s
Περί Ελεύθερης Βούλησης... - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 48
    Όνομα:
    Silia

Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...

Quote Originally Posted by εφη ταδε-ταδε εφη View Post
    Και γω σου εύχομαι κάθε πρωί που ξυπνάς να σκας απ' τη χαρά σου!!!!
    Ευχαριστώ. :bigsmile:
    may..

2. Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    Νομιζω οτι τα περισσοτερα ποστ δεν αφορουν καν την ελευθερη βουληση ή εγω εχω παθει κατι και δε μπορω να παρακολουθησω αυτα που λετε
    ¨εχεις δίκιο...για πες...
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
    και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!

Νομιζω οτι τα περισσοτερα ποστ δεν αφορουν καν την ελευθερη βουληση ή εγω εχω παθει κατι και δε μπορω να παρακολουθησω αυτα που λετε
    Πολυ σωστα!:bigsmile:

Η συζητηση εχει ξαναγινει παρακατω ειναι 2 θεματα που εχουν ανοιχτει στο παρελθον αλλα πρεπει να υπαρχουν κι αλλα

Είναι η ζωή μας είναι προδιαγραμένη;

Μοίρα ή ελεύθερη βούληση ;
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

5. Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...

Η συζητηση εχει ξαναγινει παρακατω ειναι 2 θεματα που εχουν ανοιχτει στο παρελθον αλλα πρεπει να υπαρχουν κι αλλα

Είναι η ζωή μας είναι προδιαγραμένη;

Μοίρα ή ελεύθερη βούληση ;
    αυτό που θες να πεις είναι ότι τα έχεις πει όλα ή ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει κατάληξη?
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Όλα καλά ακι όλα ωραία, αλλά τι γίνεται όταν γίνεσαι στόχος των άλλων πχ. γιατί είσαι ο μελλοντικός διευθυντής;
    Με το να σκέφτεσαι θετικά και να έχεις τον στόχο σου σημαίνει ότι θα τον πετύχεις,
    πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τους άλλους;
    Μήπως θα πρέπει να κοιτάξεις τον 7ο σου;

Ευχαριστώ

Όνομα:
    tsabika

ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ? ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΘΕΛΩ" ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΙΟΤΗΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ, ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.

8. Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...

Quote Originally Posted by Ρένα View Post
    Όλα καλά ακι όλα ωραία, αλλά τι γίνεται όταν γίνεσαι στόχος των άλλων πχ. γιατί είσαι ο μελλοντικός διευθυντής;
    Με το να σκέφτεσαι θετικά και να έχεις τον στόχο σου σημαίνει ότι θα τον πετύχεις,
    πως μπορείς να αντιμετωπίσεις τους άλλους;
    Μήπως θα πρέπει να κοιτάξεις τον 7ο σου;

Ευχαριστώ
    Μόλις τον κοίταξα ..είναι στον Λέων...Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό..αυτό που ξέρω είναι ότι οι κακίες και οι ίντριγγες δεν μας αφορούν...εμένα..Κινδυνεύω να θεωρηθώ γραφική μ'αυτό που θα πω αλλά...Αν κάτι είναι καλό για μένα (για όποιον) θα έρθει να με βρει...¨Ο,τι σπέρνεις θερίζεις...Τώρα το μοιραίο είναι κάτι που είναι μυστήριο κι ως έτσι το σέβομαι...
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

9. Re: Περί Ελεύθερης Βούλησης...

Quote Originally Posted by tsabikaki View Post
    ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΙ? ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ "ΘΕΛΩ" ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΑΛΛΑ Κ ΠΟΙΟΤΗΚΑ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΩ Κ ΕΠΕΙΔΗ ΣΠΑΝΙΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΩ, ΕΧΩ ΑΦΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΜΑ Κ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΚΕΙΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ Κ ΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΑΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
    Δεν συμφωνώ...Η Ελεύθερη Βούληση είναι δώρο όλων...Αν κάποιοι τη γλίτσα τους,την ανάγκη τους για εξουσία ή ό,τι ,προσπαθήσουν να την περάσουν σαν Ελεύθερη Βούληση,οι υπόλοιποι ξέρουν ότι απλά στην αρρώστια τους υποτάσσονται...Στα παιδιά σου..¨Εχω και γω έναν γιο...Την πρώτη φορά που με κόλλησε στον τοίχο ένοιωσα τόσο υπερήφανη...!Ελεύθερη σκέψη..συμφωνώ..
    Φοβάμαι μήπως μια μέρα
    με αφήσουν ΌΛΟΙ.....

Όνομα:
    Διονυσία

Quote Originally Posted by tsabikaki View Post
    αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ, γιατί κακά τα ψέματα δεν το κάνουμε παντα οι γονεις αυτό,γιτί η ζωη εινα δικιά τους και όχι δικιά μου απλως ξέρουν οτι οταν με χριαστούν θα είμαι δίπλα τους συνφωνώ ή οχι

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)