- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 121 to 130 of 420
-
19-05-2008, 02:17 PM #121
-
19-05-2008, 04:30 PM #122
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Η εκδικηση ζεστη η κρυα ειναι ενα πολυ ερεθιστικο συναισθημα για να του αντισταθεις με επιτυχια.
-
19-05-2008, 04:41 PM #123
-
19-05-2008, 04:49 PM #124
-
19-05-2008, 07:42 PM #125
Αγαπητή Δέσποινα,
Δυστυχώς έζησα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του μία τέτοια κατάσταση, όταν μετά από ένα σχετικά μικρό διάστημα απο τον ξαφνικό θάνατο της πολυαγαπημένης μου γυναίκας, γνώρισα μία κυρία με 3 παιδιά, ΚΑΡΚΙΝΟ με οροσκόπο Ζυγό [ εγώ ζυγός με οροσκόπο ζυγό] που με την πάροδο του χρόνου δεθήκαμε και οταν μίλησα για ένα παιδικό μου ονειρο ΖΩΗΣ, είπε μέσα. Στο τέλος όχι μόνο με πούλησε αλλά προσπάθησε να ξεφτιλήσει και πατήσει και σχεδόν βρέθηκα να μεγαλώνω τα 3 δικά της + 2 δικά μου= 5 Παιδιά. Στο τέλος, περσι τον Αύγουστο βρήκα την δύναμη να πω STOP. Με ταλαιπώρησε μέχρι τον Φεβρουάριο φέτος και μετά εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αφάνταστα, μου γκρέμισε ενα παιδικό μου όνειρο και η εκδίκηση ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. Μ' αυτό τον τρόπο κόντεψα να χάσω τα παιδιά μου και την πνευματική μου, λίγη ίσως, ισοροπία. Αξίζει; OXI, Ποιός φταίει; Ας πρόσεχα, έγινα απλά κάπως πιό σοφός, όσο και αν πονάει και θα πονάει για πολύ καιρό. Κάθε φορά που το σκέφτομαι χάνω τον έλεγχο μου και έμαθα για τα καλά ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να την χαραμίζουμε για ανθρώπους που δεν αξίζουν!!!!!!
-
19-05-2008, 08:10 PM #126
Ενδιαφερον και επίκαιρο θέμα!
Η εκδίκηση, κακά τα ψέμματα, θέλει προγραμματισμό, συντονισμό και κυρίως χρειάζεται να γνωρίζεις όλα τα τρωτά αλλά και τα άτρωτα σημεία του .... υποψήφιου θύματος.
Δεν θυμάμαι ποτέ να εχω εκδικηθεί κάποιον, αν και εδω που τα λέμε, μου δόθηκε η ευκαιρία πολλάκις. Είμαι της άποψης πως στη βράση κολλάει το σίδερο, (¶ρης στον Κριό) και η αντιπαράθεση ξεκινάει ...επί τόπου! Εναρξη σαλπίσματος, θέση μαχης, φουσκωμένες φλέβες στο ενδιάμεσο των φρυδιών,και το ξεμπρόστιασμα ξεκινά!
Βέβαια, μη νομίζετε πως η άμεση αντιπαράθεση -ειδικά σε επαγγελματικά θέματα- είναι καλή λύση. Είναι απλό: Ζητάς συμβουλές από καποιον ειδικό, συνήθως καρκίνο ή σκορπιό, ή και τα δύο μαζί, αφού πρώτα τους παραδώσεις "το σκίτσο" του χαρακτήρα του υποψήφιου θύματος.
Τωρα, εάν κάποιος τολμήσει και ασχοληθεί με το σπίτι και την οικογενειά σου, τότε τον κυνηγάς με νόμιμο και μή τρόπο, μέχρι να πατήσει χιόνι!
Προς γνωση και συμμόρφωση.
Εδω είναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος. Δεν φτάνει πάντα στην ώρα της η θεία Δίκη.
-
19-05-2008, 08:37 PM #127
Αγαπητέ αυτό ΕΙΝΑΙ τραγωδία.Το χειρότερο είναι ότι ήδη ήσουν σε ευάλωτη θέση και συνήθως τότε κάνουμε τις χειρότερες επιλογές.Δεν βλέπουμε καθαρά.Τι να πω?
Δώσε λίγο καιρό στον ευατό σου να το ξεπεράσεις, να επουλώσεις τις πληγές κατά το δυνατό, αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένεια και σ΄ότι σου αρέσει και εάν το όνειρο δεν έχει ακόμα χαθεί προσπάθησε ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά από καιρό.Εάν το όνειρο έχει χαθεί είμαι της άποψης πως ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στο τόπο του εγκλήματος...
-
19-05-2008, 09:13 PM #128
-
19-05-2008, 10:17 PM #129
Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε "βιονικη" οραση για να ξεχωριζουμε τους λυκους με προβια. Δικαιουμαστε να εμπιστευομαστε τους αλλους. Κανεις ομως δεν δικαιουται να εκμεταλλευεται την εμπιστοσυνη μας!! Αν δε, το κακο που προκαλει ειναι τετοιο που δεν αντεχεται, ειμαι υπερ της σκληρης εκδικησης, ακομη κι αν μετα το μετανιωσω. Δεν μιλω για ψευτοπραγματα που μας συμβαινουν καθημερινα. Μιλω για σοβαρες περιπτωσεις. Αν καποιος π.χ. κανει κακο στο παιδι μου, θα το πληρωσει οσο ακριβοτερα γινεται!! [και δεν νομιζω πως θα το μετανιωσω ποτε!]
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
20-05-2008, 04:54 AM #130
Ε παιδιααα αγαπατε αλληλους βρε!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.