- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 19 of 19
Thread: Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
-
20-04-2008, 10:40 PM #11
Re: 5 οίκοι άδιοι!!
Aυτό ακριβώς ξέρω κι εγώ.Επίσης ο 4ος δείχνει τον γονέα που μας επηρρεάζει πιο υποσυνείδητα και σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ ο 10ος μας επηρεαζει ως προς το κοινωνικό προσωπο που θα παρουσιάζουμε.Όταν δε, υπάρχει απουσία του ενός απο τους δύο,τότε και το μητρικό και το πατρικό προτυπο που καλείται να αναλάβει ο ένας, καθρεφτίζεται αυτομάτως στον 10ο οίκο(οποιο κι αν είναι το φύλο του).
-
22-04-2008, 08:22 PM #12
5 και 6 αδειοι οικοι σιγα το πραγμα! Εγω εχω 8 αδειους οικους! Αν και η σεληνη που ειναι στο τελος του 12ου κανει συνοδο με τον ωροσκοπο οποτε δε ξερω αν πιανεται σαν εχω και πλανητη και στον 1ο τοτε θα ναι 7 οι αδειοι αλλα δε νομιζω οτι πιανεται!!! Εχει καποιος να πει κατι για τους 8? Αλλα αν μετρησεις και τους πλανητοειδης αστεροειδης κτλ τοτε λιγοστευουν χιιχιχιχχιχιι!!!!!
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
22-04-2008, 09:14 PM #13
Δεν νομίζω ότι είναι κ μεγάλο το ζήτημα να είναι κάποιοι οίκοι άδειοι!!
Οσο για τη σελήνη που είναι κοντά στην ακμή του Ωροσκόπου... σύμφωνα με τον κανόνα των 5 μοιρών, που όλοι οσοι μελετούν σοβαρά αστρολογία οφείλουν να λαμβάνουν υπόψη τους, ο εν λόγω πλανήτης θεωρείται "ένοικος" κ του επομένου οίκου από εκείνον που βρίσκεται στην περίπτωση που απέχει κ ή λιγότερες μοίρες από την ακμή του επόμενου οίκου. Φυσικά αυτό για να λειτουργήσει απαιτεί ακριβή ώρα γέννησης. Κατά συνέπεια όλο αυτό το θεώρημα δίνει μια ιδιαίτερη δυναμική στον εκάστοτε πλανήτη.may..
-
22-04-2008, 10:21 PM #14
Ναι τον ερμηνευεις και βαση της συνοδου με την ακμη του εκαστοτε οικου κ στην δικη μου περιπτωση του πρωτου αλλα παρ ολα αυτα ειναι στον 12ο ή οχι? ....Υπαρχουν διαφοροποιησεις στην ερμηνεια οταν η σεληνη ερχεται απο τον 12ο και κανει συνοδο με τον ωροσκοπο σε σχεση με μια σεληνη που κανει συνοδο με τον ωροσκοπο ενω ομως βρισκεται στον 1ο οικο....Η σεληνη μου εχει λιγοτερο απο μιση μοιρα διαφορα απο τον ωροσκοπο συμφωνα με το πραγραμμα υπολογισμου χαρτη του myhoroscope και λιγο περισσοτερο με το astro.com η ωρα ειναι ακριβης αλλα ακομα κι αν χανει ενα-δυο λεπτα πριν ή μετα παλι στο 12ο ειναι η σεληνη...Οπως και να χει εχει δυναμικη η σεληνη και γι αυτο και για αλλους λογους.
Οι αδειοι οικοι τωρα ειναι σημαντικοι απο την αποψη οτι οταν ολοι οι πλανητες+φωτα βρισκονται σε λιγους οικους το ατομο σημαινει οτι επικεντρωνει ολες τις δυναμικες σ αυτους τους οικους (αρχικα τουλαχιστον γιατι υπαρχει και η θεωρια της εξελιξης) kαι αυτο μπορει να ειναι λιγο προβληματικο απο μονο του αλλα ακομα κι αν δεν ειναι γι αυτο το λογο, οταν οι δυναμικη καθε πλανητη μπερδευεται με μια δυναμικη αλλων πλανητων στον ιδιο οικο η ενεργεια μπορει να μην ειναι αρμονικη....Και σκεψου τι τραβαει καποιος οταν ερχεται π.χ ο Πλουτωνας και τους περναει με συνοδο ολους με την σειρα!!!οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
23-04-2008, 01:50 PM #15
Ενδιαφέρουσες οι σκέψεις σου... φαίνεται ότι αγαπάς την Αστρολογία κ έχεις εμβαθύνει.
Σχετικά με τη σελήνη σου, αφού λες ότι είναι μόνο μισή μοίρα η διαφορά της με τον ωροσκόπο σου εγώ στη θέση σου θα την υπολόγιζα σαν να είναι και στον 1ο οίκο, ακόμα κ αν το ωροσκόπιο είναι διορθωμένο.
Συμφωνώ σε αυτά που λές για την επικέντρωση της δυναμικής. Και εκεί είναι κ το enjeu όπως λέμε... σκέψου να περάσει ένας πλούτωνας από πάνω τους αλλά σκέψου να τριγωνίσει πολλαπλή σύνοδο ο πλούτωνας... εν μια νυκτί πολλές αλλαγές. Βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου, καλό θα είναι οι οίκοι να έχουν πλανήτες αλλά κ οι πολλαπλές σύνοδοι δίνουν άλλη διάταση στο ατομο.may..
-
23-04-2008, 10:25 PM #16
Δεν εχει πολλες συνοδους σε στενη ειναι μονο ο ερμης που κανει συνοδους με Δια και ουρανο και η σεληνη με ωροσκοπο και με βορειο δεσμο που ειναι ομως μονη της σε σχεση με τους αλλους πλανητες........παρ ολο που ειναι μαζεμενοι ολοι κυριοι οι πλανητες σε τρεις διαδοχικους οικους μονο η σεληνη την γλιτωσε.....οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
23-04-2008, 10:27 PM #17
Δεν εχει πολλες συνοδους σε στενη ειναι μονο ο ερμης που κανει συνοδους με Δια και ουρανο και η σεληνη με ωροσκοπο και με βορειο δεσμο που ειναι ομως μονη της σε σχεση με τους αλλους πλανητες........παρ ολο που ειναι μαζεμενοι ολοι κυριοι οι πλανητες σε τρεις διαδοχικους οικους μονο η σεληνη την γλιτωσε.....Και οπως ανεφερα εγω τη σεληνη την ερμηνευω σαν σεληνη που ερχεται απο τον 12ο και κανει στενη συνοδο με τον ωροσκοπο εχει οπως και να το κανουμε αλλη δυναμικη αλλα η συνοδος επειδη ειναι πολυ στενη ειναι σαν να σου λεει δωσε εμφαση σ αυτο σεληνη κι ωροσκοπος ενα και το αυτο που λεει ο λογος..οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
24-04-2008, 04:39 PM #18
Re: Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
Δεν νομίζω ότι μια σύνοδος σελήνης - ωροσκόπου σου λέει να δώσεις έμφαση σε κάτι. Αντιθέτως στο "φαίνεσθαι" σου σου δίνει κάποια έμφαση. Δεν νομίζω ότι σε κατευθύνει προς κάποιο πεδίο δράσης αν αυτό εννοείς.
Προσωπική οπτική πάντα!!..may..
-
28-04-2008, 08:02 PM #19
Re: Οίκοι κενοί απο πλανήτες.
Ευχαριστώ για την βοήθεια....αν και να πω την αλήθεια για μένα έιναι λίγο δύσκολα αυτά. Θα σου πω τι έκανα, ωστε να μου πεις εαν είναι σωστά. Η λέξη κλειδί για τον 2ο Οικο εξαρτάται απο το τριτημόριο. Ο Κρόνος μου βρίσκεται στην Παρθένο στο 1οτριτημόριο άρα σημαίνει :Διαδικασίες συσσώρευσης ενέργειας και ζωτικών δυνάμεων, προβλήματα διατροφής. Ακόμη δεν έχουμε ιδέα για τα λεφτά, συγκεντρώνουμε δυνάμεις. Mέχρι εδώ νομίζω είναι οκ.........δεν μπορώ να βρω όμως την λέξη κλειδι του Αιγόκερου με το 2ο οικο .που πρέπει να ψάξω; Ευχαριστώ!!!!!!!!!!:bigsmile:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.