- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΦΩΤΑ " ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
-
17-05-2008, 01:55 AM #1
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΦΩΤΑ " ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
Διαβάζοντας αρκετά άρθρα και αναλύσεις αστρολογίας, χωρίς να έχω και ιδιαίτερες γνώσεις , έχω δεί στον αστρολογικό μου χάρτη οτι και τα δύο " φωτα " ,και ο Ηλιος και η Σελήνη, δέχονται άσχημες όψεις από "κακούς " πλανήτες.
Ο Ηλιος ( και κυβερνήτης του ορωσκόπου) απο τον 3ο οίκο είναι σε τετράγωνο με τον Κρόνο από τον 6ο και τον Αρη από τον 12ο οίκο.
Η Σελήνη από στον 8ο είναι σε αντίθεση με Πλούτωνα και Ουρανό από τον 2ο οίκο.
Επειδή δεν γνωρίζω ερμηνείες, αλλά κατανοώ τις άσχημες όψεις , για να μην δουλέυει το μυαλό μου 'παράξενα' ,θα ήθελα άν μπορείτε και βρήτε λίγο χρόνο ,να μου απαντήσετε ποιός τομέας της ζωής μου επηρεάζεται περισσότερο , γιατί προσωπικά δεν έχει τύχει να διαβάσω γιά άλλο χάρτη με χτυπημένα και τα δύο φώτα και δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω .
Ημερ/νια γέννησης 02/10/1960 00:50 Ναύπλιο.
Σας ευχαριστώ.
-
19-05-2008, 02:49 AM #2
Re: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΦΩΤΑ " ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
Αγαπητή ΜΙΡΚΑ
Στη στήλη αυτή δεν δίδονται προσωπικές συμβουλές ή αναλύσεις στοιχείων στον προσωπικό χάρτη. Αυτά μπορείτε να τα συζητήσετε στους ¨εραστές της αστρολογίας".
Επειδή όμως είστε αρχάρια και μπορεί να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις σας πληροφορώ πως πολύ συχνά συμβαίνει να έχουμε δύσκολες όψεις και στα δύο φώτα. Αυτό σημαίνει δυσκολίες στην έκφραση, αλλά όχι κάτι που εμποδίζει ουσιαστικά το άτομο να προχωρήσει. Απλά το ωθούν να γίνει πιο μαχητικό και συχνά επιτυγχάνει πολλά. Όλα είναι θέμα προσωπικής επιλογής.
Στην περίπτωσή σας η επαγγελματική σας προσπάθεια απαιτεί στωικότητα και υπομονή. Η γνώση θα βοηθήσει σε βάθος χρόνου, αν και θα υπάρχουν κάποιες δυσκολίες και ανταγωνισμοί. Στο θέμα της Σελήνης, μπορεί ο ψυχισμός να είναι δεκτικός σε επιρροές και αυτό να δημιουργεί νευρικότητα, να είναι όμως και διορατικός ή διαισθητικός. Διαθέτετε ένα έντονο ένστικτο και αυτό σας αναζωογονεί. Σε ένα ωροσκόπιο μπορούν να ειπωθούν πολλά και δεν περιορίζεται σε μεμονωμένα στοιχεία. Καλό θα είναι είτε να μάθετε να μελετάτε σφαιρικά τον χάρτη (μαθαίνοντας με υπομονή σωστά την αστρολογική ανάλυση) ή να επιλέξετε ένα αστρολόγο που θα σας ταιριάζει, ώστε να σας δώσει την εικόνα σε βάθος και να μην ανησυχείτε με μεμονωμένα σημεία του ωροσκοπίου σας.
Καλή σας συνέχει στην έρευνα
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
20-05-2008, 01:57 AM #3
Re: ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ "ΦΩΤΑ " ΧΤΥΠΗΜΕΝΑ
Σας ευχαριστώ παρα πολύ, για τον χρόνο που αφιερώσατε για να με διαφωτίσετε ( και να πάψω να ανησυχώ υπερβολικά). Πράγματι , σε κάθε εππαγγελματικό μου βήμα υπήρχαν πάντα έντονες αντιδράσεις απο άτομο εξουσίας και μυστικές προσπάθεις να ανακόψουν την προοδό μου.
Σιγουρα χρειάζεται να μελετήσω πολύ ακόμα και συστηματικά, αλλά δεν είναι εόκολο απο την επαρχία που μένω, και έτσι διαβάζοντας μόνη μου αποσπασματικά
και χωρίς καθοδήγηση παρεξηγώ κάποιες δύσκολες όψεις και ανησυχώ. Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.