s
Πλουτωνας κ΄Ηλιος - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast
Results 11 to 20 of 134
    Όνομα:
    Αλεξάνδρα

Re: Πλουτωνας κ΄Ηλιος

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν και το θέμα που αναφέρεις δεν το εχω ψάξει,εχω ψάξει πάνω στον δικό μου χάρτη και βρηκα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική ερμηνεία,να ειναι κάποιος απο τους γονείς μας ορφανός.Πράγματι η μητέρα μου εμεινε ορφανη απο πατέρα, κατα την διάρκεια της κύησης της και δεν τον γνώρισε κάν.Επίσης η άλλη ερμηνεία που συνάντησα ήταν οτι μπορεί ο συζυγος να είναι ορφανός.:bigsmile:
    Εχω και γω την όψη τετραγώνου και πράγματι ο πατέρας μου είναι ορφανός..

Ο κάτοχος της όψης μπορεί να παίρνει τη θέση του Ήλιου και να βλέπει τους άλλους σαν εχθρούς καταπιεστές αλλά μπορεί να παίρνει και τη θέση του Πλούτωνα και να καταπιέζει τους άλλους

Επίσης το θέμα της καταπίεσης, με Ηλιο στον Τοξότη, είναι αυτό που με ταλανίζει μια ζωή. Δεν ανέχομαι να με καταπιέζουν και πολλές πολλές φορές προτιμώ να το κάνω εγώ. Είναι ντροπή μου το ξέρω...αλλά ο φόβος της καταπίεσης δεν με αφήνει να λειτουργήσω ψύχραιμα και δίκαια....

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by melodia View Post
    Πιστευω οτι το τετραγωνο Ηλιου - Πλουτωνα και ειδικα σε Διδυμοι - Παρθενο μπλοκάρει την επικοινωνια,δεν εκφράζεις τα βαθια συναισθηματα που νοιωθεις, εκλωβίζεσαι και καποια στιγμη κανεις την εκρηξη και τους αφηνεις ολους άφωνους.
    Εδώ νομίζω είναι ο Oυρανός σου που εκφράζεται έτσι.
    may..

οπως ειπα στην αρχη εχω οψη εξαγωνου ηλιου με πλουτωνα αλλα εχω τετραγωνο ωροσκοπου με πλουτωνα επισης, μηπως εκει οφειλεται η αυτοκαταστροφικοτητα μου σε μερικες φασεις της ζωης μου??

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by cds View Post
    οπως ειπα στην αρχη εχω οψη εξαγωνου ηλιου με πλουτωνα αλλα εχω τετραγωνο ωροσκοπου με πλουτωνα επισης, μηπως εκει οφειλεται η αυτοκαταστροφικοτητα μου σε μερικες φασεις της ζωης μου??
    Aν το δεις τόσο μεμονωμένα, τότε ναι... θα μπορούσε. :unsure:
    may..

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Αν και το θέμα που αναφέρεις δεν το εχω ψάξει,εχω ψάξει πάνω στον δικό μου χάρτη και βρηκα μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική ερμηνεία,να ειναι κάποιος απο τους γονείς μας ορφανός.Πράγματι η μητέρα μου εμεινε ορφανη απο πατέρα, κατα την διάρκεια της κύησης της και δεν τον γνώρισε κάν.Επίσης η άλλη ερμηνεία που συνάντησα ήταν οτι μπορεί ο συζυγος να είναι ορφανός.:bigsmile:
    η ορφανια πρεπει να ειναι ουσιαστικη;δηλαδη θελω να πω οτι ισως η απουσια του πατερα απο το σπιτι γιατι πρεπει να φυγει να δουλεψει για να επιβιωσει η οικογενεια [τα παιδια που μενουν πισω βιωνουν την απουσια του σαν να ειναι ορφανα;το βιωσα στη ν ηλικια των 5 ετων οπωςεχω τετραγωνο ηλιου πλουτωνα εχω και τετραγωνο σεληνης με πλουτωνα ,-εφυγαν με την μητερα μου-εγω και τα αδερφια μου νιωθαμε ΄΄σαν΄΄ορφανα.]
    μπορει να ισχυει και κατι τετοιο απο την οψη αυτη;
    με εκτημιση

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    η ορφανια πρεπει να ειναι ουσιαστικη;δηλαδη θελω να πω οτι ισως η απουσια του πατερα απο το σπιτι γιατι πρεπει να φυγει να δουλεψει για να επιβιωσει η οικογενεια [τα παιδια που μενουν πισω βιωνουν την απουσια του σαν να ειναι ορφανα;το βιωσα στη ν ηλικια των 5 ετων οπωςεχω τετραγωνο ηλιου πλουτωνα εχω και τετραγωνο σεληνης με πλουτωνα ,-εφυγαν με την μητερα μου-εγω και τα αδερφια μου νιωθαμε ΄΄σαν΄΄ορφανα.]
    μπορει να ισχυει και κατι τετοιο απο την οψη αυτη;
    με εκτημιση
    πιστευω πώς ναί σαφώς θα μπορούσε να δείξει τον αποχωρισμό ή την απουσία τους με οποιοδήποτε τρόπο.

:bigsmile::bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Silia

Θα ήθελα να προσθέσω εδώ ότι η ορφάνια ή η χηρεία ή η απουσία του ενός από τους δύο γονείς φαίνεται κ από τον Kρόνο. Tο πιο κλασσικό παράδειγμα είναι η δύσκολη σχέση Kρόνου-Σελήνης.
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Εδώ νομίζω είναι ο Oυρανός σου που εκφράζεται έτσι.

O Ουρανος προκαλει το μπλοκαρισμα στην επικοινωνια και δυσκολευομαι να εξωτερικευσω τα πολυ βαθια συναισθηματα???Σιγουρα εχει να κανει με τις ξαφνικες εκρηξεις

Εγω νομιζα οτι η αιτια ηταν ο Πλουτωνας που κρατα πολυ βαθια τα συναισθηματα του και κραταει μια σταση τετοια που δυσκολα ο αλλος μπορει να καταλαβει τι πραγματικα συμβαινει μεσα του.

Που θα παει θα βρω την ακρη καποια στιγμη

Quote Originally Posted by melodia View Post
    O Ουρανος προκαλει το μπλοκαρισμα στην επικοινωνια και δυσκολευομαι να εξωτερικευσω τα πολυ βαθια συναισθηματα???Σιγουρα εχει να κανει με τις ξαφνικες εκρηξεις

Εγω νομιζα οτι η αιτια ηταν ο Πλουτωνας που κρατα πολυ βαθια τα συναισθηματα του και κραταει μια σταση τετοια που δυσκολα ο αλλος μπορει να καταλαβει τι πραγματικα συμβαινει μεσα του.

Που θα παει θα βρω την ακρη καποια στιγμη
    Νομίζω πως σωστά το έθεσες εξαρχής...είδικά όταν ο Πλούτωνας είναι στο σπίτι της επικοινωνίας...προφανώς και η αναπάντεχη αντίδραση οφείλεται στον Ουρανό...δεν πιστεύω ότι έχεις πέσει έξω...:bigsmile:

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Νομίζω πως σωστά το έθεσες εξαρχής...είδικά όταν ο Πλούτωνας είναι στο σπίτι της επικοινωνίας...προφανώς και η αναπάντεχη αντίδραση οφείλεται στον Ουρανό...δεν πιστεύω ότι έχεις πέσει έξω...:bigsmile:

Σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.
    Αν σου πω τωρα οτι τα ιδια τετραγωνα Ηλιο - Πλουτωνα,Ουρανο(Παρθένος) εχω και με τον Ερμη(Διδυμους),
    καταλαβαινεις τι περνάω......

Πιο χάλια δεν γινεται.....

Page 2 of 14 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 12 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)