s
"Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο?? - Page 10
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 10 of 42 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast
Results 91 to 100 of 420

Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Η εκδίκηση...είναι αξιολύπητη...
    Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε στους άλλους τόσο κακο ή και περισσότερο απο αυτό που κάνανε σε μας. Το θέμα είναι να είμαστε σοφότεροι την επόμενη φορά και να μην δώσουμε σε άλλους το δικαίωμα να μας κάνουν ανάλογο κακό. Τα λάθη μας θα έπρεπε...να μας διδάσκουν για να γινομαστε καλύτεροι και σοφότεροι και όταν κάνουμε λάθος πληρώνουμε. Όπως λέει και η παροιμία " Η γριά άμα καεί στο κουρκούτι, φυσάει και το γιαούρτι "

Όνομα:
    Γεωργία

Εγώ όσον αφορά την εκδίκηση,νιώθω πολύ περίεργα...
    Θεωρώ πως με την εκδίκηση λίγο δύσκολα κλείνεις την πληγή που σου ανοίγουν,ίσα ίσα που την κάνεις χειρότερη.Γιατί αν σκεφτείς καλά,εσύ δεν ήθελες να προξενήσεις κακό αλλά αυτός που σε έφερε σε αυτή την θέση.Και τελικά καταντάς και εσύ να κάνεις ότι σου κάναν.Και μετά;;;Νιώθεις για λίγο την ευχαρίστηση αλλά τελικά έχεις καταστρέψει και εσύ τον εαυτό σου.Είναι σκέτος πάγος το πιάτο της εκδίκησης.Σε κάποιες περιπτώσεις είμαι υπέρ της αδιαφορίας προς τα έξω και της εκτόνωσης προς τα μέσα.Συνήθως αυτό κάνω.Δεν εκδικούμαι εγώ τον εαυτό μου απλώς δείχνω πάγο προς τα έξω και μετά το ξεσπώ,το διώχνω από μέσα μου.Πιστεύω πώς όσοι κάνουν κακό,χαίρονται μετά να σε βλέπουν να προσπαθείς να τους εκδικηθείς ή να τους ανταποδώσεις γιατί επιβεβαιώνονται ότι το κακό τους είχε επίδραση.Είναι διφορούμενο το θέμα.¶λλες φορές αξίζει και άλλες όχι.Στην τελική καλύτερα να κάνουμε ότι γίνεται για να το ξεπεράσουμε το θέμα και όχι να προσκοληθούμε.Είναι ψυχοφθόρα συναισθήματα.Βέβαια άν μέσα σε όσα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα είναι και η εκδίκηση ας το κάνουμε αλλά να ξέρουμε ότι έτσι δεν πάμε μπροστά και ότι μας έχουν κάνει γίνεται διπλό μέσα μας.Και κατά την γνώμη μου,καλύτερα μετά από ένα κακό να μην ακολουθούν και άλλα.
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by spiman View Post
    Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε στους άλλους τόσο κακο ή και περισσότερο απο αυτό που κάνανε σε μας. Το θέμα είναι να είμαστε σοφότεροι την επόμενη φορά και να μην δώσουμε σε άλλους το δικαίωμα να μας κάνουν ανάλογο κακό. Τα λάθη μας θα έπρεπε...να μας διδάσκουν για να γινομαστε καλύτεροι και σοφότεροι και όταν κάνουμε λάθος πληρώνουμε. Όπως λέει και η παροιμία " Η γριά άμα καεί στο κουρκούτι, φυσάει και το γιαούρτι "
    αγαπητη μου οταν κανουν κακο σε εσενα η στα παιδια σου αν εχεις, η γενικα στην οικογενεια σου σημαινει οτι εχεις κανει λαθος;Πως θα ξεχασεις οταν σε τσακισαν ;πως θα αδιαφορισεις οταν σε ποδοπατησαν η σε εκμεταλευτηκαν εσενα η την οικογενεια σου;Ποια γρια και ποιο γιαουρτι ;Οταν θα ερθει η στιγμη και βρεθει μπροστα μου θα του δωσω να καταπιει και την γρια και το γιαουρτι και πραγματικα αν θα μπορουσα θα τον -την πατουσα κατω .
    Υ.Τ.στο μελος που λεει οτι ειναι η εκδικηση αξιολυπητη με ολο τον σεβασμο θα της πω οτι ΄΄μεγαλη κουβενα μην λες μεγαλη μπουκια φαε΄΄γιατι η ζωη δεν ξερεις πως τα φερνει......
    με εκτιμηση Δεσποινα

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    αγαπητη μου οταν κανουν κακο σε εσενα η στα παιδια σου αν εχεις, η γενικα στην οικογενεια σου σημαινει οτι εχεις κανει λαθος;Πως θα ξεχασεις οταν σε τσακισαν ;πως θα αδιαφορισεις οταν σε ποδοπατησαν η σε εκμεταλευτηκαν εσενα η την οικογενεια σου;Ποια γρια και ποιο γιαουρτι ;Οταν θα ερθει η στιγμη και βρεθει μπροστα μου θα του δωσω να καταπιει και την γρια και το γιαουρτι και πραγματικα αν θα μπορουσα θα τον -την πατουσα κατω .
    Υ.Τ.στο μελος που λεει οτι ειναι η εκδικηση αξιολυπητη με ολο τον σεβασμο θα της πω οτι ΄΄μεγαλη κουβενα μην λες μεγαλη μπουκια φαε΄΄γιατι η ζωη δεν ξερεις πως τα φερνει......
    με εκτιμηση Δεσποινα
    Να μην σκεφτομαστε ποτε μονοπλευρα και ας σκεφτουμε το καθημερινο κακο που κανουμε εμεις στους γυρω μας αθελα μας και με αποτελεσμα να νομιουμε οτι ειμαστε οι σωστοι ...
    Η ΕΚΔΙΚΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ , σημαινει οτι απο πισω βρισκονται θεματα στο ατομο ....

Όνομα:
    Δεσποινα

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Να μην σκεφτομαστε ποτε μονοπλευρα και ας σκεφτουμε το καθημερινο κακο που κανουμε εμεις στους γυρω μας αθελα μας και με αποτελεσμα να νομιουμε οτι ειμαστε οι σωστοι ...
    Η ΕΚΔΙΚΗΤΗΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ , σημαινει οτι απο πισω βρισκονται θεματα στο ατομο ....
    ο καθενας με την αποψη του αγαπημενε μου
    με αγαπη Δ.Κ

Όλοι μας όμως έχουμε νιώσει την επιθυμία να εκδικηθούμε κάποιον, οπότε εκ των πραγμάτων όλοι μας έχουμε θέματα. Συν αυτώ το ότι είμαστε άνθρώπινα όντα μας καθιστά και ευάλωτους με αποτέλεσμα να κουβαλάμε λογιών λογιών τραύματα τα οποία μας προσδιορίζουν μερικώς σαν προσωπικότητες.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ View Post
    ο καθενας με την αποψη του αγαπημενε μου
    με αγαπη Δ.Κ
    Εσυ ομως γιατι τσιμπησες ???? το μνμ ηταν γενικοτερο ... :bigsmile: αρα μηπως πρεπει να αναθεωρησεις την αποψη σου ? :toung:

με μεγαλυτερη αγαπη,
    cancerian ....

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Όλοι μας όμως έχουμε νιώσει την επιθυμία να εκδικηθούμε κάποιον, οπότε εκ των πραγμάτων όλοι μας έχουμε θέματα. Συν αυτώ το ότι είμαστε άνθρώπινα όντα μας καθιστά και ευάλωτους με αποτέλεσμα να κουβαλάμε λογιών λογιών τραύματα τα οποία μας προσδιορίζουν μερικώς σαν προσωπικότητες.
    Aκριβως το ιδιο πραγμα λεμε .... :bigsmile:

Aκριβως το ιδιο πραγμα λεμε .... :bigsmile:
    Αυτό που επεσήμανα είναι πως με την ίδια πορεία λογικής προκύπτει ότι κανείς μας δεν είναι υγιής ψυχοσυναισθηματικά μιας και όλοι κατά καιρούς έχουμε υποκύψει στον πειρασμό της εκδίκησης. Οπότε μήπως είναι λίγο σκληρός και απόλυτος ο τρόπος έκφρασης σου;:embarrest

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by kiaRRa View Post
    Αυτό που επεσήμανα είναι πως με την ίδια πορεία λογικής προκύπτει ότι κανείς μας δεν είναι υγιής ψυχοσυναισθηματικά μιας και όλοι κατά καιρούς έχουμε υποκύψει στον πειρασμό της εκδίκησης. Οπότε μήπως είναι λίγο σκληρός και απόλυτος ο τρόπος έκφρασης σου;:embarrest
    Τι εννοεις οτι ειναι σκληρος ? Τι ξεχωριζει τον "λιγοτερο" σκληρο απο τον "περισσοτερο" σκληρο ? ποια ειναι η διαχωριστικη γραμμη απο τον μαλακο στον σκληρο τροπο εκφρασης ?
    Επαναλαμβανω οτι μιλαμε για ακριβως το ιδιο πραγμα ... :bigsmile:

Page 10 of 42 FirstFirst ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 20 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)