- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 37
-
16-11-2005, 05:20 PM #11
Re: Αστρα και Ερωτικές σχέσεις ''εργασίας''
σαν ζυγός που είμαι αποφεύγω να κάνω ερωτικές σχέσεις με συναδέλφους
-
18-11-2005, 10:33 AM #12
Εγώ τώρα δεν κατάλαβα, εμείς οι Δίδιμοι άνδρες όλο λέμε και δεν κάνουμε (άρα αθώος ο κατηγορούμενος!), ή το παίζουμε σε 2πλό και 3πλό ταμπλό ανερυθρίαστα?
-
18-11-2005, 03:17 PM #13
Αστρα και Ερωτικές σχέσεις ''εργασίας''
καλό είναι να μην μπλέκουμε τα ερωτικά μας στην εργασία μας, γιατί αν πάει κάτι στραβά ο χώρος εργασίας γίνεται πεδίο μάχης, και δεν είναι καθόλου ευχάριστο.
Προς αποφυγήν παιδιά.
-
19-11-2005, 02:59 PM #14
Σαν Τοξοτης υπαλληλος...καπως ετσι ειναι τα πραγματα..αλλα με αρκετους πλανητες στη Παρθενο με ευγενεια και τακτ, πλαγιους τροπους...τη κανει ο αλλος με ελαφρα...:bigsmile: ...
...Πολυ ωραιο αρθρο!!!
-
23-11-2005, 01:15 AM #15
Aγαπητέ Άκη πολύ χαριτωμένο το άρθρο και πλάκα-πλάκα πέφτεις μέσα.Εγώ βέβαια Κριός μέ ωροσκόπο Ζυγό διάβασα και τα δύο και μου ταιριάζουν πολύ.Όσο για το Τοξοτάκι
μου επίσης του ταιριάζουν απόλυτα αυτά που γράφεις.
Σε ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τα ευχάριστα διελείμματα...Πηγαίνω ως εκεί που με παίρνει.
Για να χαίρομαι.
Κι αν έχω κέφι προχωρώ ως εκεί που δεν με παίρνει.
Για να μαθαίνω!
-
23-11-2005, 12:09 PM #16
πολύ ωραίο άρθρο και ιδιαίτερα εύστοχο!!!!!!!
-
01-12-2005, 02:45 PM #17
Ειμαι ιχθεις οπως καταλαβαινεις πνιγομαι απο μονη μου αλλα αποφευγω τις σχεσεις μεσα απο τον εργασιακο χωρο . και ας υπαρχουν αρκετοι ενδιαφεροντες αντρες...:bigsmile:
-
02-02-2006, 11:58 PM #18
Κύριε Αντωνίου νομίζω πως είστε λίγο άδικος με τους Υδροχόους!!! Εκτός αν είναι διαφορετικά τα πράγματα για τους άνδρες και τις γυναίκες. :bigsmile: :bigsmile:
-
03-02-2006, 02:04 PM #19
Έχω την αίσθηση ότι ενώ οι Καρκίνοι είναι γενικώς θύματα στις σχέσεις στους (μιλώ εξ ιδίας πείρας), στη δουλειά είμαστε πιο προσεκτικοί, ως τρομερά κολλημένα όντα με το εργασιακό κομμάτι, και άρα σπάνια θα προβούμε σε σχέση μέσα από τον χώρο εργασίας μας. Είναι πολύ επίφοβο για μας μιας και η ουσιαστική μας σχέση είναι με την ΙΔΙΑ τη δουλειά. Από την άλλη, ίσως εδώ να παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και το θέμα του χαρακτήρα!:embarrest ή και η εργασιακή προϋπηρεσία.
Α.Δε μπορείς να κατευθύνεις τον άνεμο, αλλά μπορείς να ρυθμίσεις τα πανιά....
-
29-05-2006, 02:07 PM #20
καταλαβαινω οτι το αρθρο εχει πολυ δοση χιουμορ αλλα επιτρεψτε μου να μη συμφωνησω για αυτα που γραφετε για το σκορπιο και τον κριο :suspiciou (αν δεν προστατεψεις και δε πενεψεις το σπιτι σου θα πεσει να σε πλακωσει χι χι):bigsmile:
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.