- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 420
-
18-05-2008, 02:49 AM #91
Re: "Εκδίκηση"...Ενα πιάτο που τρώγεται κρύο??
Συμφωνώ απόλυτα. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε στους άλλους τόσο κακο ή και περισσότερο απο αυτό που κάνανε σε μας. Το θέμα είναι να είμαστε σοφότεροι την επόμενη φορά και να μην δώσουμε σε άλλους το δικαίωμα να μας κάνουν ανάλογο κακό. Τα λάθη μας θα έπρεπε...να μας διδάσκουν για να γινομαστε καλύτεροι και σοφότεροι και όταν κάνουμε λάθος πληρώνουμε. Όπως λέει και η παροιμία " Η γριά άμα καεί στο κουρκούτι, φυσάει και το γιαούρτι "
-
18-05-2008, 03:56 PM #92
Εγώ όσον αφορά την εκδίκηση,νιώθω πολύ περίεργα...
Θεωρώ πως με την εκδίκηση λίγο δύσκολα κλείνεις την πληγή που σου ανοίγουν,ίσα ίσα που την κάνεις χειρότερη.Γιατί αν σκεφτείς καλά,εσύ δεν ήθελες να προξενήσεις κακό αλλά αυτός που σε έφερε σε αυτή την θέση.Και τελικά καταντάς και εσύ να κάνεις ότι σου κάναν.Και μετά;;;Νιώθεις για λίγο την ευχαρίστηση αλλά τελικά έχεις καταστρέψει και εσύ τον εαυτό σου.Είναι σκέτος πάγος το πιάτο της εκδίκησης.Σε κάποιες περιπτώσεις είμαι υπέρ της αδιαφορίας προς τα έξω και της εκτόνωσης προς τα μέσα.Συνήθως αυτό κάνω.Δεν εκδικούμαι εγώ τον εαυτό μου απλώς δείχνω πάγο προς τα έξω και μετά το ξεσπώ,το διώχνω από μέσα μου.Πιστεύω πώς όσοι κάνουν κακό,χαίρονται μετά να σε βλέπουν να προσπαθείς να τους εκδικηθείς ή να τους ανταποδώσεις γιατί επιβεβαιώνονται ότι το κακό τους είχε επίδραση.Είναι διφορούμενο το θέμα.¶λλες φορές αξίζει και άλλες όχι.Στην τελική καλύτερα να κάνουμε ότι γίνεται για να το ξεπεράσουμε το θέμα και όχι να προσκοληθούμε.Είναι ψυχοφθόρα συναισθήματα.Βέβαια άν μέσα σε όσα μας κάνουν να νιώσουμε καλύτερα είναι και η εκδίκηση ας το κάνουμε αλλά να ξέρουμε ότι έτσι δεν πάμε μπροστά και ότι μας έχουν κάνει γίνεται διπλό μέσα μας.Και κατά την γνώμη μου,καλύτερα μετά από ένα κακό να μην ακολουθούν και άλλα.I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
18-05-2008, 05:17 PM #93
αγαπητη μου οταν κανουν κακο σε εσενα η στα παιδια σου αν εχεις, η γενικα στην οικογενεια σου σημαινει οτι εχεις κανει λαθος;Πως θα ξεχασεις οταν σε τσακισαν ;πως θα αδιαφορισεις οταν σε ποδοπατησαν η σε εκμεταλευτηκαν εσενα η την οικογενεια σου;Ποια γρια και ποιο γιαουρτι ;Οταν θα ερθει η στιγμη και βρεθει μπροστα μου θα του δωσω να καταπιει και την γρια και το γιαουρτι και πραγματικα αν θα μπορουσα θα τον -την πατουσα κατω .
Υ.Τ.στο μελος που λεει οτι ειναι η εκδικηση αξιολυπητη με ολο τον σεβασμο θα της πω οτι ΄΄μεγαλη κουβενα μην λες μεγαλη μπουκια φαε΄΄γιατι η ζωη δεν ξερεις πως τα φερνει......
με εκτιμηση Δεσποινα
-
18-05-2008, 05:40 PM #94
-
18-05-2008, 05:53 PM #95
-
18-05-2008, 06:10 PM #96
Όλοι μας όμως έχουμε νιώσει την επιθυμία να εκδικηθούμε κάποιον, οπότε εκ των πραγμάτων όλοι μας έχουμε θέματα. Συν αυτώ το ότι είμαστε άνθρώπινα όντα μας καθιστά και ευάλωτους με αποτέλεσμα να κουβαλάμε λογιών λογιών τραύματα τα οποία μας προσδιορίζουν μερικώς σαν προσωπικότητες.
-
18-05-2008, 07:36 PM #97
-
18-05-2008, 07:37 PM #98
-
18-05-2008, 07:42 PM #99
-
18-05-2008, 07:55 PM #100
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.