s
Ο 1ος Οίκος - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 31 to 40 of 48
    Όνομα:
    Silia

Re: Ο 1ος Οίκος

Quote Originally Posted by friary View Post
    Για να απαντάμε εδώ, γιατί καίει το θέμα λέμε...

Εγώ έχω τον Κρονο σε απόσταση 8 μοίρες από τον ωροσκόπο. Θεωρώ πως είναι πολλές. Τις ενέργειές του τις βλέπω στον 12ο περισσότερο, νομίζω τουλάχιστον
    Εμένα είναι στις 2 η απόστασή τους κ βλέπω τις ενέργειές τους κ στους δύο οίκους. Oι άλλοι τον βλέπουν κ στον ωροσκόπο μου, εγώ δεν μπορώ να τον διακρίνω.. :blink:
    may..

Όνομα:
    Ράνια

Για να απαντάμε εδώ, γιατί καίει το θέμα λέμε...

Εγώ έχω τον Κρονο σε απόσταση 8 μοίρες από τον ωροσκόπο. Θεωρώ πως είναι πολλές. Τις ενέργειές του τις βλέπω στον 12ο περισσότερο, νομίζω τουλάχιστον
    Τι ενέργειες βλέπεις ? Να σου πω έγω που τον έχω εντελώς στον 12ο..........

Έχω μείνει άφωνη!!

Παιδιά τα όσα αναφέρθηκαν πιο πάνω για την σύνοδο Κρόνου - Ωροσκόπου με έχουν καταπλήξει και νομίζω πως έχω πιστεί πραγματικά για την αστρολογία και τις ερμηνείες!

Έχω ωροσκόπο Τοξότη. Επίσης, Κρόνο στον Τοξότη και στον 12ο οίκο. Σύνοδο Κρόνου - Ωροσκόπου (Κρόνος: Τοξότης 01° 12' 02", Ωροσκόπος: Τοξότης 01° 18' 40").

Όλα αυτά, οπως αναφέρθηκε και πιο πάνω, κάνουν το άτομο να δημιουργεί το ίδιο εμπόδια στον εαυτό του που όμως τα ξεπερνάει με την ίδια ευκολία που τα δημιούργησε. Έτσι αισθάνομαι πως είμαι κι εγώ. Επίσης, έχω πολύ πολύ αδύνατη σιλουέτα (φανταστείτε 1,68 ύψος και 44 κιλά και να μην παίρνω βάρος με τπτ!!), αυστηρό ύφος αλλά εντελώς διαφορετικό πρόσωπο όταν είμαι χαρούμενη και χαμογελώ!! Τέλος, ταλαιπώρησα πολύ την καημένη την μανούλα μου μέχρι να γεννηθώ!!

Όλα εξηγούνται τελικά!!

Μια απορία έχω όμως...

Έχει ειπωθεί πιο πάνω πως το Ηλιακό ζωδιο είναι το πραγματικό ΕΓΩ μας ενω ο ωροσκόπος μας είναι το ΕΓΩ που βγάζουμε προς τους άλλους, άλλως η μάσκα μας, η οποία γίνεται πιο φάνερή μεγαλονωντας..
    Τι συμβαίνει όμως όταν ο ωροσκόπος και το ζώδιο είναι τα ίδια? (Ωροσκόπος & ζώδιο: Τοξότης).
    Τα δυο αυτα διαφορετικά ΕΓΩ συμπίπτουν?
    (Προσωπικά πολλές φορές νιώθω οτι δεν μπορώ να "κρυφτώ" και βγάζω προς τα έξω αυτό που πραγματικά είμαι, απο την άλλη όμως μπορώ να δείξω κάτι πολύ διαφορετικό απο αυτό που αισθάνομαι.. )
    Τελικά το άτομο βγάζει προς τα έξω τον πραγματιό του ΕΙΝΑΙ ή βγάζει κάτι τελείως διαφορετικό?
    Κανένας δεν μπορεί να μας σώσει από τους εαυτούς μας...

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Τι ενέργειες βλέπεις ? Να σου πω έγω που τον έχω εντελώς στον 12ο..........
    Κι εγώ στον 12ο στον υπολογίζω. Εντονη μοναξιά, ενδιαφέρον για μεταφυσικά κλπ, συχνές εσωτερικές ταραχές και αισθήματα ενοχής για διάφορους λόγους ή χωρίς λόγο, χαμηλή αυτοεκτίμηση, κατάθλιψη και τέτοια χαριτωμένα .
    What about you?
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by lenianti View Post
    Μια απορία έχω όμως...

Έχει ειπωθεί πιο πάνω πως το Ηλιακό ζωδιο είναι το πραγματικό ΕΓΩ μας ενω ο ωροσκόπος μας είναι το ΕΓΩ που βγάζουμε προς τους άλλους, άλλως η μάσκα μας, η οποία γίνεται πιο φάνερή μεγαλονωντας..
    Τι συμβαίνει όμως όταν ο ωροσκόπος και το ζώδιο είναι τα ίδια? (Ωροσκόπος & ζώδιο: Τοξότης).
    Τα δυο αυτα διαφορετικά ΕΓΩ συμπίπτουν?
    (Προσωπικά πολλές φορές νιώθω οτι δεν μπορώ να "κρυφτώ" και βγάζω προς τα έξω αυτό που πραγματικά είμαι, απο την άλλη όμως μπορώ να δείξω κάτι πολύ διαφορετικό απο αυτό που αισθάνομαι.. )
    Τελικά το άτομο βγάζει προς τα έξω τον πραγματιό του ΕΙΝΑΙ ή βγάζει κάτι τελείως διαφορετικό?
    Εγώ τη θεωρώ πολύ καλή όψη. Οι επιδιώξεις σου με αυτό που βγάζεις προς τα έξω, συνάδουν, οπότε δεν υπάρχουν πολλές αμφιβολίες ούτε απο εσένα ούτε από τους γύρω σου για το ποια είσαι και τι θες. Βέβαια αυτο μου μέσα σου θες έχει να κάνει με τη σελήνη σου. Πιστεύω πως τα άτομα με αυτη τη σύνοδο, λαμπουν γενικότερα, προβάλουν έντονα τον εαυτό τους και το εγώ του και αυτό συνήθως τους βγαίνει σε καλό, σε συνάρτηση βέβαια και με το υπόλοιπο ωροσκόπιο, τις μοίρες, τους απλανείς κλπ κλπ κλπ :bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Κι εγώ στον 12ο στον υπολογίζω. Εντονη μοναξιά, ενδιαφέρον για μεταφυσικά κλπ, συχνές εσωτερικές ταραχές και αισθήματα ενοχής για διάφορους λόγους ή χωρίς λόγο, χαμηλή αυτοεκτίμηση, κατάθλιψη και τέτοια χαριτωμένα .
    What about you?
    Tην κατάθλιψη την περνάω ευτυχώς κατα περιόδους.Αλλα όταν με πιάνει κραταεί και πολύ, και δεν ειναι να μου μιλάει άνθρωπος.Το πιο συνταρακτικό να μου πει, αμα απαντήσω τιποτα μονολεκτικό τυχερός θα'ναι.:nuts:Η χαμηλη αυτοεκτίμηση με πιάνει,ευτυχώς μόνο πανω σ'αυτές τις κρίσεις κατάθλιψης.
    Απο μικρή είμουν πολυ κλεισμένη στον εαυτό μου,και δεν πλησίαζα εγω τους άλλους πρώτη.Σαν παιδί, τα ομαδικά παιχνίδια με ξενέρωναν, και εβρισκα ατομικές ασχολίες-κατα προτήμηση που με ταξίδευαν σε παραμυθένιους τόπους.
    Επειδή είναι και ανάδρομος,είχα παντα το εξης προβλημα με φορείς κάθε εξουσίας.Αλλα πώς;Απο μπροστά,τι αστέρι εισαι εσύ;Κι αν δεν είχα κι εσένα να βγάζεις δουλειά...και αλλα γλυφτικά,και απο πίσω μαχαιριές :sick:.Aπο κρυφές και παρασκηνιακές κινήσεις αλλο τίποτα-βεβαια τα μαθαίνω πάντα, αλλα οταν έχει γίνει αυτό που "επρεπε" να γίνει.Επίσης πολλά εμπόδια στην πραγμάτωση των "θέλω",λόγω έντονου αισθήματος των "πρέπει"(αυτό παρεπιπτόντως φερνει και την καταθλιψουλα του):sad2:.
    Εχω αναπτυγμένη διαίσθηση.Τα ονειρά μου-ιδίως που σχετίζονται με προειδοποιήσεις του υποσυνείδητου-πάντα βγαίνουν. Γυρω στα 9 μου χρόνια,βιωσα και την εμπειρία αστικου ταξιδιου.Φυσικά κατα λάθος,και δεν θα το επεδίωκα απο μόνη μου.Φυσικά αυτά τα τελευταία,φαινονται κι απο αλλα σημειά του χάρτη.
    ΚΛΠ.,ΚΛΠ.
    Πάντως πολλά απ'αυτά λειτουργούν πιο εντονα σε συνδιασμό και με άλλα στοιχεία.Πχ.Ο Κρόνος κανει τρίγωνο με Ηλιο,ο οποίος ειναι σε μια δεκανο με κυβερνήτη τον Κρόνο,και σε σύνοδο με εναν απλανη τον Seginus και με το Eq Asc-που συνυγορούν στα παραπάνω.Και ΜC στους Ιχθύες....
    Ομως αν έχω γίνει σε καποια πράγματα καλύτερη...:bigsmile:το οφείλω στην θέση του Κρόνου μου κυρίως.Και σ'αυτό ειμαι 100% σίγουρη.

Όνομα:
    Μαιρη

Χμμμμ, δεν το ξερα οτι το αστρικό έχει να κάνει με τον Κρόνο. Γιατί κι εγώ έχω κάνει αστρικό γύρω στα 14-15, αλλά μετά από προσπάθεια και επιμονή.

Όνομα:
    Βασίλης

Καλημέρα στα κορίτσια...

Πολλοί Κρόνοι στο 12ο εδώ και όχι χωρίς λόγο αφού θεωρείται και θέση που δίνει τάση για αποκρυφισμό, αστρολογία, κλπ. Ο ¶λαν Λήο για παράδειγμα είχε τέτοια θέση. Την ερμηνεύει κι ο ίδιος ως αργά αλλά σταθερά (και δύσκολα) βήματα στην ενασχόληση με το μεταφυσικό. Ο Κρόνος δίνει τάση, ότι μαθαίνουμε να το μαθαίνουμε καλά και βιώνοντας το. Ό,τι μαθαίνεται μένει και δεν ξεχνιέται. Υπάρχουν όμως κι εμπόδια, αντιστάσεις του εγώ και εξωτερικές καταστάσεις που πρέπει να υπερνικηθούν. Δεν είναι περίπατος.

Καλημέρα και πάλι...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Να δηλωσω και γω παρουσα και ...παθούσα!
    Με κρονο στον δωδεκατο στους διδυμους και ωροσκοπο εκει,να ακολουθει τρεις μοιρες περιπου μετα.Συμφωνω με οσα ειπαν τα κοριτσια,να προσθεσω μονο οτι πραγματικα οσο περνανε τα χρονια ,καλυτερευουν πολυ τα πραγματα,και γινεται ολο και πιο εμφανες το ποσα κερδιζει κανεις τελικα απο τον κρονο,οσο κι αν κοστιζει αυτο.
    Το καλυτερο μου ειναι η απολυτη αισθηση της αυτοπειθαρχιας,σε μενα ειναι το μεγαλυτερο δωρο του κρονου,χωρις αυτην θα ειχα μεινει πολυ στασιμη στην δουλεια μου, ..οπως ολοι φανταζομαι.
    Επειδη σε μενα ειναι γενικα πολυ δυνατος ο κρονος ,κανει πολλα τριγωνα ευτυχως ,μου φαινεται ας πουμε αδιανοητο,πως μερικοι ανθρωποι αφηνονται να παχυνουν πολυ ή γενικα,δεν βαζουν ορια στον εαυτο τους,γιατι εγω το βρισκω αρκετα ευκολο και απλο.Και μιλωντας για ορια ,με τετοιο ποσειδωνα που εχω...αν δεν ηταν τοσο δυνατος ο κρονος μου...αιντε,αιντε..θα ειχα ξεφυγει τελειως!!!:bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Ράνια

Χμμμμ, δεν το ξερα οτι το αστρικό έχει να κάνει με τον Κρόνο. Γιατί κι εγώ έχω κάνει αστρικό γύρω στα 14-15, αλλά μετά από προσπάθεια και επιμονή.
    Οχι απο μόνος του.Εκτος του οτι ειναι στον 12ο....τριγωνιζει Ηλιο και Ουρανό στον 4ο.Εχω εντονο 4ο και με Πλουτωνα εκει. Σελήνη κυβερνήτη Ωροσκόπου και τοποθετημένη στον Σκορπιό και MC είπαμε στους Ιχθείς.Vx σε anaretic degree-πάλι στον Σκορπιό- σε σύνοδο με Ποσειδώνα.Εχω πλεόνασμα νερου και αέρα,γενικά.Πολλά παιζουν για να δεις τις διαισθητικές ικανότητες και το ενδιαφέρον για τα μεταφυσικά.Όπως και καταστασεις που σου έρχονται για να ανακαλύψεις....πραγματα περαν της λογικής.

Page 4 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)