- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 48
Thread: Περί Ελεύθερης Βούλησης...
-
24-05-2008, 10:10 PM #31
-
24-05-2008, 10:10 PM #32
-
24-05-2008, 10:15 PM #33
Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...
-
24-05-2008, 10:15 PM #34
Η συζητηση εχει ξαναγινει παρακατω ειναι 2 θεματα που εχουν ανοιχτει στο παρελθον αλλα πρεπει να υπαρχουν κι αλλα
Είναι η ζωή μας είναι προδιαγραμένη;
Μοίρα ή ελεύθερη βούληση ;οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
24-05-2008, 10:38 PM #35
-
24-05-2008, 10:46 PM #36
Όλα καλά ακι όλα ωραία, αλλά τι γίνεται όταν γίνεσαι στόχος των άλλων πχ. γιατί είσαι ο μελλοντικός διευθυντής;
Με το να σκέφτεσαι θετικά και να έχεις τον στόχο σου σημαίνει ότι θα τον πετύχεις,
πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τους άλλους;
Μήπως θα πρέπει να κοιτάξεις τον 7ο σου;
Ευχαριστώ
-
24-05-2008, 10:55 PM #37
ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ? ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΘΕΛΩ" ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΙΟΤΗΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ, ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
-
24-05-2008, 11:02 PM #38
Μόλις τον κοίταξα ..είναι στον Λέων...Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό..αυτό που ξέρω είναι ότι οι κακίες και οι ίντριγγες δεν μας αφορούν...εμένα..Κινδυνεύω να θεωρηθώ γραφική μ'αυτό που θα πω αλλά...Αν κάτι είναι καλό για μένα (για όποιον) θα έρθει να με βρει...¨Ο,τι σπέρνεις θερίζεις...Τώρα το μοιραίο είναι κάτι που είναι μυστήριο κι ως έτσι το σέβομαι...
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
24-05-2008, 11:16 PM #39
Δεν συμφωνώ...Η Ελεύθερη Βούληση είναι δώρο όλων...Αν κάποιοι τη γλίτσα τους,την ανάγκη τους για εξουσία ή ό,τι ,προσπαθήσουν να την περάσουν σαν Ελεύθερη Βούληση,οι υπόλοιποι ξέρουν ότι απλά στην αρρώστια τους υποτάσσονται...Στα παιδιά σου..¨Εχω και γω έναν γιο...Την πρώτη φορά που με κόλλησε στον τοίχο ένοιωσα τόσο υπερήφανη...!Ελεύθερη σκέψη..συμφωνώ..
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
25-05-2008, 12:05 AM #40
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.