s
Σεξουαλικότητα και αστρολογία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 104
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία

Quote Originally Posted by Κένταυρος View Post
    Εγώ πάλι, πρώτη φορά άκουσα για τον αστεροειδή Psyche, κι επειδή έσπευσα να τον βρω, ανακάλυψα οτι στο ωροσκόπιό μου είναι σε σύνοδο με τον Eros. Ξέρει κανείς τι μπορεί να σημαίνει; Όχι, ελπίζω, ωραιοπάθεια και ναρκισσισμό!!!:embarrest
    Μήπως επειδή ο Eros δείχνει τι ερωτικές προτιμίσεις,σημαίνει οτι δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά ερωτικά, αν δεν υπάρχει και εντονο ψυχικό δέσιμο;Εγώ κάπως έτσι θα το ανέλυα πάντως:unsure:.Τωρα το θέμα της ματαιοδοξίας, το έχω συναντήσει περισσότερο σε σχέση με τον Cupido.

2. Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
    Να ρωτήσω κάτι όμως...
    Αν σε μια συναστρία η Αφροδίτη του άντρα ( που είναι στον 8ο οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο) είναι σε σύνοδο 1 μόλις μοίρας με τον Ήλιο της γυναίκας (στον 4ο οίκο της), η αφροδίτη της (στον 4ο κ αυτή) βρίσκεται στον 8ο οίκο του, ο Eros του βρίσκεται στον 8ο οίκο της και ο Πλούτωνας του είναι σε σύνοδο με τη σελήνη της στον πρώτο οίκο της, θα έχουμε να κάνουμε με μια "μοιραία":toung: έλξη ?

Ξέχασα να αναφέρω το αμοιβαίο τετράγωνο ¶ρη- Αφροδίτης ... :toung:

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Μήπως επειδή ο Eros δείχνει τι ερωτικές προτιμίσεις,σημαίνει οτι δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά ερωτικά, αν δεν υπάρχει και εντονο ψυχικό δέσιμο;Εγώ κάπως έτσι θα το ανέλυα πάντως:unsure:.Τωρα το θέμα της ματαιοδοξίας, το έχω συναντήσει περισσότερο σε σχέση με τον Cupido.

Σας ευχαριστώ πολύ για την ανάλυση, στη δική μου περίπτωση, μου ταιριάζει γάντι!!!
    Πολύ ενδιαφέρον! Υπάρχει κάποιο αρχικό εγχειρίδιο για όποιον δεν ξέρει από πλανητοειδείς;
    Οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό

Quote Originally Posted by may View Post
    Κατά την ταπεινή μου γνώμη, έντονη σεξουαλικότητα σε άτομο ή σε συναστρία δίνει ο Πλούτωνας σε τετράγωνο ή αντίθεση με Αφροδίτη ή Αρη. Εμπλέκεται κ το χαρακτηριστικό του μοιραίου κ το θερμόμετρο καλπάζει!!
    Η επίπονη αλλά τόσο μαγική όψη αντίθεσης Αφροδίτης - Πλούτωνα, δίνει πολλές πληροφορίες...

πολύ καλό και διαφωτιστικό άρθρο κατά την αποψή μου... με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα που δεν γνώριζα.. συγχαρητήρια!!!!

Καλημέρα..πολύ καλό το άρθρο..
    Μια απορία, όταν είναι χιαστί?

Αφροδίτη - Ταύρο στον 8ο, 8ος στον Ταύρο...χιαστί με τον Πλούτωνα του ..Ζυγό στον 7ο..,7ο στο Ζυγό...τι μπορεί να σημαίνει??

ο δικός μου ωροσκόπος ζυγος....!!!

Μπερδεύτηκα τώρα...

Καλησπερα και απο μενα ! Πολυ καλο το αρθρο φιλτατε .. Αντικειμενικα ! Συγχαρητηρια γλυκα .

Θελω και γω με την σειρα μου να πω ... πως εχοντας τον 1ο και 8ο οικο σε ζωδια της φωτιας ( 1ος τοξοτης , 8ος λεων ) τα παω καλα με το θεμα , χιχιχι ! Επισης η αφροδιτη και ο αρης μου στον 8ο οικο .. που θα συμφωνησω μ αυτα που αναγραφονται στο αρθρο .. Αφροδιτη στον 8ο - Ατομο που ξερει να μαγευει με την σεξουαλικοτητα του - και φυσικα ο Αρης στον 8ο - φλογερο ταμπεραμεντο !!
    Επισης για καποιες ενδειξεις πλανητων που προκαλουν μια αυρα σεξουαλικοτητας στον πρωτο - ο ουρανος μου συνοδο με τον ωροσκοπο μου .
    Αναφερθηκε ομως και κατι για τον πλουτωνα και ηθελα να ρωτησω .. μπορει να ειναι καποια ενδειξη σεξουαλικοτητας το οτι ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο - σε κυριαρχια ! ( ασχετα βεβαια αν δεν βρισκεται στον 1ο η στον 8ο οικο μου ) ? ? ?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Καλησπερα και απο μενα ! Πολυ καλο το αρθρο φιλτατε .. Αντικειμενικα ! Συγχαρητηρια γλυκα .

Θελω και γω με την σειρα μου να πω ... πως εχοντας τον 1ο και 8ο οικο σε ζωδια της φωτιας ( 1ος τοξοτης , 8ος λεων ) τα παω καλα με το θεμα , χιχιχι ! Επισης η αφροδιτη και ο αρης μου στον 8ο οικο .. που θα συμφωνησω μ αυτα που αναγραφονται στο αρθρο .. Αφροδιτη στον 8ο - Ατομο που ξερει να μαγευει με την σεξουαλικοτητα του - και φυσικα ο Αρης στον 8ο - φλογερο ταμπεραμεντο !!
    Επισης για καποιες ενδειξεις πλανητων που προκαλουν μια αυρα σεξουαλικοτητας στον πρωτο - ο ουρανος μου συνοδο με τον ωροσκοπο μου .
    Αναφερθηκε ομως και κατι για τον πλουτωνα και ηθελα να ρωτησω .. μπορει να ειναι καποια ενδειξη σεξουαλικοτητας το οτι ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο - σε κυριαρχια ! ( ασχετα βεβαια αν δεν βρισκεται στον 1ο η στον 8ο οικο μου ) ? ? ?
    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!

Όνομα:
    Silia

Εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω ιδιαιτέρως με την παραπάνω άποψη... αφού η παρουσία του Πλούτωνα στον Σκορπιό χαρακτηρίζει γενιές κ δεν ειναι κάτι ξεχωριστό ή μεμονωμένο σε κάποιο ωροσκόπιο. Δεν μας λεει δηλαδή από μόνο του ότι το άτομο εχει έντονη σεξουαλικότητα. Tο θέμα εδώ αφορά την έντονη σεξουαλικότητα κ το πως αυτή εκφραζεται. Ξεχωριστή είναι κάποια όψη με κάποιο προσωπικο πλανήτη ή κυβερνήτη για παράδειγμα 8ου οίκου. Διαφορετικά θα ήμασταν όλες... Belucci και όλοι Clooney..
    may..

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by may View Post
    Εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω ιδιαιτέρως με την παραπάνω άποψη... αφού η παρουσία του Πλούτωνα στον Σκορπιό χαρακτηρίζει γενιές κ δεν ειναι κάτι ξεχωριστό ή μεμονωμένο σε κάποιο ωροσκόπιο. Δεν μας λεει δηλαδή από μόνο του ότι το άτομο εχει έντονη σεξουαλικότητα. Tο θέμα εδώ αφορά την έντονη σεξουαλικότητα κ το πως αυτή εκφραζεται. Ξεχωριστή είναι κάποια όψη με κάποιο προσωπικο πλανήτη ή κυβερνήτη για παράδειγμα 8ου οίκου. Διαφορετικά θα ήμασταν όλες... Belucci και όλοι Clooney..
    Γεία σου may!
    Πέρα απ' αυτό που λές οτι ο Πλούτωνας ανήκει "στις επιδράσεις επι γενεών",όπως λέγονται οι εξωκρόνιοι,δεν παύει να είναι σε κυριάρχία.Για παράδειγμα στο εξάγωνο Πλούτωνα-¶ρη που έχει η Αθηνά,δεν μπορεί παρα να έχει ενδυναμωτικό χαρακτήρα ή τοποθέτηση του Πλούτωνα στον Σκορπιό.Οχι, δεν έχω κοιτάξει ποτέ μεμονομένα ένα στοιχείο σ'ένα χάρτη.Η Αθηνά το ξέρει πολύ καλά αυτό!H Belucci και ο Clooney έχουν σεξ-απήλ.Αν είναι όμως σεξουλικοί δεν το ξέρουμε απο πρώτο χέρι:nuts:.Η γοητεία και η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα και φαίνονται απο αλλού.

Page 4 of 11 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)