- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: Τι μου ταιριάζει επαγγελματικά;
-
18-04-2008, 01:43 PM #1
Τι μου ταιριάζει επαγγελματικά;
Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποιον τομέα είμαι καλή να ασχοληθώ επαγγελματικά.
Σπουδάζω πληροφορική και σκεφτομαι τι θα ήταν το καλύτερο για μένα ως περιβάλλον και επάγγελμα. Έχω την Αφροδίτη στους Διδύμους στον 6 οίκο, η ακμή του 6 οίκου είναι στον Ταύρο και του 10 οίκου στον Ζυγό. Συγκεκριμένα είμαι γεννημένη στις 18/06/87 ώρα 19:45, Δράμα. Αν μπορεί κάποιος να μου δώσει τα φώτα του?!
-
18-04-2008, 02:57 PM #2
Re: Τι μου ταιριάζει επαγγελματικά;
Εύχομαι να μου απαντήσει κάποιος ακόμη και ο εαυτός μου!:bigsmile::nuts:
Καλό Πάσχα σε όλους!
-
18-04-2008, 03:14 PM #3
Θα προσπαθήσω να κάνω μια προσεγγιση.Το έντονο ενδιαφέρον σου για την πληροφορική, φαίνεται απο τον Ουρανό στον 1ο οίκο που κάνει τρίγωνο και με τον κυβερνήτη του 1ου τον Δία.
Όμως λαμβάνοντας υπόψη το μεσουράνημα στον Ζυγό(που δείχνει ενδιαφέρον και κλιση σε θέματα δικαιοσύνης και τέχνης),παρατήρησα και τον Ποσειδώνα(τέχνη) αλλά και τον Κρόνο(ευθικρισία και αμεμπτη ηθική) επίσης στον 1ο οίκο.Οι Ιχθύες εμπεριέχονται στον 3ο και ο κυβερνήτης τους Ποσειδώνας είναι στον 1ο, ενώ ο κυβερνήτης του 10ου η Αφροδίτη αλλά και ο Ηλιος είναι στους Διδύμους.Όλο αυτό μου λέει ότι υπάρχει μια ανάγκη επικοινωνίας μεσα απο καλλιτεχική και δημιουργική φαντασία.
Ίσως αφου ήδη σπουδάζεις πληροφορική,να σου ταίριαζε αλλα και να σου έδινε χαρά η ενασχόληση με κατι που να συνδιάζει και τα δύο, όπως για παράδειγμα η γραφιστική ή η δημιουργία cartoon.
-
18-04-2008, 04:25 PM #4
Κατά τη γνώμη μου, αν ακολουθήσεις την πληροφορική, μπορείς να δουλέψεις σε υπηρεσίες υποστήριξης (ενισχυμένος έκτος με επικοινωνιακό κυβερνήτη μέσα στον οίκο) και σε μεταγενέστερο στάδιο μπορείς να αναλάβεις και αρμοδιότητες διοίκησης (συχνά ο Ζυγός δίνει στη γυναίκα θέση manager)...
Αυτά εμπειρικά...
Καλή τύχη όπως και να' χει...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
05-05-2008, 01:17 PM #5
Χρόνια Πολλά σε όλους! Ίσως να έχεις δίκιο! Επειδή για την ακρίβεια σπουδάζω πληροφορική με εφαρμογές στη βιοιατρική και πιθανότατα να εργαστώ για τα νοσοκομεία κυρίως για την ανάπτυξη των πληροφοριακών συστημάτων υγείας και την εκπαιδευση του προσωπικού. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια.:bigsmile:
-
05-05-2008, 01:22 PM #6
Α, επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορέσω να πάω για μεταπτυχιακό που τόσο θέλω. Το λέω αυτό επειδή δεν πανε και πολύ καλά τα οικονομικά μου. Σκέφτομαι ότι αν πιασω κάπου δουλειά και σπουδάζω παράλληλα θα τα καταφέρω. Το θέμα τώρα είναι να βγάλω ένα καλό βαθμό για το πτυχίο μου! Υπάρχουν τέτοιες προοπτικές; Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε;
-
06-05-2008, 05:25 PM #7
Μαλλον δεν χρειάζεται να μου απαντήσετε επειδή πιστεύω πως όταν κάτι το θέλουμε πολύ το καταφέρνουμε, ανεξάρτητα αν έχουμε ανασφάλειες για το μέλλον.:bigsmile: Σας ευχαριστώ, να είστε όλοι καλά!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.