- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 15
Thread: Σεληνη στο MC !!!
-
01-05-2008, 04:48 PM #1
Σεληνη στο MC !!!
Καλησπερα ! Εχω μια λιγο συνθετη απορια ως προς την Σεληνη στο MC . . . Ειχα διαβασει σε καποιο ποστ ... οτι η σεληνη στον 10 μπορει να δειχνει κλισεις προς πολιτικη και καλλιτεχνικα ( δεν ξερω αν ισχυει ) ... Βασικα εχω την Σεληνη στον 10 ( MC ) , στον ζυγο , οπου κανει ενα τριγωνο με Δια , ενα εξαγωνο με Ουρανο , τριγωνο με χειρωνα , τετραγωνο με Κληρο Τυχης , χιαστι με την λιλιθ , χιαστι με τον Β.Δεσμο , εξαγωνο με τον ωροσκοπο , και συνοδο με το μεσουρανημα .
Ειχα διαβασει σε καποια αλλα sites , οπως το astro.gr > το οψεις πλανητων .. Διαβαζοντας λοιπον την οψη Σεληνη Εξαγωνο Ουρανος ( ο οποιος ουρανος μου βρισκεται στον 12ο στον τοξοτη - ωροσκοπο μου ) εγραφε πως οι ενασχολησεις τετοιου ατομου συχνα στρεφονται προς τον χωρο της πολιτικης , οπου γινεται πολυ διασημο !
Επισης ... στο pathfinder > horoscopes > πλανητες > πλανητες στους οικους , διαβαζοντας τι σημαινει η Σεληνη στον 10 οικο , οπου εγραφε - ενδιαφεροντα που αφορουν την σταδιοδρομια μπορει να κανουν το ατομο γνωστο στο κοινο ... ( δημοσια προβολη ) ...
Ηθελα λοιπον να ρωτησω δυο πραγματα ως προς την Σεληνη μου ...
1)Υπαρχει πιθανοτητα να ασχοληθω με την πολιτικη ?
Ασχολουμαι με τον τομεα της Ιατρικης - σπουδαζω ! Καμια σχεση με πολιτικη δλδ .. και να πω την αληθεια ποτε δεν με ελκυε η πολιτικη !:bigsmile:
2)Και τωρα θα θεσω ενα λιγο μπερδεμενο ερωτημα , ελπιζω να το εκφρασω σωστα για να ειμαι κατανοητη :embarrest Υπαρχει περιπτωση να ειναι ο συντροφος απο τον χωρο της πολιτικης ? Να το τεκμηριωσω ... με τις λιγοστες γνωσεις που εχω βεβαια πανω στην αστρολογια ! :toung:
Κοιτωντας τον 7ο και προσπαθωντας να βγαλω ακρη περι θεμα γαμου ... ο 7ος μου ειναι στους διδυμους και αδειος . ( ο κυβερνητης των διδυμων -ερμης - στην παρθενο στον 9ο οικο ) .... η αφροδιτη σαν κυβερνητης του 7ου οικου ειναι στον λεοντα στον 8ο οικο μου ... και η σεληνη στον ζυγο - στον 10 οικο ...
Ειχα διαβασει σε καποιο ποστ στο forum περι θεμα γαμου και αδειου 7ου οικου , οτι κοιταμε τον 7ο και τον 10 οικο περι θεματων γαμου ... και σε καποια απαντηση της κ. Λιλιαν Σαμου .. οπου ελεγε οτι ο 7ος μπορει να μας δωσει πληροφοριες για τα στοιχεια του συντροφου , ενω ο 10ος για το ποτε θα γινει ο γαμος .. (sth like that ) :unsure:
Μπορω λοιπον να συμπερανω οτι η Σεληνη στον 10 μου .. λεε κατι για τον μελλοντικο μου συντροφο ? :nuts:
Αυτα ! Ελπιζω να τα εξεφρασα σωστα και τουλαχιστον με κατανοητο τροπο .. Ευελπιστω στην βοηθεια σας . THANX ....
Φιλια
Αθηνα ......
-
02-05-2008, 03:09 PM #2
Re: Σεληνη στο MC !!!
Μια διορθωση ηθελα να κανω ..... στο ονομα της κ. Λιλιαν Σιμου ... .. ( και Χρονια Πολλα σε ολους ... Οτι επιθυμειτε !!! )
-
02-05-2008, 11:52 PM #3
Aρχικα καλησπερα και χρονια πολλα .
Ελπιζω με τα παρακατω να σε βοηθησω λιγο
Η σεληνη πολλες φορες σχετιζεται με το κοινο και από την άλλη πλευρα το MC είναι η αναγνωριση. Επειδη μονο αυτό το γνωρισμα δεν είναι αρκετο για να κανει καποιος μια καλη αναλυση σε μια πολύ γενικη γραμμη δειχνει ότι οι αλλοι σε δεχονται ευκολα, αλλα αυτό πολύ χονδρικα. Θα μπορουσε να είναι ένα δειγμα πολιτικης ενασχολισης αλλα τα παντα στην αστρολογια είναι τασεις … ναι , εχεις μια ταση προς την αναγνωριση αλλα αυτό δεν σημαινει ότι θα γινεις πολιτικος σωνει και καλα … χρειαζονται και αλλα στοιχεια για να δουμε αν μπορεις να στηριξεις την πολιτικη.
Ναι , ο εβδομος δειχνει στοιχεια για τον συντροφο που σε συμπληρωνει. Αφου ο 7ος είναι στους διδυμους τοτε ο κυβερνητης του είναι ο Ερμης. Και συνηθως αυτος ο συνδυασμός δειχνει τον φιλοσοφημενο , διαφορετικης κουλτουρας , αλλοδαπο , ταξιδιαρη και πολλες φορες ανωτατης εκπαιδευσης συντροφο.
( φιλεναδα ως συναδελφος ένα θα σου πω , αν είναι να κανεις καμμια αλλαγη στο ΕΣΥ μεσω των πολιτικων σου δυνατοτητων οοοοοορμα και μην καθεσαι !!!!!! αλλιως μπορεις να συνεχισεις την ληψη αεριων αιματος )
-
03-05-2008, 02:21 PM #4
Καλησπερα cancerian και Χρονια Πολλα καλε μου ! Ευχαριστω ! ( Με βοηθησες αρκετα μπορω να πω ... )
Να ρωτησω λοιπον ... τι θα μπορουσε να μας δειξει κατι παραπανω ? Ενοοω καποια συγκεκριμενη οψη ? η καποιος πλανητης .. ? ( ο Διας μηπως ? .. λεω εγω τωρα , ετσι ? :nuts: )
Και εδω να προσθεσω .. οτι στον 10 εχω επισης και τον Πλουτωνα ( αλλα ο πλουτωνας μεν στον 10ο οικο , αλλα στον σκορπιο ) ! Ο Πλουτωνας κανει ενα εξαγωνο με Αρη ( Αρης στην παρθενο - 8ος ) ( ισχυρη θεληση ) , ενα τετραγωνο με Δια ( Διας στον υδροχοο - 2ος ) , ενα εξαγωνο με Ποσειδωνα ( Ποσειδωνας στον αιγοκερω - 1ος ) , και μια οψη χιατι με το βερτεξ ( vertex - λεων , 8ος ) .... !!!
Δεν ξερω αν θα μας πει τπτ ο πλουτωνας .. :embarrest:embarrest ...
Δε θα μπορουσε για παραδειγμα η Σεληνη στο mc , να δειχνει μια ηγετικη θεση , αλλα οχι εντελως πανω στον τομεα της πολιτικης ? ( οπως ειπες και συ , σωνει και καλα πολιτικος ... :nuts: .... ) ! Δλδ ... δεν θα μπορουσε να δειχνει ... για παραδειγμα οτι μπορει να εδρεωσω μια πολυκλινικη ? ? ? ( πανω στον τομεα μου , λεω ) Αχ καλε τι φιλοδοξη που ειμαι ? ? ? ... Αλλα μ αρεσει !!! χιχι .. .. θα πεταξω κανενα βελος ( ωροσκοπος τοξοτης - οι στοχοι βλεπεις ) ...
Οσο για τον συντροφο , εχεις ενα point !!! :bigsmile: Τι κριμα ομως που δεν θα ναι πολιτικος .. κι ειχα ενθουσιαστει !
(Ευχαριστω συναδελφε , να εισαι καλα για τα καλα σου λογια ! Ευχομαι και σε σενα γλυκε μου επιτυχιες στον επαγγελματικο σου τομεα ! .... και οτι επιθυμεις ! )
-
03-05-2008, 03:11 PM #5
-
03-05-2008, 04:24 PM #6
Καλησπερα VAFIKOS ! Οπως ειπε και ο cancerian .. πρεπει να κοιταξουμε και αλλους παραγοντες ..
Αν προσπαθησω να κανω μια προσεγγιση περι του θεματος , θα ελεγα οτι ισως εχει να μας πει κατι ο Διας ( αν κοιταξεις στο Πλανητες και Πλανητοειδεις - Συνοπτικη ερμηνεια των πλανητων και το αρθρο απο την κ. Λιλιαν Σιμου " Διας " - οπου αναγραφονται πως ο Διας σχετιζεται με τον νομο και επισης μπορει να δηλωνει τους ανθρωπους του νομου ... κτλ ! Ισως μια ευνοικη οψη του Δια μπορει να βοηθησει ... αλλα οχι απαραιτητως με την Σεληνη .. !
Μια υποθεση κανω ... ετσι ? :unsure: Εξαλλου ειμαι και νεο μελος :embarrest Ισως καποιος που ξερει περισσοτερα θα μπορουσε να βοηθησει !!!
-
03-05-2008, 06:09 PM #7
Εγω παλι δεν εχω διαβασει κατι τετοιο...δεν θα μπορουσε να σημαινει επαγγελμα που εχει να κανει με γυναικες ή παιδια?
-
03-05-2008, 07:23 PM #8
Toksotaki αν εννοείς για την Σελήνη στον 10ο, ουτε εγω το έχω ακούσει,αν και δεν σημαίνει οτι δεν μπορεί να ισχύει.Εγω για ένδειξη κλίσης στην πολιτικη, έχω τον Κρόνο, τον Δία ίσως και τον Ηλιο στον 10ο,αν υποβοηθούνται και απ'τις κατάλληλες όψεις.
Για την Σελήνη όπως είπες κι εσύ, ξέρω για επαγγέλματα που σχετίζονται με παιδιά και με το γυναικείο φύλο,με μαγειρική και διατροφολογία,με την θάλασσα και το υγρό στοιχείο, με τα ακίνητα ακόμα και με τις επιχειρήσεις.
-
04-05-2008, 01:46 PM #9
καλησπερα black moon και toksotaki, το επαγγελμα μου εχει να κανει κατεξοχην με παιδια!
στο mc(κριος) εχω συνοδο σεληνης, χειρωνα, δια που τετραγωνιζονται απο τον κρονο μου στον 1ο(καρκινος). το τετραγωνο του κρονου βοηθα καθολου για ενασχοληση με τα κοινα ή για "διευθυντικη" θεση?:blush:
-
04-05-2008, 03:41 PM #10
το τετραγωνο με Κρονο απο οσο ξερω δειχνει ενα επαγγελμα με κυρος,αλλα πολλες δυσκολιες μεχρι εκει..
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.