- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 24
Thread: Αρης στον λέοντα
-
09-05-2008, 01:19 PM #1
Αρης στον λέοντα
Καλησπέρα σας ,
Εγω είμαι καρκίνος (22/7/77 20,45 Αθήνα) ειχα δηλάδη τον Αρη στο ζώδιο μου μέχρι και σήμερα αν δεν κάνω λάθος. Στο ωροσκοπιό μου όμως έχω Ερμή και Κρόνο στο λέοντα στον 7 οίκο και οι δυο, η νέα θέση του Αρη με επηρέαζει ?
Σας ευχαριστώ :bigsmile:
-
09-05-2008, 06:15 PM #2
Re: ' Αρης στον λέοντα
Γενικώς να πω ότι καιρός να ξεκουνήσουμε λίγο με τον Aρη στο Λέοντα... Mουχλιάσαμε πια τόσους μήνες στον Kαρκίνο!!
may..
-
09-05-2008, 06:21 PM #3
Για αρχή προφανώς φαίνεται ότι τώρα ο Aρής σε καλεί να δράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον 7ο οίκο (σχέσεις συνεργασιες γάμος κλπ). Στη συνέχεια μπορείς να εξετάσεις ποιους οίκους κυβερνουν ο Ερμής κ ο Kρόνος στο ωροσκόπιό σου. Aυτοί θα είναι άλλοι δύο τομείς που θα αναδειχθούν μέσα από τις συνόδους με τον Aρη. K στο τέλος για το πως θα αναδειχθούν, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις όψεις που κάνουν ο Ερμής κ ο Kρόνος με τους άλλους πλανήτες.
K πάλι αρκετά γενικά, η σύνοδος Aρη Kρόνου είναι λίγο δύσκολη.
Φαντάζομαι να σε βοήθησα κάπως.
:bigsmile:may..
-
10-05-2008, 02:48 AM #4
-
10-05-2008, 08:03 AM #5
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
10-05-2008, 09:35 PM #6
-
11-05-2008, 09:43 AM #7
-
12-05-2008, 03:25 PM #8
Είναι κάτι που ήθελα να το ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει...
Στο γενέθλιό μου έχω 12ο οίκο σε ακμή στην Παρθένο που τελειώνει στις πρώτες μοίρες του Ζυγού που είναι και ο Ωροσκόπος μου...Στην Παρθένο σε οίκο 12ο βρίσκονται Ο Δίας σε μοίρα 8η και ο Κρόνος σε μοίρα 22η λίγο παραδίπλα στην 1η μοίρα του Ζυγού βρίσκεται ο ¶ρης πάλι στον 12ο (άλλα συστήματα μου τον εμφανίζουν 1ο και άλλα 12ο)<
Μιλάμε σ' αυτήν την περίπτωση για σύνοδο των τριών πλανητών στον 12ο? Και αν όχι των 3 τουλάχιστον ¶ρη Κρόνου που όντως έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη συνύπαρξη?
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
12-05-2008, 03:37 PM #9
Οι 14 μοιρες διαφορά δεν νομιζω να θεωρούνται συνοδος.Επομένως μην υπολογίζεις τον Δια.Παλι ο Κρόνος και ο ¶ρης έχουν γύρω στις 9 μοίρες διαφορά.Αν δεν κάνω λαθος 10 μοίρες είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο.¶ρα είναι λίγο αδύναμη για να ανησυχείς.Εγώ πάλι, αν είχα τιποτα συνόδους με 9 μοιρες διαφορά ουτε που θα τους εδινα καμια ιδιαίτερη σημασία.
-
12-05-2008, 03:37 PM #10
Ο Δίας σου βρίσκεται αρκετά μακρυά από τον Κρόνο, πόσο μάλλον από τον ¶ρη, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσες να το λάβεις ως σύνοδο...από την άλλη ο Κρόνος με τον ¶ρη βρίσκονται σε διαφοτερικά ζώδια πράγμα που ίσως κάνει ισχνότερη την ισχύη της συνόδου, που από μόνη της είναι μακρυνή (8 μοίρες)...ελπίζω να βοήθησα...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.