- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 134
Thread: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
-
23-05-2008, 05:04 PM #21
Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος
Πολύ καλό το θέμα, με έχει προβληματίσει κ εμένα αρκετά καθώς έχω τον ήλιο στην ακμή του 8ου σε ακριβές τρίγωνο (0 ανοχή) με τον πλούτωνα. ιδιαίτερα πάντα σκεφτόμουν αυτό που γράφτηκε στην αρχή, πόσο αφύσικο είναι ο ήλιος, δηλ το φως κ η πηγή της ζωής να βρίσκεται στον πιο σκοτεινό οίκο του θανάτου.
δεν το θεωρώ καλή θέση προσωπικά, βλέπω πολλές εμμονές, συναισθηματική ένταση που δύσκολα ελέγχεται και γίνεται κάποτε βασανιστική, και κατά περιόδους τάση προς κατάθλιψη και παραίτηση που ωστόσο πάντα (..σχεδόν) βρίσκεις τη θέληση κ τη δύναμη να ξεπερνάς. όσο για τις σχέσεις με άτομα εξουσίας, κάκιστες, μου βγαίνουν όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά και έντονη επιθετικότητα και αντιδραστικότητα.
Φόβος μην σου επιβληθούν, μην σε καταπιέσουν, γενικότερα αποφεύγω καταστάσεις και άτομα καταπιεστικά, απομακρύνομαι πολύ γρήγορα, αλλά δεν καταπιέζω κ εγώ σε καμία περίπτωση, ούτε θα θελα ποτέ κάτι τέτοιο. εκείνο που διαβάζω πολλές φορές στην όψη του τριγώνου ήλιου-πλούτωνα και θα θελα πολύ να έχω, αλλά δυστυχώς καμία σχέση, είναι ο δυνασμισμός και η προσήλωση με την οποία κηνυγούν τους στόχους τους. ξέχασα να πω ότι η όψη γίνεται σε 4ο-8ο.
-
23-05-2008, 05:06 PM #22
O Πλούτωνας μπλοκάρει κ κρατά σε πολύ βάθος τα συναισθήματα κ πολλές φορές τα περνά κ στο άτομο. Aντίθετα ο Oυρανός τα απεμπλοκάρει. Mε αυτό το πρίσμα ίσως να μην είναι κ τόσο αρνητικός συνδυασμός, ίσως δηλαδή η εκρηκτικότητα του Oυρανού να σε "σώζει" από το πολύ "εσωτερικό" του Πλούτωνα. Πιστεύω ότι μπορείς να το δουλέψεις προς όφελός σου.
may..
-
23-05-2008, 05:10 PM #23
πιστεύω κι εγώ ότι η ουσιώδης προσέγγιση σε αυτό το θέμα είναι φιλοσοφική και ψυχολογική.
φιλοσοφικά βλέποντάς το, αυτό το "αγκάλιασμα" (συμβολική, όχι αστρολογική, η χρήση του όρου), η αποδοχή δηλαδή των "σκοτεινών" στοιχείων - των δαιμονοποιημένων από την κοινωνία ουσιαστικά - πιστεύω ότι μπορεί να ενδυναμώσει ψυχικά τον άνθρωπο, να τον εξυψώσει πνευματικά αν το θελήσει.
-
24-05-2008, 01:25 AM #24
Έχω αντίθεση Ήλιου Πλούτωνα.... Μπορώ να πω ότι πέρα από το γεγονός ότι με έλκουν πλουτώνια άτομα με τάση να με τυραννούν κατά βάση μάλλον τα επιλέγω εγώ, γιατί φοβάμαι να εκφράσω το βάθος των συναισθημάτων μου οπότε καλά να πάθω..:bigsmile:
Πέρα από τα αστεία όμως είναι σαν να παλεύει το φως και το σκοτάδι μέσα σου και εμένα αυτή η όψη θεωρώ ότι μου δημιουργεί και τρομερές εμμονές από τις οποίες δε μπορώ να απαλλαγώ εύκολα, και ας το παλεύω.. Και φοβία για τη μοναξιά, καθότι και σε Ζυγό και 8ο οίκο... Δύσκολη όψη...I was twelve years old the first time I walked on water...
-
24-05-2008, 06:38 AM #25
Μήπως κάποιος που έχει έντονο το πλουτώνιο στοιχείο έλκεται και έλκει αντίστοιχα άτομα γιατί τέτοια του ταιριάζουν; Σκέφτομαι ότι αν πχ κάποιος είναι δεσποτικός και θέλει να ελέγχει και να μην ελέγχεται δεν είναι λογικό να αποφεύγεται από άτομα που δεν αποδέχονται αυτήν τη συμπεριφορά; Και δεν είναι επίσης λογικό άτομα που και κατανοούν τη φύση αυτής της συμπεριφοράς αλλά και βγάζοντάς την και αυτά να έχουν τη δυνατότητα είτε να επιβάλλονται στον άλλο που έχει τέτοια στοιχεία ή τουλάχιστον (έστω και με έντονη αντιπαλότητα και διαμάχες) να ισορροπούν την κατάσταση;
Το σκέφτομαι αυτό γιατί ένας δεσποτικός/κυριαρχικός τύπος αν συνδεθεί με έναν πιο ήπιων τόνων θα κινηθεί επεκτατικά και διεκδικητικά απέναντί του (θα έλεγα ότι θα είναι "βούτηρο στο ψωμί του"), ενώ ένας αντίστοιχα δεσποτικός/κυριαρχικός σίγουρα θα αντιδράσει και θα προσπαθήσει να επιβληθεί αυτός, με ό,τι και αν αυτό συνεπάγεται...Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-05-2008, 01:37 PM #26
Δεν ξέρω αν βγαίνω εκτός θέματος πολύ.. αλλά αφού αναφερθήκαμε στα πλουτώνια άτομα, θα μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει ως προς τη σκιαγράφηση κάποιων βασικών αρνητικών αλλά (θέλω να πιστεύω) και κάποιων θετικών στοιχείων τους? Περιγραφή ενός πλουτώνιου τύπου δηλαδή..
Γιατί με όλο αυτό το θέμα περί εξουσίας επιβολής και σκοτεινής ύπαρξης ή βάθους συναισθημάτων έχω αρχίσει και αγριεύομαι ελαφρώς...
Ευχαριστώ όλα τα μέλη που θα ήθελαν να βοηθήσουνI was twelve years old the first time I walked on water...
-
24-05-2008, 01:52 PM #27
Γειά σου GEN Y!:bigsmile:Διάβασε το θέμα: Πλουτώνιος άντρας στο οποίο επεκταθήκαμε αρκετα πανω σ'αυτό που ζητάς.
-
24-05-2008, 01:58 PM #28
To ότι έχεις αρχίσει να ...αγριεύεσαι ελαφρώς είναι και σημάδι ότι δεν σου είναι κάτι άσχετο, γιατί όταν αρχίζουμε να αγριευόμαστε σημαίνει ότι προετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε κάτι. Και δεν κάνουμε πίσω, όπως ίσως άλλοι.
Όσον αφορά όχι μόνο τη σκιαγράφηση, στην πρώτη σελίδα του myhoroscope θα βρεις το 5ο μέρος μιας πολύ ενδιαφέρουσας και περιεκτικότατης ανάλυσης για αυτό που σε ενδιαφέρει. Φυσικά μπορείς να ξεκινήσεις από το 1ο μέρος.Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-05-2008, 03:04 PM #29
Η αληθεια ειναι οτι κι εγω αγριευτηκα απ την αρχη ,με τα σχολια περι χηρειας ( αμαν βρε Μητσακο μου κανες την καρδια περιβολι!) και θεματα ασκησης εξουσιας και καταπιεσης,και για αυτο δεν ηθελα να συμμετασχω,αλλα το κανω για να πω οτι εχοντας συνοδο ηλιου πλουτωνα -και πολυ κοντα και η αφροδιτη,στον ζυγο στον πεμπτο- αυτο που παρατηρω ειναι η δυναμη να εγκαταλειπω μονομιας οτιδηποτε δεν "τραβαει" 'η με κραταει πισω,η -ακομα χειροτερα- με φθειρει,και να ξεκιναω απ την αρχη.Επισης,πολυ εντονα συναισθηματα ,που Πρεπει να βρουν τροπο να εκφραστουν,γιατι αλλιως γινομαι σαν ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει αλλα οταν αυτο συμβαινει,κανω κακο μονο στον εαυτο μου και ποτε δεν εχω καταπιεσει,και δεν εχω παιξει παιχνιδακια εξουσιας,.Επισης ομως απο πολυ μικρη,δεν εχει καταφερει να με ελεγξει και κανενας. Αυτα τα ολιγα.:bigsmile:
-
24-05-2008, 06:27 PM #30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.