s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 13
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 13 of 42 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast
Results 121 to 130 of 420

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by may View Post

χαχαχαχαχ!!!!Και συμπληρωνει ο e k ..."Και η απολυτη εκδικηση ειναι να την γυρισεις πισω "σπουδαγμενη!!!!!!"χαχααχαχ!!! πραβο μπραβο!!!

Όνομα:
    Βουλα-Ζωη

Η εκδικηση ζεστη η κρυα ειναι ενα πολυ ερεθιστικο συναισθημα για να του αντισταθεις με επιτυχια.

Όνομα:
    Αγγελική

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    χαχαχαχαχ!!!!Και συμπληρωνει ο e k ..."Και η απολυτη εκδικηση ειναι να την γυρισεις πισω "σπουδαγμενη!!!!!!"χαχααχαχ!!! πραβο μπραβο!!!
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΟΟΟ!!!!!! Perfect
    "Η φαντασία είναι σημαντικότερη απο τη γνώση" Αλμπερτ Αϊνστάιν

Όνομα:
    Silia

:tease1:
    Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    :tease1:

Tα ρέστα μου!!
    may..

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    αγαπητη μου οταν κανουν κακο σε εσενα η στα παιδια σου αν εχεις, η γενικα στην οικογενεια σου σημαινει οτι εχεις κανει λαθος;Πως θα ξεχασεις οταν σε τσακισαν ;πως θα αδιαφορισεις οταν σε ποδοπατησαν η σε εκμεταλευτηκαν εσενα η την οικογενεια σου;Ποια γρια και ποιο γιαουρτι ;Οταν θα ερθει η στιγμη και βρεθει μπροστα μου θα του δωσω να καταπιει και την γρια και το γιαουρτι και πραγματικα αν θα μπορουσα θα τον -την πατουσα κατω .
    Υ.Τ.στο μελος που λεει οτι ειναι η εκδικηση αξιολυπητη με ολο τον σεβασμο θα της πω οτι ΄΄μεγαλη κουβενα μην λες μεγαλη μπουκια φαε΄΄γιατι η ζωη δεν ξερεις πως τα φερνει......
    με εκτιμηση Δεσποινα
    Αγαπητή Δέσποινα,
    Δυστυχώς έζησα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του μία τέτοια κατάσταση, όταν μετά από ένα σχετικά μικρό διάστημα απο τον ξαφνικό θάνατο της πολυαγαπημένης μου γυναίκας, γνώρισα μία κυρία με 3 παιδιά, ΚΑΡΚΙΝΟ με οροσκόπο Ζυγό [ εγώ ζυγός με οροσκόπο ζυγό] που με την πάροδο του χρόνου δεθήκαμε και οταν μίλησα για ένα παιδικό μου ονειρο ΖΩΗΣ, είπε μέσα. Στο τέλος όχι μόνο με πούλησε αλλά προσπάθησε να ξεφτιλήσει και πατήσει και σχεδόν βρέθηκα να μεγαλώνω τα 3 δικά της + 2 δικά μου= 5 Παιδιά. Στο τέλος, περσι τον Αύγουστο βρήκα την δύναμη να πω STOP. Με ταλαιπώρησε μέχρι τον Φεβρουάριο φέτος και μετά εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αφάνταστα, μου γκρέμισε ενα παιδικό μου όνειρο και η εκδίκηση ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. Μ' αυτό τον τρόπο κόντεψα να χάσω τα παιδιά μου και την πνευματική μου, λίγη ίσως, ισοροπία. Αξίζει; OXI, Ποιός φταίει; Ας πρόσεχα, έγινα απλά κάπως πιό σοφός, όσο και αν πονάει και θα πονάει για πολύ καιρό. Κάθε φορά που το σκέφτομαι χάνω τον έλεγχο μου και έμαθα για τα καλά ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να την χαραμίζουμε για ανθρώπους που δεν αξίζουν!!!!!!

Ενδιαφερον και επίκαιρο θέμα!
    Η εκδίκηση, κακά τα ψέμματα, θέλει προγραμματισμό, συντονισμό και κυρίως χρειάζεται να γνωρίζεις όλα τα τρωτά αλλά και τα άτρωτα σημεία του .... υποψήφιου θύματος.
    Δεν θυμάμαι ποτέ να εχω εκδικηθεί κάποιον, αν και εδω που τα λέμε, μου δόθηκε η ευκαιρία πολλάκις. Είμαι της άποψης πως στη βράση κολλάει το σίδερο, (¶ρης στον Κριό) και η αντιπαράθεση ξεκινάει ...επί τόπου! Εναρξη σαλπίσματος, θέση μαχης, φουσκωμένες φλέβες στο ενδιάμεσο των φρυδιών,και το ξεμπρόστιασμα ξεκινά!
    Βέβαια, μη νομίζετε πως η άμεση αντιπαράθεση -ειδικά σε επαγγελματικά θέματα- είναι καλή λύση. Είναι απλό: Ζητάς συμβουλές από καποιον ειδικό, συνήθως καρκίνο ή σκορπιό, ή και τα δύο μαζί, αφού πρώτα τους παραδώσεις "το σκίτσο" του χαρακτήρα του υποψήφιου θύματος.
    Τωρα, εάν κάποιος τολμήσει και ασχοληθεί με το σπίτι και την οικογενειά σου, τότε τον κυνηγάς με νόμιμο και μή τρόπο, μέχρι να πατήσει χιόνι!
    Προς γνωση και συμμόρφωση.
    Εδω είναι η κόλαση εδω και ο παράδεισος. Δεν φτάνει πάντα στην ώρα της η θεία Δίκη.

Quote Originally Posted by spiman View Post
    Αγαπητή Δέσποινα,
    Δυστυχώς έζησα στο ΜΕΓΑΛΕΙΟ του μία τέτοια κατάσταση, όταν μετά από ένα σχετικά μικρό διάστημα απο τον ξαφνικό θάνατο της πολυαγαπημένης μου γυναίκας, γνώρισα μία κυρία με 3 παιδιά, ΚΑΡΚΙΝΟ με οροσκόπο Ζυγό [ εγώ ζυγός με οροσκόπο ζυγό] που με την πάροδο του χρόνου δεθήκαμε και οταν μίλησα για ένα παιδικό μου ονειρο ΖΩΗΣ, είπε μέσα. Στο τέλος όχι μόνο με πούλησε αλλά προσπάθησε να ξεφτιλήσει και πατήσει και σχεδόν βρέθηκα να μεγαλώνω τα 3 δικά της + 2 δικά μου= 5 Παιδιά. Στο τέλος, περσι τον Αύγουστο βρήκα την δύναμη να πω STOP. Με ταλαιπώρησε μέχρι τον Φεβρουάριο φέτος και μετά εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αφάνταστα, μου γκρέμισε ενα παιδικό μου όνειρο και η εκδίκηση ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ. Μ' αυτό τον τρόπο κόντεψα να χάσω τα παιδιά μου και την πνευματική μου, λίγη ίσως, ισοροπία. Αξίζει; OXI, Ποιός φταίει; Ας πρόσεχα, έγινα απλά κάπως πιό σοφός, όσο και αν πονάει και θα πονάει για πολύ καιρό. Κάθε φορά που το σκέφτομαι χάνω τον έλεγχο μου και έμαθα για τα καλά ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη για να την χαραμίζουμε για ανθρώπους που δεν αξίζουν!!!!!!
    Αγαπητέ αυτό ΕΙΝΑΙ τραγωδία.Το χειρότερο είναι ότι ήδη ήσουν σε ευάλωτη θέση και συνήθως τότε κάνουμε τις χειρότερες επιλογές.Δεν βλέπουμε καθαρά.Τι να πω?
    Δώσε λίγο καιρό στον ευατό σου να το ξεπεράσεις, να επουλώσεις τις πληγές κατά το δυνατό, αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένεια και σ΄ότι σου αρέσει και εάν το όνειρο δεν έχει ακόμα χαθεί προσπάθησε ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά από καιρό.Εάν το όνειρο έχει χαθεί είμαι της άποψης πως ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στο τόπο του εγκλήματος...

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    .... ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στο τόπο του εγκλήματος...
    ... γιατί ποτέ μα ποτέ κανένας δεν έχει καταφέρει το τέλειο έγκλημα... :wink2:
    may..

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Addicted View Post
    Αγαπητέ αυτό ΕΙΝΑΙ τραγωδία.Το χειρότερο είναι ότι ήδη ήσουν σε ευάλωτη θέση και συνήθως τότε κάνουμε τις χειρότερες επιλογές.Δεν βλέπουμε καθαρά.Τι να πω?
    Δώσε λίγο καιρό στον ευατό σου να το ξεπεράσεις, να επουλώσεις τις πληγές κατά το δυνατό, αφιέρωσε το χρόνο σου στην οικογένεια και σ΄ότι σου αρέσει και εάν το όνειρο δεν έχει ακόμα χαθεί προσπάθησε ένα καινούργιο ξεκίνημα μετά από καιρό.Εάν το όνειρο έχει χαθεί είμαι της άποψης πως ο δολοφόνος γυρνάει πάντα στο τόπο του εγκλήματος...
    Το θεμα ειναι οτι δεν εχουμε "βιονικη" οραση για να ξεχωριζουμε τους λυκους με προβια. Δικαιουμαστε να εμπιστευομαστε τους αλλους. Κανεις ομως δεν δικαιουται να εκμεταλλευεται την εμπιστοσυνη μας!! Αν δε, το κακο που προκαλει ειναι τετοιο που δεν αντεχεται, ειμαι υπερ της σκληρης εκδικησης, ακομη κι αν μετα το μετανιωσω. Δεν μιλω για ψευτοπραγματα που μας συμβαινουν καθημερινα. Μιλω για σοβαρες περιπτωσεις. Αν καποιος π.χ. κανει κακο στο παιδι μου, θα το πληρωσει οσο ακριβοτερα γινεται!! [και δεν νομιζω πως θα το μετανιωσω ποτε!]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Ε παιδιααα αγαπατε αλληλους βρε!!!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 13 of 42 FirstFirst ... 3 9 10 11 12 13 14 15 16 17 23 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)