s
Συνοδος αναμεσα σε διαφορετικα ζωδια???
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 4 of 4

Συνοδος αναμεσα σε διαφορετικα ζωδια???

Καλησπερα!!

Εχω την εξης απορια: Μπορει να υπαρξει συνοδος αναμεσα σε πλανητες διαφορετικων ζωδιων σε μια συναστρια? Για να γινω πιο συγκεκριμενη...

1)Εχω Αφροδιτη στην 29η μοιρα της Παρθενου (η οποια "πεφτει" στον εβδομο οικου του αλλου), και το αλλο ατομο εχει Πλουτωνα στην 6η μοιρα του Ζυγου (που "πεφτει" στον ενατο οικο μου.)
    (Επισης να προσθεσω οτι ο Πλουτωνας του ισως κανει τετραγωνο με την Αφροδιτη του, η οποια πεφτει στον πρωτο οικο μου.Λεω "ισως" γιατι υπαρχει ανοχη 7 μοιρων αναμεσα τους, δηλαδη στον Πλουτωνα και την Αφροδιτη του.)

2)Εχω Ποσειδωνα στην 1η μοιρα του Αιγοκαιρω (η οποια "πεφτει" στον δεκατο οικο του), και εχει Βορειο Δεσμο στην 29η μοιρα του Τοξοτη (η οποια "πεφτει" στον πρωτο οικο μου και ισως κανει συνοδο με τον Ωροσκοπο μου στην 21η μοιρα του Τοξοτη.)

Θα ηθελα να μαθω αν οι παραπανω οψεις θεωρουνται συνοδοι. Κι αν ναι, τι επιρροη μπορει να εχουν... Μια βοηθεια παρακαλω Δεν εχω βρει κατι σχετικο και ατομα τα οποια ετυχε να ρωτησω δε μου δινουν καποια σιγουρη απαντηση!!! Απλως εχω διαβασει οτι η συνοδος Αφροδιτη-Πλουτωνα σε μια συναστρια ειναι "σαρωτικη" και προκαλει βαθεις μετασχηματισμους και στα δυο ατομα..
    Ελπιζω να μη σας κουρασα! (Ειναι η πρωτη φορα που δημοσιευω απορια....:embarrest...)

Ολες οι απαντησεις ευπροσδεκτες!!leasantry:

Όνομα:
    Βασίλης

Re: Συνοδος αναμεσα σε διαφορετικα ζωδια???

Καλή σου μέρα LibraLibre,

η προσωπική μου άποψη είναι ότι η όψη που λες και ειδικά σε συναστρία είναι σχετικά αδύναμη. Βεβαίως είναι σύνοδος, αλλά το γεγονός ότι υπάρχει σχετικά μεγάλη απόσταση (7 μοίρες) και είναι και σε διαφορετικά ζώδια την κάνει σχετικά αδύναμη. Από την άλλη επειδή η Αφροδίτη συγκλίνει προς τον Πλούτωνα πιθανόν να ισχύει και το αντίθετο. Θα πρέπει να το δεις στην πράξη.

Περισσότερα δε γνωρίζω να σου πω. Αν κάποιος άλλος μπορεί να συμβάλλει, πιθανόν να βοηθήσει περισσότερο...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Θα συμφωνήσω με την άποψη του Βασίλη, καθώς στη συναστρία μεταξύ 2 πλανητών (εκτός των Φώτων) οι βασικές όψεις (σύνοδος, αντίθεση, τετράγωνο, τρίγωνο) δεν επιδέχονται μεγαλύτερη ανοχή από 5-6 μοίρες, από όσα έχω διαβάσει βέβαια. Επιπλέον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και σε διαφορετικά ζώδια.
    Για τον Β. Δ. του και τον ωροσκόπο σου κομμάτι χλομό να είναι σε σύνοδο με 8 μοίρες απόκλιση
    Με την Αφροδίτη τώρα στον 7ο οίκο του, μια χαρά τού είναι, πρέπει να είναι βοηθητική στη σχέση αυτή η τοποθέτηση. Ο Πλουτωνάκος του όμως στον 9ό σου μπορεί να υποδηλώνει και τη διάθεσή του να αλλάξεις κάποια από τα πιστεύω σου, κάποιες αξίες σου, και αυτό με "υπόγειο" τρόπο.
    Όλα αυτά όμως είναι θεωρητικά, καθώς κανένα συμπέρασμα δεν μπορεί να βγει κρίνοντας από μεμονωμένες όψεις και θέσεις.
    Επιπλέον, διακρίνω μια ανάγκη σου να εξιδανικεύσεις κάπως τη συγκεκριμένη σχέση, να την κάνεις ...καρμική ή κάνω λάθος; Ο Ποσειδώνας σου σε ποιον οίκο είναι και τι όψεις κάνει; :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπερα και παλι!!
    Καταρχην, να ευχαριστησω και τον Κο.Παπαδολια και τον Μητσακο για την ανταποκριση:bigsmile:

Μητσακο: Εχω Ποσειδωνα στην 1η μοιρα του Αιγοκαιρω στον πρωτο οικο.., ο οποιος κανει μονο ενα Εξαγωνο με τον Πλουτωνα μου στον Σκορπιο στην 4η μοιρα στον δεκατο οικο(ο οποιος κανει με τη σειρα του συνοδο με τον ερμη μου στον Σκορπιο στην 8η μοιρα...) Οπως καταλαβαινεις η συνοδος Ερμης-Πλουτωνας δινει αρκετη εμβαθυνση στη σκεψη... ωστοσο κανει και κακο, αφου προκαλει "εμμονες" και απολυτοτητα και δυσκολα αλλαζει αποψη..
    Ναι, οντως θεωρω την παρουσια αυτου του ατομου στη ζωη μου (καθως δεν υφισταται σχεση) καπως "καρμικη".
    Γιατι ρωτησες για τον Ποσειδωνα? Απ'οσο ξερω , στον πρωτο οικο δειχνει ατομο, που παντα δινει μια "θολη" εικονα του εαυτου του στους αλλους, που ευκολα το εξιδανικευουν, αλλα και που ευκολα το εξαπατουν (λειτουργει αμφιδρομα).

Οσο για το γιατι θεωρω "καρμικη" την όποια σχεση με αυτο το ατομο, σου παραθετω τα εξης:
    1.Ηλιος του-συνοδος-Σεληνη μου και Κρονο μου
    2.Ηλιος του-εξαγωνο-Αφροδιτη και Αρη μου
    3.Ερμης του-ακριβης συνοδος-Ερμη και Πλουτωνα μου
    4.Ουρανος του-συνοδο-Ηλιο μου
    5.Αρης του-αντιθεση-Ηλιο μου
    6.Αφροδιτη του-τριγωνο-Αρη μου(Αυτες ειναι καποιες βασικες οψεις)
    7.Η Αφροδιτη και ο Αρης μου πεφτουν στον 7ο οικο του
    8.ο Πλουτωνας και ο Ερμης μου στον 8ο οικο του..
    9.Η Αφροδιτη του πεφτει στον πρωτο οικο μου
    10. Ο Ηλιος του στον 11ο οικο μου
    11.Ο Κρονος του στον 7ο οικο μου..

Και αυτα ηταν τα κυριοτερα :blink:...
    Δεν ξερω αν ειναι καρμικη. Αν "καρμικη σχεση" θα πει διδασκομαι κατι σημαντικο απο την παρουσια του αλλου, που μου "χτυπαει το καμπανακι" της αλλαγης μεσα μου, τοτε ναι αυτο εννοω.Ξερω επισης οτι υπαρχει εντονη ελξη, απ'ολες τις αποψεις, αλλα και εντονος φοβος για αυτην την αλλαγη.

Ευχαριστω και παλι για τις απαντησεις σας:bigsmile::embarrest !!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)