- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
-
18-11-2005, 08:50 PM #11
Re: Συγγένεια και αστρολογικός χάρτης
πρώτον δεν είναι φίλη μου , ειναι γνωστή μου έχει σημασία το ανέφερα γιατί δεν ήταν ενας τυχαίος αστρολόγος χωρίς να έχω στοιχεία για την δουλειά της και για τις γνώσεις της ...το λέω αυτο γιατί υπάρχουν πολλοί που αυτοαποκαλούνται αστρολογοι και δεν ειναι τίποτα άλλο απο απατεωνες ...
ήξερα λοιπόν οτι πηγαίνω σε εναν αστρολογο με πείρα και με γνωσεις ...
ξέρεις κάτι δεν θεωρω οτι ήταν ενα τυχαίο γεγονός αυτο που έγινε για αυτο και ζητώ την απάντηση απο τους αστρολογους της παρέας μας ...
-
18-11-2005, 09:10 PM #12
Originally Posted by maraki_1975
Αντικατέστησε λοιπόν το φίλη με το γνωστή...Δεν εχει καμμιά σημασία για μενα αυτό. Το ότι υπάρχουν απατεώνες που αυτοαποκαλόυνται αστρολόγοι είναι γνωστό σε όλους.
Είπα την άποψη μου όπως είχα δικαίωμα να κάνω, και τίποτα άλλο...
-
18-11-2005, 09:18 PM #13
Καλησπερα. Πολυ ενδιαφερον το θεμα και θα ηθελα πρωτα να προσθεσω οτι απο οτι εχω καταλαβει δεν ειναι ολοι οι αστρολογικοι χαρτες των ανθρωπων ξεκαθαροι. Πιστευω οτι μερικους χαρτες μπορει καποιος να τους διαβασει σαν ανοιχτο βιβλιο και άλλοι ειναι πιο δυσκολοι. Δεν ξερω αν αυτο εχει να κανει με το Ωριαιο της υποθεσης η με κατι αλλο ή αν ειμαι τελειως λαθος σε αυτα που λεω!
Για παραδειγμα αναφερω οτι εχω παει σε 2-3 αστρολογους κατα το παρελθον και ΚΑΝΕΝΑΣ δεν εχει δει το θανατο της μητερας μου και μαλιστα αφου συνεβη και σε μικρη ηλικια για μενα, πιστευω οτι ειναι σημαδιακο γεγονος και μαλλον ...πασιφανες σε εναν αστρολογικο χαρτη! Τωρα να επεσα ολες τις φορες σε...ασχετους? Τι να πω!
Και για να μην βγω κι εκτος θεματος, αν φαινεται η συγγενεια εξ αιματος στη συναστρια,(οπως στο παραδειγμα της Μαριας), ειναι δυνατον να φαινεται και η εξ αγχειστίας?
Δηλ. η επιλογη του πατερα μου να παντρευτει μια αλλη γυναικα σημαινει οτι η υπαρξη της συγκεκριμενης θα φανει στον δικο μου χαρτη? Και που παει το ποσοστό της ελευθερης βουλησης, των επιλογων και των αποφασεων μας???
Μηπως πρεπει να υπολογιζονται και αυτα στην αναλυση ενος χαρτη εστω ως ...ασταθμητοι παραγοντες αφου μιλαμε για επιστημη ???
-
18-11-2005, 09:34 PM #14
friary δεν μιλάμε για επιστήμη. Μιλούν κάποιοι διότι πρέπει να το κάνουν και είναι αναγκασμένοι να το κάνουν.
Η φίλη του φόρουμ Μαρία (δεν λέω μας γιατί θα φάω τηγανιά κατακέφαλα) έχει πολλούς προβληματισμούς και τους μοιράζεται μαζί μας.
Ενώ, όμως, εμφανίζεται προβληματισμένη και αναζητά γνώση από τους αστρολόγους μας εμφανίζει και κομματάκι αιρετική συμπεριφορά. Πιστεύει στο ο άνθρωπος γεννιέται δεν γίνεται και είναι φυσικό επόμενο να επιθυμεί να ακούσει για μοιραία, καρμικά, μεταφυσικά και όλα τα μη αποδείξιμα.
Αναμενόμενο είναι να επέλθει διαφωνία και εκνευρισμός από την ορθολογιστικότερη άποψη του Zondag."Nothing can stop an idea the time of which has come"
Victor Hugo
-
18-11-2005, 09:49 PM #15
Σεβαστες ολες οι αποψεις αρκει να στοιχειοθετουνται. Δεν αρκει να εχουμε μονο γνωσεις αλλα και να εχουμε την δυνατοτητα να ακουμε αλλα και να μπορουμε να κανουμε διαλογο και οχι πολλους παραλληλους μονολογους. Κναεις αστρολογος δεν μπορει με 100% να πει για συγγενεια. Δεν ειμαστε ουτε γεννετιστες αλλα ουτε και βιολογοι. Σαφεστατα ομως μεταξυ συγγενων υπαρχουν καποια κοινα στοιχεια.
Ακης ΑντωνιουΟ Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου
-
19-11-2005, 10:44 AM #16
συγνώμη ρε παιδιά δεν περίμενα οτι θα δημιουργούσα πρόβλημα και εκνευρισμό και ούτε είχα τέτοια πρόθεση απλά ειναι ενα θέμα (της συγγένειας) που το θαύμασα και ακριβώς όπως είπε ο φίλος bookseller το μοιράστηκα μαζί σας και για την απορία μου και γιατι πιστεύω κι εγω οτι ειναι ενδιαφέρον θέμα ...δεν ειμαι αιρετική όμως το οτι τα ποσοστά του διαμορφώνεται ενα παιδί ή γεννιέται δεν το ξέρουμε ...εγω πιστεύω οτι ο άνθρωπος γεννιέται με κάποια χαρακτηριστικά απο εκεί και περα προσπαθεί να καλλιεργήσει τα καλά και να μετριάσει τα κακά ...το θέμα ειναι πόσο μπορεί να τα καταφέρει γιατί αν δεν τα καταφέρει να επιφέρει αλλαγή θα μείνει όπως γεννήθηκε !!!
συγνώμη πάλι για την αναταραχή δεν είχα καμία πρόθεση απλά ήθελα να συζητήσουμε το θέμα αυτο γιατί εγώ πιστεύω οτι υπάρχει πράγματι άστρολογική προσέγγιση της συγγένειας !!!
παρόλα αυτα για του λόγου του αληθές περιμένω τον Κ. Αντωνίου αν θέλει τα στοιχεία να του τα δώσω (απλά επειδή τυχαίνει να έχω παράδειγμα προσωπικό σχέσης που ήταν και συγγένεια )
ευχαριστω πολυ ...συγνώμη που αναφέρομαι προσωπικά σε σας κυριε Αντωνίου αλλά νομίζω πως αυτο το θέμα μόνο ενας αστρολογος μπορεί να το εξετάσει και πράγματι η απάντηση του να ειναι αξιόλογη (χωρίς να υποτιμώ κανέναν άλλον αλλά η γνώση πρέπει να ειναι σεβαστή )
ευχαριστω πάλι !!!
-
19-11-2005, 11:27 AM #17
Αγαπητη Φιλη μαρακι 1975 σε ευχαριστω πολυ για την τιμη που μου κανεις. Μην ομως θολωνεις πισω απο την ταμπελα ''Αστρολογος'' . Υπαρχουν ατομα που συμμετειχαν στο θεμα οι οποιοι εχουν αξιολογες γνωσεις Αστρολογιας. Παραυτα μπορεις να μου στειλεις τα στοιχεια τον χαρτων να τα ερευνησω , θα με ενδιεφερε να ερευνησω το θεμα σου και αν μου επετρεπες να το κρατησω στην στατιστικη μου συλλογη.
Σε ευχαριστω πολυ
Ακης ΑντωνιουΟ Χαρακτήρας ειναι το πεπρωμενο του καθενος*Ηρακλειτος
Κατα συνεπεια για αυτα που παθαίνετε, καλως τα παθαίνετε* Ακης Αντωνιου
-
21-11-2005, 02:54 PM #18
με μεγάλη μου χαρά να σας δώσω τα στοιχεία και φυσικά μπορείτε να συμπεριλάβετε τους χάρτες στη συλλογή σας ...
ούτως ή άλλως κι εγω όταν ξεκίνησα το θέμα ο σκοπός μου ήταν να μάθω πώς γίνεται κι αν γίνεται αυτο απο αστρολογική προσέγγιση
αλλά και να μοιραστούμε αυτην την περίπτωση όλοι εδω σε αυτο το φορουμ αφου αυτο που κάνουμε ειναι να μελετάμε και να εμπλουτίζουμε την γνώση της αστρολογίας ...
ευχαριστω που θα ασχοληθείτε με το θέμα :
λοιπον 1) Μαρια (εγω) 16/09/1975 γεννημένη στην Κόρινθο ώρα 10:20
και το παιδί (3ος ξάδερφος και σχέση μου για 3 χρόνια) Δημητρης 24/10/1978 γεννημένος στο Κιάτο Κορινθίας 05:30
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.