- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 68
Thread: Ευαισθησια....
-
19-05-2008, 01:10 PM #41
Re: Ευαισθησια....
Ναι αυτο ειναι ενα θεμα...να μην εχεις καθολου νερο.Τουλαχιστον εσυ το παιρνεις απο τους οικους και τον ουρανο στον σκορπιο,εγω παλι δεν εχω τιποτα απολυτως σε νερο,μονο εναν κρονο στον δωδεκατο (στους διδυμους) οποτε.
.Δεν εχει να κανει βεβαια με απουσια συναισθηματος,οσο με την ελλειψη ενος καναλιου απ οπου θα μπορει κανεις να διοχετευσει τα συναισθηματα του , και οταν ο χαρτης δεν σου δινει αυτη τη δυνατοτητα,νομιζω οτι μπλοκαρονται συγκεκριμενα ενεργειακα κεντρα με αποτελεσμα να κινδυνευει μεχρι και να αρρωστησει κανεις.
Καποιος ομως που εχει επισημανει κατι τετοιο στον χαρτη του μπορει να το δουλεψει ψαχνοντας διεξοδους για να απεγκλωβισει τυχον συναισθηματα που τον πνιγουν.
Νομιζω..:bigsmile:
-
19-05-2008, 02:13 PM #42
-
19-05-2008, 03:36 PM #43
εγω εχω στον 1 οικο τον ποσειδωνα και την μαυρη σεληνη στον σκορπιο αυτο ειναι ολο κι ολο το νερο στο ωροσκοπιο μου νομιζεις οτι βοηθαει τοση φωτια που εχω να βλεπω πιο μαλακα απο ολες τις πλευρες τα πραγματα που συμβαινουν γυρω μου;Πιο ευαισθητα;και η μαυρη σεληνη βοηθαει στο να καταλαβω αν εγω ευαισθητοποιηθω για καποιον η μια αλφα κατασταση οτι μπορει να ειναι απατεωνια;ειναι πιο πονηρη η λιληθ ;γιατι και ο ποσειδωνας εχει πολλα καλα αλλα ειναι και ονειροπολος!Μπορει να λεω και χαζομαρες αγαπητο μου μελος αυτη την στιγμη ,αν ξερεις και θελεις πες μου και οποιο αλλο μελος θελει
φιλικα Δεσποινα
-
19-05-2008, 08:25 PM #44
Αγαπητή May σε μένα υπάρχει αρκετό νερό και αέρας και ελάχιστη γη.Νομίζω ότι είναι καλύτερο να υπάρχει ισσοροπία μεταξύ των στοιχείων σε ένα χάρτη.Στη μεγάλη όμως πλειονότητα υπερτερούν ένα ή δύο στοιχεία.Υπάρχει όμως περίπτωση ένα άτομο με ένα μόνο πλανήτη σε ένα στοιχείο να δουλεύει αυτό τον πλανήτη πιο πολύ ώστε να αναπληρώσει το έλλειμα του στοιχείου.Το πρόβλημα είναι όταν δεν υπάρχει κανένας πλανήτης σε ένα στοιχείο.Στη δική σου περίπτωση ο Ουρανός,έστω και εξωκρόνιος είναι κυβερνήτης ενός ή ίσως και δύο οίκων.Αν είναι και γωνιακός ακόμα καλύτερα.Υστερα ο Ουρανός είναι και σε έξαρση στο Σκορπιό άρα δεν είναι και τόσο αμέτοχος.
Πάντως έχω καταλάβει ότι ασυνείδητα τείνουμε να κολάμε με άτομα που διαθέτουν μπόλικο απο το στοιχείο που μας λείπει....πχ σε μένα που υπάρχει λίγη γη μου κάνει καλό όταν κάνω παρέα με άτομα που έχουν πλανήτες εκεί.Αισθάνομαι πως οι κινήσεις μου αποκτούν μία σκοπιμότητα,ένα προσανατολισμό και διαπιστώνω με έκπληξη πόσο εύκολο και συνάμα ωραίο είναι γιά κάποιους να είναι πρακτικοί και αποτελεσματικοί όταν γιά μένα η στοιχειώδης πρακτικότητα και οργάνωση απαιτούν πολύ μεγαλύτερο κόπο.Είπαμε νερό και αέρας κάνουν τρικυμίες...
-
19-05-2008, 09:23 PM #45
Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου, ναι δεν θα διαφωνήσω, ο Oυρανός είναι κυβερνήτης του 7ου μου σε στενή όψη με την ακμή του 4ου κ σε αντίθεση με μεσουράνημα κ Ερμή. Είναι δυνατός δεν θα το αμφισβητήσω, σωστά το τοποθέτησες. Επίσης συμφωνώ ότι καλό είανι να υπάρχει ισορροπία στο χάρτη από πλευράς στοιχείων αλλά καλά το είπες αυτό είναι αρκετά δύσκολο. Για αυτό δεν είναι κανένας μας ιδανικός κ τέλειος.!! :nuts:
Για το δεύτερο τμήμα της δημοσίευσης σου, έχω να πω ότι κ αυτό είναι σωστό, είναι η θεωρία της αλληλοσυμπλήρωσης των πραγμάτων. Kάτι δίνουμε κάτι παίρνουμε πάντα. H γη στην οποία αναφέρεσαι σαν στοιχείο είναι κάτι που είναι όπως λέμε result oriented κ βλέπεις στην πράξη ότι σου κάνει καλό κ ότι σου αποδιδει, αφού όπως κ να το κάνουμε τα νερά χάνονται λιγάκι... ειδικά δε αν φυσήξει λίγο παραπάνω!!!... (χε, χε!!) Σε αντίστοιχη περίπτωση, εμένα το νερό με θολώνει, με βγάζει από τους στόχους μου κ μου θυμίζει ότι πρέπει κ να πονέσω.
Σημασία πάντως έχει ότι συμφωνούμε!!may..
-
21-05-2008, 07:15 PM #46
-
21-05-2008, 07:22 PM #47
Φοβάμαι μήπως μια μέρα
με αφήσουν ΌΛΟΙ.....
και μείνουν ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....!ΧΙ ΧΙ!!
-
21-05-2008, 07:44 PM #48
-
22-05-2008, 08:33 AM #49
-
22-05-2008, 06:23 PM #50
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 18 users browsing this thread. (0 members and 18 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.