τρόπο.

Όνομα:
    Σόφη

Quote Originally Posted by ZORZETA View Post
    Καλημέρα!!!!

Θρησκευόμενη είμαι, αλλά θρησκόληπτη όχι.
    Σας είπα την άποψή μου για το θέμα.
    Είναι τρόπος ζωής για μένα πλέον, να λειτουργώ έτσι: Αγαπώντας τους πάντες και τα πάντα.. Και έχω την ψυχή και τη συνείδησή μου καθαρή από μικρόβια του τύπου εκδίκησης κλπ.
    "Φτιάχνεις όμορφο μέλλον, αν ζεις όμορφο σήμερα. Γιατί το σήμερα γίνεται δυνατό παρελθόν που επιστρέφει και επηρεάζει το αύριο."

Η καλύτερη εκδίκηση είναι αυτή των ιχθύων...πολύ απλά σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις και να θέλεις να αυτομαστιγωθείς...αν πιάσει βέβαια...:toung:

Όνομα:
    Γεωργία

Quote Originally Posted by getzaki View Post
    Καλημέρα!!!!

Θρησκευόμενη είμαι, αλλά θρησκόληπτη όχι.
    Σας είπα την άποψή μου για το θέμα.
    Είναι τρόπος ζωής για μένα πλέον, να λειτουργώ έτσι: Αγαπώντας τους πάντες και τα πάντα.. Και έχω την ψυχή και τη συνείδησή μου καθαρή από μικρόβια του τύπου εκδίκησης κλπ.
    καλη σου μέρα.
    Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικα. Την αποψή μου είπα, στηριζόμενη σε μια άλλη τοποθέτηση που εχει εκφραστει στο forum που συμπτωματικά ανήκει σε σένα.
    Ο καθένας μας προσπαθεί με το δικό του τρόπο να αντιμετωπίσει μια κατάσταση, και επιλέγει την συμπεριφορά που του ταιριάζει καλύτερα. Αυτό είναι σεβαστό απο τον οποιοδήποτε νομίζω, που καταννοεί την διαφορετικότητα της αντίληψης και της εκφρασης του καθε ενός απο μας.

φιλικα Γεωργία.

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Η καλύτερη εκδίκηση είναι αυτή των ιχθύων...πολύ απλά σε κάνουν να αισθάνεσαι τύψεις και να θέλεις να αυτομαστιγωθείς...αν πιάσει βέβαια...:toung:
    Σωστήήηηηηηη....!!!!! :toung::toung:

όταν δε τους πάρεις χαμπάρι... αρχίζουν να "ψαροτρέμουν" κ έχει πολύ πλάκα!!
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

VerneigungVerneigungVerneigung [Παρ' οτι τ' αγαπαω πολυ τα ψαρακια.... ξεροτηγανισμενα ή ακομη και στη σχαρα!!!:toung:]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Nαι τι να σου πω...αυτα δεν ξερουν τι κανουν γιατι το κανουν , αν ειναι καλο η κακο αυτο που κανουν..γενικως ανερματιστα ,αμφιταλαντευομενα και ακρως επικινδυνα βεβαιως βεβαιως...:toung::toung:

Page 16 of 42 FirstFirst ... 6 12 13 14 15 16 17 18 19 20 26 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)