s
Προβληματισμοί και λύσεις...
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Smile Προβληματισμοί και λύσεις...

Χαίρεται,
    Κάνω το ντεμπούτο μου στo site μετά από καιρό ανάγνωσης.
    Μαθαίνω πολλά και αυτό με ικανοποιεί αρκετά.
    Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούμε σε διάφορους τομείς και δεν ξέρω αν ευθύνεται γι’ αυτό το γεγονός ότι έχω σελήνη στον Αιγόκερω (βλ. Κρόνος στον Καρκίνο) και η διέλευση του Ουρανού στους Ιχθύες.
    Ειμαι Υδροχόος (26/01/79, 09.50π.μ.) και θυμάμαι ότι όλα κυλούσαν μέλι - γάλα όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Ταύρο, εν αντιθέσει με όσα μου έλεγαν (π.χ. δυο δύσκολα χρόνια κ.τ.λ.).
    Θεωρώ ότι πολλούς τομείς μπορώ να τους ελέγξω ή έστω να τους παλέψω και να τους κυνηγήσω εκτός από αυτό των αισθηματικών. Ωρες ώρες νομίζω ότι η τύχη είναι φειδωλή μαζί μου (μήπως οφείλεται στην αντίθεση του ήλιου με τον Δία που έχω στο χάρτη μου; ) ιδίως σε τούτο το θέμα και αναφέρομαι πάντα σε κάτι σταθερό. Η μονιμότητα και η σταθερότητα για πρώτη φορά στη ζωή μου αρχίζει και με απασχολεί τόσο όπως και ο φόβος της μοναξιάς σε μεγαλύτερη ηλικία και γενικά αισθάνομαι έξω από τα νερά μου... Δεν τα "βάφω μαύρα", αλίμονο, αλλά μήπως η ανησυχία μου είναι δικαιολογημένη;
    Καθημερινά μαζί σας...

Όνομα:
    ΒΑΝΑ

Re: Προβληματισμοί και λύσεις...

Αγαπητέ-ή Ikuak,
    Καταρχήν σου εύχομαι χρόνια πολλά και ο νέος χρόνος να σου προσφέρει ό,τι πολυτιμότερο σου οφείλει! Οπως αντιλαμβάνεσαι ο χώρος του forum είναι λίγο περιορισμένος στο θέμα προσωπικής ανάλυσης ενός ωροσκοπίου,που η μελέτη του απαιτεί χρόνο κι έρευνα ώστε να έχεις μια εκτενή αναφορά στο θέμα που σε απασχολεί. Ωστόσο σε μερικές γενικές γραμμές μπορώ να σου πω ότι ο πέμπτος σου οίκος που αφορά τα αισθηματικά σου βρίσκεται στον Καρκίνο πράγμα που δηλώνει αρκετό συναισθηματισμό αλλά και κάποια αστάθεια όπως και ο κυβερνήτης του η Σελήνη είναι ασταθής με τις αυξομειώσεις της.Εκ δευτέρου ο Δίας που βρίσκεται μέσα στον πέμπτο σου οίκο,σχηματίζει μια όψη αντίθεση με Ήλιο και Άρη και μάλλον η υπερβολή καθώς και η αδιαφορία των ορίων ή και των αντιλήψεων σκιάζει τον τομέα των αισθηματικών σου. Η δε Σελήνη βρίσκεται στον Αιγόκερω και στον 10ο οίκο σχηματίζοντας όψη ευνοική προς τον κυβερνήτη του Αιγόκερω, τον Κρόνο.Αυτό δείχνει ότι έχεις αξιώσεις από τις σχέσεις σου και προυποθέσεις για να πραγματοποιήσεις τη σχέση που θαπαίξει ιδιαίτερο ρόλο στην κοινωνική σου εικόνα και προβολή. Θεωρώ πολύ καλό ότι προβληματίζεσαι στο συγκεκριμένο θέμα και σε αυτή την ηλικία διότι αυτός ο προβληματισμός είναι η αφορμή να συνειδητοποιήσεις - καρμικά ίσως- ορισμένα πράγματα γύρω από τα αισθηματικά σου και το πως λειτουργείς σε αυτόν τον τομέα, και να'σαι σίγουρος-η, ότι θ'ανταμειφθείς επάξια στην ηλικία συν-πλήν των 30 σου με τη διάρκεια που αναζητάς στη σχέση-αν και η ποιότητα κατ'εμέ είναι πολύ πιο ουσιαστική απ'την ποσότητα.Η ευνοική όψη που σχηματίζει η Σελήνη σου με τον Κρόνο σου στο γενέθλιο ωροσκόπιο μου δίνουν αυτό το ερέθισμα. Όσον αφορά το ετήσιο ωροσκόπιο της χρονιάς που ξεκινάει απ'τα γενέθλιά σου ως τα επόμενα είναι εμφανές ότι αυτή τηχρονιά που θα διανύσεις, ο τομέας των αισθηματικών σου έρχεται σε πρώτο πλάνο και θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα δίνοντάς σου κάποιες ευκαιρίες αναζήτησης μιας και ο ετήσιος ωροσκόπος αλλά και η Σελήνη "ακουμπάνε" τον γενέθλιο Δία που βρίσκεται όπως είπαμε στον τομέα των αισθηματικών σου,και σίγουρα το θέμα ενεργοποιείται.Ο Κρόνος εισερχόμενος στον γενέθλιο οίκο των φλερτ,αφενός δυσκολεύει λίγο τα πράγματα, αλλά αφού σε προβληματίζει με μια από τις πολλές του έννοιες σαν και αυτή της μονιμότητας και της σταθερότητας μέσα στη σχέση,σίγουρα θα σε σφυρηλατήσει με υπομονή,υπευθυνότητα και πάνω απ'όλα ωριμότητα στις επιλογές σου τις συγκεκριμένες.Σου εύχομαι καλή επιτυχία και ευτιχισμένος ο καινούριος χρόνος!!!

Φιλικά Κολώνια Βάνα.

Όνομα:
    Λίλιαν

Quote Originally Posted by ikouak
    Χαίρεται,
    Κάνω το ντεμπούτο μου στo site μετά από καιρό ανάγνωσης.
    Μαθαίνω πολλά και αυτό με ικανοποιεί αρκετά.
    Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούμε σε διάφορους τομείς και δεν ξέρω αν ευθύνεται γι’ αυτό το γεγονός ότι έχω σελήνη στον Αιγόκερω (βλ. Κρόνος στον Καρκίνο) και η διέλευση του Ουρανού στους Ιχθύες.
    Ειμαι Υδροχόος (26/01/79, 09.50π.μ.) και θυμάμαι ότι όλα κυλούσαν μέλι - γάλα όταν ο Κρόνος βρισκόταν στον Ταύρο, εν αντιθέσει με όσα μου έλεγαν (π.χ. δυο δύσκολα χρόνια κ.τ.λ.).
    Θεωρώ ότι πολλούς τομείς μπορώ να τους ελέγξω ή έστω να τους παλέψω και να τους κυνηγήσω εκτός από αυτό των αισθηματικών. Ωρες ώρες νομίζω ότι η τύχη είναι φειδωλή μαζί μου (μήπως οφείλεται στην αντίθεση του ήλιου με τον Δία που έχω στο χάρτη μου; ) ιδίως σε τούτο το θέμα και αναφέρομαι πάντα σε κάτι σταθερό. Η μονιμότητα και η σταθερότητα για πρώτη φορά στη ζωή μου αρχίζει και με απασχολεί τόσο όπως και ο φόβος της μοναξιάς σε μεγαλύτερη ηλικία και γενικά αισθάνομαι έξω από τα νερά μου... Δεν τα "βάφω μαύρα", αλίμονο, αλλά μήπως η ανησυχία μου είναι δικαιολογημένη;
    Καθημερινά μαζί σας...
    Γεια σας

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στο φόρουμ. Βλέπω ξέρετε κάποια πράγματα πάνω στην αστρολογία, γιατί έχετε συγκεκριμένους προβληματισμούς. Όμως, δεν είναι ακριβώς εκεί που θέτετε το πρόβλημα. Ο Ουρανός στους Ιχθείς δεν ακουμπά σε κάποιο πλανήτη σας, άρα ακόμη δεν είναι σημαντική η επιρροή του. Απλά, μία εσωτερική αναστάτωση απροσδιόριστα φαίνεται. Ο Κρόνος έφυγε εδώ και καιρό από την αντίθεση με τη Σελήνη, όμως δεν ακουμπούσε κι αυτός σε πλανήτη. Η διέλευση είναι ισχυρή όταν ακουμπά σε πλανήτη ή κάτω από συγκεκριμένες προύποθέσεις.
    Δεν γνωρίζω το φύλο σας. Αλλά, από τα τέλη του 2003, η έννοια της αγάπης και του ονείρου για σας έχει υποστεί μία μεταλλαγή, μία διαμόρφωση σε νέα βάση κι αυτό καθορίζει τη μελλοντική σας πορεία. Τους χειρισμούς σας πάνω σ' αυτή. Το μέλλον σας μέσω των σχέσεων επαναπροσδιορίζεται. Πρέπει να προσέχετε να μην έχετε πολλές απαιτήσεις από τις σχέσεις σας, γιατί αυτό φέρνει ρήξεις και διαφωνίες. Μέσα στη χρονιά που θα έρθει, πράγματι θα σας απασχολεί κατά κύριο λόγο ο τομέας των ερωτικών σας. Μάλιστα, θα θέλετε να βιώσετε το ερωτικό σας κομμάτι, ολοκληρωικά με πάθος και νέες εμπειρίες. Είναι εστιασμένο το ενδιαφέρον σας εκεί. Θα έχετε άγχος εσωτερικό που πρέπει να καταπολεμήσετε, γιατί δεν ωφελεί. Από τα μέσα του καλοκαιριού, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πιο ώριμα πώς αντιμετωπίζετε τις σχέσεις σας και χρειάζεται να κάνετε υπομονή, ώστε να διευκρινίσετε πώς αγαπάτε και τι ζητάτε από την αγάπη, σε μία νέα βάση, σοβαρή και με συγκεκριμένες, αλλά όχι εγωιστικές απαιτήσεις. Διαφορετικά, θα νοιώσετε πως όλα εμποδίζονται και θα στενοχωρηθείτε.
    Δεν μπορώ να πω πολλά, καθώς ο χάρτης σας έχει αρκετά δύσκολα σημεία που θα ήταν ίσως καλό να συζητούσατε με ένα αστρολόγο για να σας εξηγήσει πώς λειτουργείτε και τι πρέπει να προσέχετε. Από την άλλη πλευρά, ίσως θα σας βοηθούσε μία ανάλυση προσωπική (γιατί εκεί χρειάζεστε ενημέρωση) ή ετήσια από αυτές που προσφέρονται στο φόρουμ. Αν το τελευταίο σας ενδιαφέρει, πατήστε εδώ

καλές γιορτές
    φιλικά
    Λίλιαν Σίμου

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Βάνα Κολώνια και κ. Λίλιαν Σίμου για τις απαντήσεις και τις συμβουλές σας.
    Οι δυσκολίες που παρατηρήσατε στο χάρτη μου ελπίζω να μην είναι ανησυχητικές. Ωστόσο θα φροντίσω όπως που επισημένετε να τις αναζητήσω. Οσο για το ερωτηματικό, δηλαδή το φύλο μου, είμαι γυναίκα.

:tongue:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)