- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
Thread: Διελαύνων Πλούτωνας από MC
-
05-05-2008, 06:26 PM #1
Διελαύνων Πλούτωνας από MC
Καλησπέρα,
Βλέποντας τις πλανητικές διελεύσεις στο χάρτη μου διαπίστωσα ότι πάνω από το :
Μεσουράνημά μου (00,18' στον Αιγόκερω),
τον Ερμή (00,39' στον Αιγόκερω) και
τον Κλ.Τύχης (05.46 στον Αιγόκερω),
διελαύνει ο Πλούτωνας.
Θα μπορούσε να μου πει κάποιος τι μπορεί να σημαίνει αυτό και αν επηρεάζει και τον απέναντι 4ο οίκο (ακμή στις 00,18');
Ευχαριστώ
-
09-05-2008, 11:30 AM #2
Διελαύνων Πλούτωνας από MC
Καλημέρα alexb
Και εγώ την ίδια διέλευση έχω!Θα βιώσεις καταστάσεις που ασυνείδητα θα σε κάνουν να βίωσεις μιά αλλαγή αξιών στα θέματα που διαπραγματεύεται ο 10ος οίκος!Όταν δηλαδή ο Πλούτωνας εγκαταλείψει μετά από κάποια χρόνια τον οίκο αυτό θα διαπιστώσεις ότι έχεις αλλάξει τον τρόπο που αντιμετώπιζες τα ζητήματα αυτού του οίκου.Η διαδικασία αυτή γίνεται με δυσκολία αντιληπτή μιάς και ο Πλούτωνας τα σαρώνει όλα,ακόμα και όσα δεν ξέρουμε ότι τα έχουμε και χρησιμοποιεί τρόπους που θέλουν πολύ εσωτερική αναζήτηση.
Επειδή είναι γωνιακός οίκος,ίσως επηρεάζει και τον απέναντι οίκο,τον 4ο,αλλά αν έχει χρόνο και γνώσεις κάποιο άλλο μέλος και μας βοηθήσει θα ήταν καλύτερα!:embarrest
Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι!I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
09-05-2008, 06:25 PM #3
Re: Διελαύνων Πλούτωνας από MC
Σίγουρα ο Πλούτωνας μπορεί να φέρει πολλές εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα-καρριέρα. Θα σου πρότεινα να δείς ποιον οίκο σου κυβερνά ο Πλούτωνας, έτσι κάνοντας έναν συνδυασμό ίσως καταλαβεις τι χρώμα θα πάρει ο 10ος σου μέσα από αυτή τη διέλευση. Tο ίδιο φυσικά κ για τον Ερμή, δες δηλαδή ποιους οικους κυβερνά.
may..
-
21-05-2008, 04:36 PM #4
May και Zeta1987 ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μόλις τις είδα...
Είναι γεγονός ότι συμβαίνουν πολλές αλλαγές σε θέματα του 10ου αλλά και 4ου. Ανατρεπτικές εσωτερικές και εξωτερικές διαδικασίες...
Ο γενέθλιος Πλούτωνας είναι στη 16.15 της Παρθένου στον 6ο οίκο. Νομίζω ..... ότι αφορά καθαρά εργασιακά θέματα. Ακμή 3ου και 4ου στους διδύμους, ακμή 7ου στην Παρθένο, Ερμής στον 10ο στον Αιγόκερω σε σύνοδο με ΜC. Υποθέτω σχέσεις με αδέρφια, οικογένεια και γενικότερες σχέσεις θα επηρρεααστούν από τη διέλευση...
-
21-05-2008, 04:50 PM #5
Nα θυμάσαι επίσης ότι ο 6ος συμβολίζει κ την υγεία μας. Tο πέρασμά του έιναι αργό κ εσωτερικό κ κάπως έτσι κ οι αλλαγές που φέρει. Επίσης τώρα είναι σε ανάδρομη κίνηση κ επιστρέφει σύντομα στον Tοξότη. Φυσικά όπως θα ξέρεις θα ξαναπεράσει από τα σημεία που αναφέρεις. Δες επίσης αν τα σημεία αυτά δέχονται όψεις στο γενέθλιο χάρτη σου. Θα ενεργοποιηθούν κ αυτές από μια τέτοια διέλευση.
:embarrestmay..
-
23-05-2008, 04:03 PM #6
-
23-05-2008, 04:05 PM #7
-
26-05-2008, 06:45 PM #8
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.