- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 104
Thread: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
-
04-05-2008, 08:40 AM #31
Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
Μήπως επειδή ο Eros δείχνει τι ερωτικές προτιμίσεις,σημαίνει οτι δεν μπορείς να λειτουργήσεις σωστά ερωτικά, αν δεν υπάρχει και εντονο ψυχικό δέσιμο;Εγώ κάπως έτσι θα το ανέλυα πάντως:unsure:.Τωρα το θέμα της ματαιοδοξίας, το έχω συναντήσει περισσότερο σε σχέση με τον Cupido.
-
05-05-2008, 12:34 AM #32
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο.
Να ρωτήσω κάτι όμως...
Αν σε μια συναστρία η Αφροδίτη του άντρα ( που είναι στον 8ο οίκο στο γενέθλιο ωροσκόπιο) είναι σε σύνοδο 1 μόλις μοίρας με τον Ήλιο της γυναίκας (στον 4ο οίκο της), η αφροδίτη της (στον 4ο κ αυτή) βρίσκεται στον 8ο οίκο του, ο Eros του βρίσκεται στον 8ο οίκο της και ο Πλούτωνας του είναι σε σύνοδο με τη σελήνη της στον πρώτο οίκο της, θα έχουμε να κάνουμε με μια "μοιραία":toung: έλξη ?
Ξέχασα να αναφέρω το αμοιβαίο τετράγωνο ¶ρη- Αφροδίτης ... :toung:
-
05-05-2008, 01:05 AM #33
-
05-05-2008, 03:44 PM #34
-
08-05-2008, 11:01 AM #35
πολύ καλό και διαφωτιστικό άρθρο κατά την αποψή μου... με έκανε να καταλάβω πολλά πράγματα που δεν γνώριζα.. συγχαρητήρια!!!!
-
08-05-2008, 11:54 AM #36
Καλημέρα..πολύ καλό το άρθρο..
Μια απορία, όταν είναι χιαστί?
Αφροδίτη - Ταύρο στον 8ο, 8ος στον Ταύρο...χιαστί με τον Πλούτωνα του ..Ζυγό στον 7ο..,7ο στο Ζυγό...τι μπορεί να σημαίνει??
ο δικός μου ωροσκόπος ζυγος....!!!
Μπερδεύτηκα τώρα...
-
11-05-2008, 05:35 PM #37
Καλησπερα και απο μενα ! Πολυ καλο το αρθρο φιλτατε .. Αντικειμενικα ! Συγχαρητηρια γλυκα .
Θελω και γω με την σειρα μου να πω ... πως εχοντας τον 1ο και 8ο οικο σε ζωδια της φωτιας ( 1ος τοξοτης , 8ος λεων ) τα παω καλα με το θεμα , χιχιχι ! Επισης η αφροδιτη και ο αρης μου στον 8ο οικο .. που θα συμφωνησω μ αυτα που αναγραφονται στο αρθρο .. Αφροδιτη στον 8ο - Ατομο που ξερει να μαγευει με την σεξουαλικοτητα του - και φυσικα ο Αρης στον 8ο - φλογερο ταμπεραμεντο !!
Επισης για καποιες ενδειξεις πλανητων που προκαλουν μια αυρα σεξουαλικοτητας στον πρωτο - ο ουρανος μου συνοδο με τον ωροσκοπο μου .
Αναφερθηκε ομως και κατι για τον πλουτωνα και ηθελα να ρωτησω .. μπορει να ειναι καποια ενδειξη σεξουαλικοτητας το οτι ο πλουτωνας ειναι στον σκορπιο - σε κυριαρχια ! ( ασχετα βεβαια αν δεν βρισκεται στον 1ο η στον 8ο οικο μου ) ? ? ?
-
11-05-2008, 08:39 PM #38
-
12-05-2008, 04:46 PM #39
Εγώ πάλι δεν θα συμφωνήσω ιδιαιτέρως με την παραπάνω άποψη... αφού η παρουσία του Πλούτωνα στον Σκορπιό χαρακτηρίζει γενιές κ δεν ειναι κάτι ξεχωριστό ή μεμονωμένο σε κάποιο ωροσκόπιο. Δεν μας λεει δηλαδή από μόνο του ότι το άτομο εχει έντονη σεξουαλικότητα. Tο θέμα εδώ αφορά την έντονη σεξουαλικότητα κ το πως αυτή εκφραζεται. Ξεχωριστή είναι κάποια όψη με κάποιο προσωπικο πλανήτη ή κυβερνήτη για παράδειγμα 8ου οίκου. Διαφορετικά θα ήμασταν όλες... Belucci και όλοι Clooney..
may..
-
12-05-2008, 07:49 PM #40
Γεία σου may!
Πέρα απ' αυτό που λές οτι ο Πλούτωνας ανήκει "στις επιδράσεις επι γενεών",όπως λέγονται οι εξωκρόνιοι,δεν παύει να είναι σε κυριάρχία.Για παράδειγμα στο εξάγωνο Πλούτωνα-¶ρη που έχει η Αθηνά,δεν μπορεί παρα να έχει ενδυναμωτικό χαρακτήρα ή τοποθέτηση του Πλούτωνα στον Σκορπιό.Οχι, δεν έχω κοιτάξει ποτέ μεμονομένα ένα στοιχείο σ'ένα χάρτη.Η Αθηνά το ξέρει πολύ καλά αυτό!H Belucci και ο Clooney έχουν σεξ-απήλ.Αν είναι όμως σεξουλικοί δεν το ξέρουμε απο πρώτο χέρι:nuts:.Η γοητεία και η ομορφιά δεν έχει να κάνει με την σεξουαλικότητα και φαίνονται απο αλλού.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.