s
ΑΤΟΦΙΟ ΨΑΡΙ;
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 7 of 7

ΑΤΟΦΙΟ ΨΑΡΙ;

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ! ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΧΘΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ. ΟΝΟΜΑ:ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΗΜΕΡΑ:8 ΜΗΝΑΣ:ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΤΟΣ:1984 ΩΡΑ:06:20pm. ΠΕΡΙΟΧΗ:ΑΘΗΝΑ{ΜΑΡΟΥΣΙ} {ΠΕΜΠΤΗ}.

Όνομα:
    Silia

Re: ΑΤΟΦΙΟ ΨΑΡΙ;

Quote Originally Posted by RICHTER View Post
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ! ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΙΧΘΕΙΣ Κ ΑΛΛΕΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ. ΟΝΟΜΑ:ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΗΜΕΡΑ:8 ΜΗΝΑΣ:ΜΑΡΤΙΟΣ ΕΤΟΣ:1984 ΩΡΑ:06:20pm. ΠΕΡΙΟΧΗ:ΑΘΗΝΑ{ΜΑΡΟΥΣΙ} {ΠΕΜΠΤΗ}.

Γεια σου!!

Nομίζω ότι υπάρχει μια αντίφαση ως προς την ώρα σου..

Λες 6.20 pm, άρα απόγευμα, άν όντως είσαί γεννημένος απόγευμα τότε, ο ωροσκόπος σου είναι στις 18 μοίρες της Παρθένου. Aντίθετα, αν είσαι γεννημένος 6.20 το πρωι (am) τότε ο ωροσκόπος σου είναι στις 5 των Ιχθύων..

Εσύ ξέρεις καλύτερα..!!:bigsmile:
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Γεια σου!!

Nομίζω ότι υπάρχει μια αντίφαση ως προς την ώρα σου..

Λες 6.20 pm, άρα απόγευμα, άν όντως είσαί γεννημένος απόγευμα τότε, ο ωροσκόπος σου είναι στις 18 μοίρες της Παρθένου. Aντίθετα, αν είσαι γεννημένος 6.20 το πρωι (am) τότε ο ωροσκόπος σου είναι στις 5 των Ιχθύων..

Εσύ ξέρεις καλύτερα..!!:bigsmile:
    Δίκιο έχει, Απόστολε, μπορείς να το δεις και σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/natalchart.php
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλημέρα! Γενικά επικρατεί μια αντίφαση σε εμένα και τον χαρακτήρα μου(Γεννήθηκα στις 06:20 το πρωι) Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι αν υπάρχει συγκεκριμένο forum για γενικές και αόριστες ερωτήσεις, γιατί οπως κατάλαβα οι ερωτήσεις είναι πιο εξειδικευμένες για μενα τον ασχετο που ξεκινάω και θέλω να μάθω τώρα! Καθώς αν μπορώ να βρώ στοιχεία της προσωπικότητας μου με βάση τον γενέθλιο χάρτη μου. Ευχαριστώ πολύ.

Quote Originally Posted by RICHTER View Post
    Καλημέρα! Γενικά επικρατεί μια αντίφαση σε εμένα και τον χαρακτήρα μου(Γεννήθηκα στις 06:20 το πρωι) Αυτο που θα ήθελα να ρωτήσω ειναι αν υπάρχει συγκεκριμένο forum για γενικές και αόριστες ερωτήσεις, γιατί οπως κατάλαβα οι ερωτήσεις είναι πιο εξειδικευμένες για μενα τον ασχετο που ξεκινάω και θέλω να μάθω τώρα! Καθώς αν μπορώ να βρώ στοιχεία της προσωπικότητας μου με βάση τον γενέθλιο χάρτη μου. Ευχαριστώ πολύ.
    Για αόριστες και γενικές ερωτήσεις υπάρχει το "Αστρολογία για αρχάριους" στο οποίο βρισκόμαστε ήδη. Έχω την άποψη όμως, ότι για να μπορέσεις να κατανοήσεις περισσότερο αυτά που που θα σου πει κάποιο μέλος, θα πρέπει να κατανοήσεις καλύτερα τη λογική της αστρολογίας και πώς αυτή λειτουργεί (αν λειτουργεί :toung: ). Υπάρχει μια προτεινόμενη σειρά άρθρων που θα σε βοηθήσει βήμα βήμα να μπεις σε αυτή την λογική και η οποία βρίσκεται εδώ: Αστρολογία για όλους - View Single Post - Εισαγωγή στην Αστρολογία...
    και να μπορέσεις σιγά σιγά να πειραματιστείς με το χάρτη σου (τον οποίο μπορείς να βρεις στον σύνδεσμο που σου έδωσα πιο πάνω).
    Από την άλλη, άμα σε "καίει" και βιάζεσαι πολύ, μπορείς να διαλέξεις κάποιον επαγγελματία αστρολόγο και να κουβεντιάσεις μαζί του.
    Γνώμη μου είναι να ξεκινήσεις σιγά σιγά μόνος σου με τη λίστα που σου αναφέρω πιο πάνω και εδώ θα είμαστε να τα λέμε :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Για σας παιδιά με λένε Marizzaci & θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο της μικρής μου αδελφής:Τρίτη 17/3/1997 17:30μμ (Ελλάδα-Δωδεκάνησα-Ρόδος)!!!!!!!!!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by Μarizzaci View Post
    Για σας παιδιά με λένε Marizzaci & θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο της μικρής μου αδελφής:Τρίτη 17/3/1997 17:30 (Ελλάδα-Δωδεκάνησα-Ρόδος)!!!!!!!!!
    Πάτα στον συνδεσμο που δίνει ο Μητσάκος παραπάνω, και θα το βρείς βάζοντας τα στοιχεία της!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)