s
3ος Οίκος. - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 43

Re: 3ος Οίκος.

[QUOTE=stratos11;52892]
    Quote Originally Posted by dream_on View Post
    Αρα θα μπορουσαμε να πουμε οτι με αδειο τον 3ο αλλα με πλανητες στον 9ο,
    1)δε μπορει να "επικοινωνησει" ο ανθρωπος σωστα την φιλοσοφικη του ανησυχια,
    ή
    2) οτι δεν ενδιαφερεται να επικοινωνησει για τα "πεζα ζητηματα"
    ή
    3)γενικα εχει δυσκολια στην επικοινωνια;[/QUOT

Το αν θα ισχύσουν αυτά που αναφέρεις εξαρτάται από πολλούς παράγοντες του Ωροσκοπίου, και κυρίως από τους πλανήτες που υπάρχουν εκεί. Αν κάποιος έχει τονισμένο το σημείο της γης δεν γίνεται να μην ενδαφέρεται για πεζά ζητήματα.
    Αν έχει έναν Ερμή σε καλή θέση ή όψεις δεν θα έχει καμμία δυσκολία στην επικοινωνία κ.ο.κ.
    Τίποτα δεν λειτουργεί αποκομμένο αλλά πάντα σε συνάρτηση με τους υπόλοιπους παράγοντες. Απλά ήθελα να πω ότι δίνεται ιδιαίτερο βάρος στον τομέα που εκφράζει αυτός ο οίκος (αν περιέχει "προσωπικούς" πλανήτες), και μερικές φορές λόγω πιθανής μονομέρειας, στον αντίθετο οίκο δεν δίνεται ο χρόνος που του είναι απαραίτητος. Δεν σημαίνει ότι ένας τονισμένος 9ος π.χ., υποδηλώνει ελλειπή λειτουργία του 3ου.

ok, thanks, το πιασα τωρα

θέλω κι εγώ να ρωτήσω κάτι : τι σημαίνει όταν κάποιος έχει σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα στο Σκορπιο στον 3 οίκο και στον ίδιο οίκο πέφτουν ο Αρης και ο Κρόνος ενώ απέναντι στον 9ο, βρίσκονται ο Ηλιος και η Αφροδίτη στον Ταύρο? από μια πρώτη βιωματική παρατήρηση ο άνθρωπος αυτός έχει μια δυσκολία στο να εκφράζει τα βαθύτερα συναισθήματά του....

Όνομα:
    Κυριακή

"Θα συμφωνήσω με την σκόρπιον σε αυτό:bigsmile:.
    Σε μεγάλο βαθμό πιστευω οτι οι ποιότητες του εμπεριεχομένου ζωδίου εκδηλώνονται και είναι εμφανείς- ίσως όχι με τον ευθύ ή άμεσο τρόπο που εκφράζεται το ζώδιο της ακμής, όμως παρόλα αυτά θεωρώ οτι εκδηλώνονται. Απλά , κρίνοντας απο τον εαυτό μου τουλάχιστον, η εκδήλωση του εμπεριεχομένου δεν γίνεται συνειδητά. Αν η ακμή δίνει την γενική κατεύθυνση της λειτουργίας μας σε ενα τομεα τότε το εμπεριεχόμενο ίσως δίνει την ουσία, η οποία εκδηλώνεται ενστικτωδώς.:unsure: Πάντοτε βέβαια σε συνάρτηση με τους κυβερνήτες,τους πλανητες εάν περιέχονται και τις όψεις τους:bigsmile:"

Ισως η εκδηλωση ή οχι να εξαρταται και απο τις γενικοτερες τασεις του γενεθλιου και κατα ποσον ο κυβερνητης του ζωδιου οντας μεσα σ αυτο, κανει οψεις,... θετικες ή αρνητικες αδιαφορο. Ισως επισης, να αποτελει και μια προκληση για το ατομο να ελευθερωσει το "φυλακισμενο" δυναμικο του.
    Επισης, μπορει σημαντικο ρολο να παιζει το ζωδιο και η δυναμικοτητα του κυβερνητη του!
    Σιγουρα παντως δεν ακυρωνεται η επιδραση του! :nuts:
    **Εχει μεγαλο ενδιαφερον να παραθεσουμε την εικονα που εχουμε για τετοιες περιπτωσεις ειδικα απο προσωπικη εμπειρια. Πως θεωρουμε οτι βιωνουμε μια τετοια περιπτωση.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Και οταν ο 3ος ειναι κενος ... και στον 9ο υπαρχει ο ηλιος ( στην παρθενο συγκεκριμενα ) και η σεληνη στον 9ο ( αλλα στον ζυγο ) ? καλο και κακο συναμα ? :blink:

Όνομα:
    Γεωργία

Γενικότερα όταν ένας οίκος είναι κενός δεν σημαίνει ότι παραμένει και ανενεργός.Εκτός από τις διελεύσεις που ενεργοποιούν ανάλογα τον κάθε οίκο,κοιτάμε και το ζώδιο στο οποίο είναι η ακμή,και μετά κοιτάμε τον κυβερνήτη του δηλαδή σε ποιο ζώδιο είναι τις όψεις του κλπ.:idea:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Αντζελα

Ο άνθρωπος εξελίσσεται μαθαίνοντας και κάνοντας καινούρια πράγματα, όσο μικρά κι αν αυτά θεωρούνται
    Σκέψη και πράξη, Λόγος και Έργο.
    Ενεργούμε σύμφωνα με τον τρόπο που σκεπτόμαστε, και αυτό που σκεπτόμαστε σχετικά με τον κόσμο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που ενεργούμε.
    Πράξη και κίνηση. Το 3ο σπίτι μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την ενέργειά μας και την προσωπική μας δύναμη. Αυτό που θα "θερίσουμε" τελικά είναι ότι είδους ενέργεια έχουμε βάλει στο τρίτο σπίτι. Αυτό που εκπέμπουμε, αυτό και θα λάβουμε.

Είναι ο τρόπος που κατευθύνουμε την ενέργειά μας σε αρμονία με ότι θέλουμε να πετύχουμε; Συμβαδίζει ή άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε;

Να υποθέσω πως με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και σε μία συναστρία;(η Αφροδίτη μου σε απόλυτη συζυγία με τον Ερμή μου και σε συζυγία 4 μοιρών με τον Κρόνο μου, βρίσκονται στον 3ο του οίκο) Στον σύζυγο μου "έδειξα" τον τρόπο να προβάλλει αυτό που πραγματικά είναι γιατί τα λόγια του δεν συμβάδιζαν με τις πράξεις του.Αρχικά είχα τρελλαθεί - λέω βλαμμένο είναι το άτομο; στη συνέχεια κατάλαβα οτι δεν μπορούσε να εκφραστεί με τον λόγο.

Παρεπιπτόντως το άρθρο είναι καταπληκτικό. Πολλά συγχαρητήρια!!!

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Ο άνθρωπος εξελίσσεται μαθαίνοντας και κάνοντας καινούρια πράγματα, όσο μικρά κι αν αυτά θεωρούνται
    Σκέψη και πράξη, Λόγος και Έργο.
    Ενεργούμε σύμφωνα με τον τρόπο που σκεπτόμαστε, και αυτό που σκεπτόμαστε σχετικά με τον κόσμο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον τρόπο που ενεργούμε.
    Πράξη και κίνηση. Το 3ο σπίτι μας δείχνει τον τρόπο με τον οποίο χειριζόμαστε την ενέργειά μας και την προσωπική μας δύναμη. Αυτό που θα "θερίσουμε" τελικά είναι ότι είδους ενέργεια έχουμε βάλει στο τρίτο σπίτι. Αυτό που εκπέμπουμε, αυτό και θα λάβουμε.

Είναι ο τρόπος που κατευθύνουμε την ενέργειά μας σε αρμονία με ότι θέλουμε να πετύχουμε; Συμβαδίζει ή άλλα θέλουμε κι άλλα κάνουμε;

Να υποθέσω πως με τον ίδιο τρόπο λειτουργεί και σε μία συναστρία;(η Αφροδίτη μου σε απόλυτη συζυγία με τον Ερμή μου και σε συζυγία 4 μοιρών με τον Κρόνο μου, βρίσκονται στον 3ο του οίκο) Στον σύζυγο μου "έδειξα" τον τρόπο να προβάλλει αυτό που πραγματικά είναι γιατί τα λόγια του δεν συμβάδιζαν με τις πράξεις του.Αρχικά είχα τρελλαθεί - λέω βλαμμένο είναι το άτομο; στη συνέχεια κατάλαβα οτι δεν μπορούσε να εκφραστεί με τον λόγο.

Παρεπιπτόντως το άρθρο είναι καταπληκτικό. Πολλά συγχαρητήρια!!!
    λοιπον, σε δικη μου συναστρια ο κρονος μου πεφτει σχεδον στην ακμη του 4ου οικου του.επηρεαζει καθολου και τον 3ο του?:unsure:
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    λοιπον, σε δικη μου συναστρια ο κρονος μου πεφτει σχεδον στην ακμη του 4ου οικου του.επηρεαζει καθολου και τον 3ο του?:unsure:
    Κατά την άποψη των περισσοτέρων, όταν ο πλανήτης βρίσκεται στις πρώτες μοίρες του οίκου, όσο το δυνατόν πιο κοντά στην ακμή, αφορά τον οίκο στον οποίο τυπικά βρίσκεται αλλά χρωματίζει με τις ιδιότητες του και τον προηγούμενο.

Γεια σας!Προσπαθω αλλα βεβαια ματαια να ερμηνευσω κ να δω τις τασεις στα επαγγελματικα..αλλα δεν βγαζω ακρη.Λοιπον, ειμαι λεων με λεων.Ο 6ος οικος ειναι κενος(στον αιγοκερω).Στον 3ο οικο στην παρθενο εχω τον πλουτωνα και τον κρονο.Ο ερμης ειναι στον λεων και το μεσουρανημα στον κριο.Οι οψεις που κανουν ειναι1)ερμης τριγωνο ποσειδωνας(στον 5ο οικο στον τοξοτη)2)ερμης εξαγωνο πλουτων.3)ερμης τριγωνο μεσουρανημα.4)κρονος συνοδος πλουτων.5)κρονος αντιθεση μεσουρανημα.6)κρονος εξαγωνο ποσειδωνας.7)ποσειδωνας εξαγωνο πλουτων.8)ποσειδωνας τριγωνο μεσουρανημα.9)πλουτων αντιθεση μεσουρανημα..Τελειωσα..Με μια γρηγορη πολυ γρηγορη ματια,με το ματι ενος εμπειρου τι δειχνουν ακριβως αυτες οι οψεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!

Όνομα:
    Κάτια

Quote Originally Posted by melenia83 View Post
    Γεια σας!Προσπαθω αλλα βεβαια ματαια να ερμηνευσω κ να δω τις τασεις στα επαγγελματικα..αλλα δεν βγαζω ακρη.Λοιπον, ειμαι λεων με λεων.Ο 6ος οικος ειναι κενος(στον αιγοκερω).Στον 3ο οικο στην παρθενο εχω τον πλουτωνα και τον κρονο.Ο ερμης ειναι στον λεων και το μεσουρανημα στον κριο.Οι οψεις που κανουν ειναι1)ερμης τριγωνο ποσειδωνας(στον 5ο οικο στον τοξοτη)2)ερμης εξαγωνο πλουτων.3)ερμης τριγωνο μεσουρανημα.4)κρονος συνοδος πλουτων.5)κρονος αντιθεση μεσουρανημα.6)κρονος εξαγωνο ποσειδωνας.7)ποσειδωνας εξαγωνο πλουτων.8)ποσειδωνας τριγωνο μεσουρανημα.9)πλουτων αντιθεση μεσουρανημα..Τελειωσα..Με μια γρηγορη πολυ γρηγορη ματια,με το ματι ενος εμπειρου τι δειχνουν ακριβως αυτες οι οψεις?Ευχαριστω εκ των προτερων!
    Ατυχώς στην αστρολογία η φράση γρήγορη ματιά =λάθος συμπεράσματα και δεν νομίζω ότι θέλεις κάτι τέτοιο.
    Αν θες να δεις κάτι στα "γρήγορα", τότε κοίτα τους 10ο \ 6ο , τους κυβερνήτες τους , τις διελεύσεις μέσα από τους οίκους αυτούς και τις όψεις των κυβερνητών τους.
    Κάνε μία σούμα και τα λέμε ξανά.:bigsmile:
    « Αυτό που έψαχνα, είμαι! »

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)

Tags for this Thread