s
Αρης στον λέοντα
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24

Αρης στον λέοντα

Καλησπέρα σας ,

Εγω είμαι καρκίνος (22/7/77 20,45 Αθήνα) ειχα δηλάδη τον Αρη στο ζώδιο μου μέχρι και σήμερα αν δεν κάνω λάθος. Στο ωροσκοπιό μου όμως έχω Ερμή και Κρόνο στο λέοντα στον 7 οίκο και οι δυο, η νέα θέση του Αρη με επηρέαζει ?
    Σας ευχαριστώ :bigsmile:

Όνομα:
    Silia

Re: ' Αρης στον λέοντα

Γενικώς να πω ότι καιρός να ξεκουνήσουμε λίγο με τον Aρη στο Λέοντα... Mουχλιάσαμε πια τόσους μήνες στον Kαρκίνο!!

may..

Όνομα:
    Silia

Quote Originally Posted by alice7 View Post
    Καλησπέρα σας ,

Εγω είμαι καρκίνος (22/7/77 20,45 Αθήνα) ειχα δηλάδη τον Αρη στο ζώδιο μου μέχρι και σήμερα αν δεν κάνω λάθος. Στο ωροσκοπιό μου όμως έχω Ερμή και Κρόνο στο λέοντα στον 7 οίκο και οι δυο, η νέα θέση του Αρη με επηρέαζει ?
    Σας ευχαριστώ :bigsmile:
    Για αρχή προφανώς φαίνεται ότι τώρα ο Aρής σε καλεί να δράσεις σε θέματα που σχετίζονται με τον 7ο οίκο (σχέσεις συνεργασιες γάμος κλπ). Στη συνέχεια μπορείς να εξετάσεις ποιους οίκους κυβερνουν ο Ερμής κ ο Kρόνος στο ωροσκόπιό σου. Aυτοί θα είναι άλλοι δύο τομείς που θα αναδειχθούν μέσα από τις συνόδους με τον Aρη. K στο τέλος για το πως θα αναδειχθούν, θα πρέπει να ρίξεις μια ματιά στις όψεις που κάνουν ο Ερμής κ ο Kρόνος με τους άλλους πλανήτες.

K πάλι αρκετά γενικά, η σύνοδος Aρη Kρόνου είναι λίγο δύσκολη.

Φαντάζομαι να σε βοήθησα κάπως.

:bigsmile:
    may..

Quote Originally Posted by may View Post
    Γενικώς να πω ότι καιρός να ξεκουνήσουμε λίγο με τον Aρη στο Λέοντα... Mουχλιάσαμε πια τόσους μήνες στον Kαρκίνο!!

Στ'αλήθεια, εχεις δίκιο! Μούχλα, κοπωση και αδυναμία μύριζε εκεί μέσα!
    Φαντάσου πως άρχισα πάλι γυμναστήριο, που το είχα παρατήσει από το Νοεμβριο, δηλαδή από τότε που εγκαταστάθηκε ο Αρης εκεί!

Quote Originally Posted by dominia77 View Post
    Στ'αλήθεια, εχεις δίκιο! Μούχλα, κοπωση και αδυναμία μύριζε εκεί μέσα!
    Φαντάσου πως άρχισα πάλι γυμναστήριο, που το είχα παρατήσει από το Νοεμβριο, δηλαδή από τότε που εγκαταστάθηκε ο Αρης εκεί!
    Ε, έρχεται και το καλοκαιράκι, μπανάκια κλπ....:toung:

(ξέρω, ξέρω, οφ τόπικ, αλλά είπαμε να ξεκολλήσουμε λιγάκι)
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by may View Post

K πάλι αρκετά γενικά, η σύνοδος Aρη Kρόνου είναι λίγο δύσκολη.

:bigsmile:
    τι εννοεις?:blink:
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by VAFIKOS View Post
    τι εννοεις?:blink:
    Αρης=γκάζι, Κρόνος=φρένο
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Είναι κάτι που ήθελα να το ρωτήσω αν κάποιος μπορεί να με διαφωτίσει...
    Στο γενέθλιό μου έχω 12ο οίκο σε ακμή στην Παρθένο που τελειώνει στις πρώτες μοίρες του Ζυγού που είναι και ο Ωροσκόπος μου...Στην Παρθένο σε οίκο 12ο βρίσκονται Ο Δίας σε μοίρα 8η και ο Κρόνος σε μοίρα 22η λίγο παραδίπλα στην 1η μοίρα του Ζυγού βρίσκεται ο ¶ρης πάλι στον 12ο (άλλα συστήματα μου τον εμφανίζουν 1ο και άλλα 12ο)<
    Μιλάμε σ' αυτήν την περίπτωση για σύνοδο των τριών πλανητών στον 12ο? Και αν όχι των 3 τουλάχιστον ¶ρη Κρόνου που όντως έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη συνύπαρξη?

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Στο γενέθλιό μου έχω 12ο οίκο σε ακμή στην Παρθένο που τελειώνει στις πρώτες μοίρες του Ζυγού που είναι και ο Ωροσκόπος μου...Στην Παρθένο σε οίκο 12ο βρίσκονται Ο Δίας σε μοίρα 8η και ο Κρόνος σε μοίρα 22η λίγο παραδίπλα στην 1η μοίρα του Ζυγού βρίσκεται ο ¶ρης πάλι στον 12ο (άλλα συστήματα μου τον εμφανίζουν 1ο και άλλα 12ο)<
    Μιλάμε σ' αυτήν την περίπτωση για σύνοδο των τριών πλανητών στον 12ο? Και αν όχι των 3 τουλάχιστον ¶ρη Κρόνου που όντως έχω ακούσει ότι είναι δύσκολη συνύπαρξη?
    Οι 14 μοιρες διαφορά δεν νομιζω να θεωρούνται συνοδος.Επομένως μην υπολογίζεις τον Δια.Παλι ο Κρόνος και ο ¶ρης έχουν γύρω στις 9 μοίρες διαφορά.Αν δεν κάνω λαθος 10 μοίρες είναι το ανώτατο επιτρεπτό όριο.¶ρα είναι λίγο αδύναμη για να ανησυχείς.Εγώ πάλι, αν είχα τιποτα συνόδους με 9 μοιρες διαφορά ουτε που θα τους εδινα καμια ιδιαίτερη σημασία.

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Ο Δίας σου βρίσκεται αρκετά μακρυά από τον Κρόνο, πόσο μάλλον από τον ¶ρη, οπότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσες να το λάβεις ως σύνοδο...από την άλλη ο Κρόνος με τον ¶ρη βρίσκονται σε διαφοτερικά ζώδια πράγμα που ίσως κάνει ισχνότερη την ισχύη της συνόδου, που από μόνη της είναι μακρυνή (8 μοίρες)...ελπίζω να βοήθησα...

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)