- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 5 of 5
Thread: ωροσκόπος;;;;
-
22-05-2008, 02:47 PM #1
ωροσκόπος;;;;
Καλημέρα,
ξέρω πως ο ωροσκόπος μου είναι αιγόκερος ωστόσο στην ενότητα με τη συναστρία βγαίνει πως είναι υδροχόος. Το συγκεκριμένο θέμα επαναπροκύπτει ίσως γιατί έχω γεννηθεί στο εξωτερικό;;; Εχω γεννηθεί στις 12-8-1971 στο Μόντρεαλ Καναδά στις 18.11. Γιατί συμβαίνει αυτή η διαφορά;
-
22-05-2008, 02:56 PM #2
Re: ωροσκόπος;;;;
Όπως γράφουμε ξεκάθαρα στις αστρολογικές μας εφαρμογές ορθότητα ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ έχουν για γεννήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη στο αυτόματο σύστημα επιλογής πόλης.
Γεννήσεις σε Αμερική, Αυστραλία, Ασία θα γίνουν απαραίτητες διορθώσεις εν καιρώ.
Αν γνωρίζετε τις γεωγραφικές συντεταγμένες (αν όχι, ρωτήστε στο φόρουμ να σας τις πουν) της πόλης που γεννηθήκατε χρησιμοποιείστε την χειροκίνητη επιλογή.Γίνετε φίλοι μας στη νέα μας σελίδα στο Facebook
Παρακαλώ σιγουρευτείτε ότι ακολουθείτε τους όρους χρήσης του site - forum που είστε μέλος και έχετε αποδεχθεί κατά την εγγραφή σας.
-
22-05-2008, 03:02 PM #3
Αγαπητή φίλη chandramani
Όντως ο ωροσκόπος σας είναι στις 13 Αιγόκερου σύμφωνα με τα στοιχεία γέννησης. Για τις συντεταγμένες, θα πρέπει να βάλετε στην εφαρμογή 45Ν31 και 73W34. Η ώρα ζώνης είναι +4 EDT.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
22-05-2008, 06:18 PM #4
Ευχαριστώ! Εγινε κατανοητό:bigsmile:
-
22-05-2008, 11:06 PM #5
Γεια σας
Με την εφαρμογή του προγράμματος του φόρουμ, για την διαφορά ώρα πρέπει να βάλετε -4 όχι +4. Προσπαθήστε με τον τρόπο αυτό. Πάντα όμως με Θερινή ώρα στην επιλογή σας (το σύστημα έχει υπολογιστεί με τις αμερικάνικες προδιαγραφές και γι' αυτό έχει διαφορά στον υπολογισμό της ώρας)
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.