s
Γκει Συναστρια!! - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 220
  1. #41
    Join Date
    Oct 2004
    Όνομα:
    Λίλιαν
    Location
    Αθήνα
    Posts
    2,323

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Αγαπητά μέλη

    Παρεμβαίνω ακόμη μία φορά μόνο για να ευχαριστήσω την wind για όσα έγραψε. Υπάρχουν όντως μελέτες και συμπεράσματα στατιστικά (μόνο έτσι λειτουργεί η αστρολογία) πάνω στην ομοφυλοφιλία. Κάποιες όψεις είναι όπως τις σημείωσε η black moon.

    Ο λόγος που δεν σας παρέθεσα όψεις και συνδυασμούς είναι γιατί αν δεν γίνει πλήρης μελέτη του ωροσκοπίου και αν δεν υπάρχει ο επαρκής χρόνος να αναπτυχθεί το θέμα, είναι πολύ εύκολο να πέσουμε σε λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτό είναι ένα κεφάλαιο διδασκαλίας σε μία σχολή, καθώς υπάρχουν πολλοί παράγοντες να εξεταστούν στο σύνολο του χάρτη. Στη συνέχεια, όλοι οι αστρολόγοι που ασχολούνται σοβαρά με τον γενέθλιο χάρτη και έχουν δει τις στατιστικές, υποστηρίζουν πως είναι ενδεχόμενο να εκδηλωθεί η τάση, όχι βεβαιότητα.
    Επομένως δεν μπορούμε να κατηγοριοποιήσουμε ανθρώπους γιατί τότε γινόμαστε αιρετικοί ή ρατσιστές.

    Κάθε ψυχή ενσαρκώνεται για εμπειρίες και εξέλιξη. Στην πορεία παίρνει αυτές τις εμπειρίες με τον ένα ή άλλο τρόπο που επιλέγει. Το θέμα της ερωτικής συμπεριφοράς είναι μέσα στις εμπειρίες, αλλά περισσότερο ως πληρότητα συναισθηματική, επομένως έτσι πρέπει να το δούμε. Μπορεί κάποιος να έχει σύντροφο του αντιθέτου φύλου και να είναι σκληρός και κτητικός, ενώ άλλος να έχει σύντροφο του ιδίου φύλου και να γεμίζει αγάπη την ψυχή του. Η ανάγκη της έκφρασης της αγάπης πρέπει να ενδιαφέρει πάνω απ' όλα. Αυτό αναπτύσσει τον άνθρωπο και εκεί θα ήταν καλό να εστιαστούμε.

    Σχετικά με το να παραθέσουμε μελέτες ανοιχτά στο φόρουμ, υπάρχει κίνδυνος με μεμονωμένες όψεις να δώσουμε (χωρίς πλήρη ανάπτυξη του θέματος) αφορμή για σχόλια που αδικούν κάποιους ανθρώπους.

    Καλές γιορτές
    Λίλιαν Σίμου

  2. #42
    Join Date
    Feb 2008
    Όνομα:
    kazuki
    Location
    Ελλάδα/Πειραιάς
    Posts
    7

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Γεια σας..

    Έχω μία τάση να μου αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου και θα ήθελα να σας δώσω κάποιες πληροφορίες σχετικά με αυτά που διάβασα στο συγκεκριμένο θέμα.

    Έχω σελήνη σε σύνοδο με τον ουρανό (το toksotaki είχε κάτι αναφέρει)

    Έχω τον άρη μου στον κριό και
    την αφροδίτη στον κριό.

    (η zeta1987 είχε ρωτήσει για δύσκολες όψεις σε άρη-αφροδίτη και νομίζω ότι το να έχει κάποια κοπέλα στον άρη και την αφροδίτη ένα τόσο αρσενικό ζώδιο ίσως βοηθάει να εξελιχθεί τέτοιου είδους προτίμηση)

    Και τέλος σε απάντηση στη black moon:

    Έχω επίσης ήλιο σε τετράγωνο με ούρανο
    αφροδίτη σε τρίγωνο με ούρανο
    άρη σε τρίγωνο με ούρανο

    Ελπίζω να βοήθησα...:embarrest

  3. #43
    Join Date
    Oct 2005
    Όνομα:
    Μαιρη
    Location
    Πειραιάς
    Posts
    935

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Εγώ πάντως θα συμφωνίσω με αυτό που λέει η κα Σίμου :

    "Κάθε ψυχή ενσαρκώνεται για εμπειρίες και εξέλιξη. Στην πορεία παίρνει αυτές τις εμπειρίες με τον ένα ή άλλο τρόπο που επιλέγει. Το θέμα της ερωτικής συμπεριφοράς είναι μέσα στις εμπειρίες, αλλά περισσότερο ως πληρότητα συναισθηματική, επομένως έτσι πρέπει να το δούμε."

    Αναφορικά, έχω κι εγώ σύνοδο Ουρανού Σελήνης , καθώς και Αφροδίτη στον Κριό, αλλά μου αρέσουν σταθερά οι άνδρες. Απο την άλλη, πάντα εκτιμώ την ομορφιά και μου αρέσει να περιστοιχίζομαι απο ωραίες κοπέλες. Οι φίλες μου ήταν σχεδόν πάντα κουκλάρες. Χωρίς όμως αυτό να σημαίνει κάτι άλλο.
    Αρα.... ?
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

    http://www.horoscope.gr

  4. #44
    Join Date
    Jun 2006
    Όνομα:
    Βασίλης
    Location
    Αθήνα - Ελλάδα
    Posts
    1,897

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Θα συμφωνήσω με την Κα Σίμου και με τη friary αλλά θα ήθελα να κάνω και μία γενική παρατήρηση...

    Νομίζω ότι κάθε τόσο σε διαφορετικό θέμα ξαναγυρίζουμε στο ίδιο μεθολογικό πρόβλημα... Θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την αστρολογία με γενικούς κανόνες ή με βιωματικές μαρτυρίες; Έχουμε ξανασυναντήσει αυτό το πρόβλημα στις συζητήσεις μας πολλές φορές. Ο αρχάριος σπουδαστής αναγκαστικά θα προσεγγίσει το θέμα μέσα από γενικούς κανόνες. Δεν μπορεί (και δεν πρέπει ίσως) να χρησιμοποιήσει το Χείρωνα πριν δομήσει τον Κρόνο. Και υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μία βιωματική εκδήλωση να την εκλάβει ως κανόνα. Από την άλλη για όποιον γνωρίζει ήδη τις δομές οι βιωματικές δηλώσεις είναι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει σε αστρολογικές εμβαθύνσεις. Η στατιστική μόνο προσεγγιστικά μπορεί να βοηθήσει και αυτά που καταγράφει δεν ισχύουν για όλους τους ανθρώπους. Στο πρόβλημα αυτό ακόμα δεν έχουμε βρει μία ικανοποιητική λύση στις συζητήσεις μας. Και κάθε τόσο θα το συναντάμε μπροστά μας...

    Αυτά έτσι γενικά...

    Επί του θέματος έχω καλυφθεί από προηγούμενες απόψεις...

    Φιλικά

    ΒΠ
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

  5. #45
    Join Date
    Feb 2008
    Όνομα:
    kazuki
    Location
    Ελλάδα/Πειραιάς
    Posts
    7

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Friari,

    Και μένα μου άρεσαν οι άντρες μέχρι την ηλικία των 18 που γνώρισα μια κοπέλα που μου άλλαξε εντελώς τη ζωή μου.Ίσως ήταν αυτό που λέμε μοιραία σχέση.

    Ίσως τελικά να έχεις δίκιο και να μη φταίει το δικό μου γενέθλιο ωροσκόπιο αλλά η συναστρία μου με αυτή τη συγκεκριμενη κοπέλα.Ίσως...

  6. #46
    Join Date
    May 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    21

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Βασικά μπορείς να δεις την προδιάθεση να γίνει γκέι ή όχι κάποιος ή κάποια.Για παράδειγμα εγώ έχω αρκετούς φίλους που είναι δίδυμοι και τυγχάνει να είναι αμφιφιλόφιλοι ή γκέι.Καθώς επίσης μια φίλη μου που είναι ζυγός και είναι επίσης αμφιφιλόφυλη.

  7. #47
    Join Date
    Jan 2008
    Όνομα:
    Ράνια
    Location
    Αθήνα
    Posts
    1,277

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Quote Originally Posted by natty76 View Post
    Βασικά μπορείς να δεις την προδιάθεση να γίνει γκέι ή όχι κάποιος ή κάποια.Για παράδειγμα εγώ έχω αρκετούς φίλους που είναι δίδυμοι και τυγχάνει να είναι αμφιφιλόφιλοι ή γκέι.Καθώς επίσης μια φίλη μου που είναι ζυγός και είναι επίσης αμφιφιλόφυλη.
    Και τι κοινά στοιχεία βρίσκεις στους γενέθλιους;Δεν φαντάζομαι να εννοεις, oτι καταλαβαίνεις την προδιάθεση μόνο απ' το Ηλιακό;

  8. #48
    Join Date
    May 2008
    Location
    Αθήνα
    Posts
    21

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Αγαπημενη μου starfish

    θα μας στεναχωρησω και τους δυο .. (off topic)



    Η κλασική ψυχαναλυτική θεωρία βλέπει την ομοφυλοφιλία σαν μια καθήλωση της ψυχοσεξουαλικής ανάπτυξης. Για τους άντρες πιστεύεται ότι το πρόβλημα είναι αποτέλεσμα εμπειριών της παιδικής ηλικίας με μια πολύ (θα λέγαμε ασφυκτικά) κοντινή, δεσμευτική και σαγηνευτική μητέρα και ένα παθητικό, εχθρικό ή απουσιάζοντα πατέρα. Για τις γυναίκες δεν έχει προταθεί καμιά ξεκάθαρη υπόθεση με κάποιου είδους οικογενειακό σχήμα, αλλά οί παραδοσιακές θεωρίες πιστεύουν ότι η ομοφυλοφιλία μεταξύ των γυναικών είναι αποτέλεσμα άλυτων αναπτυξιακών δυσκολιών. Αυτές οί ψυχαναλυτικές υποθέσεις δεν έχουν επικυρωθεί συστηματικά στην κλινική πράξη της θεραπείας ομοφυλόφιλων αντρών και γυναικών. Και οπωσδήποτε αυτή η έρευνα μειονεκτεί, γιατί το μεγαλύτερο μέρος της έγινε με ομοφυλόφιλους που επισκέφθηκαν ψυχιάτρους για ψυχολογικά προβλήματα και επομένως επηρέασαν το δείγμα προς την κατεύθυνση της ύπαρξης ψυχικών διαταραχών.

    Οί γενετικές θεωρίες προσπαθώντας να εξηγήσουν την αιτιολογία της ομοφυλοφιλίας με έρευνες σε διδύμους, έδειξαν ότι υπάρχει υψηλότερου βαθμού συμφωνία για ομοφυλοφιλία σε μονοζυγώτες διδύμους απ' ότι σε διζυγώτες. Υπάρχουν όμως και οί περιπτώσεις όπου ομοφυλοφιλία δεν παρατηρείται και στους δύο μονοζυγώτες διδύμους, ενώ έρευνες που συγκρίνουν διδύμους που μεγάλωσαν μαζί με αυτούς που μεγάλωσαν χωριστά (που θα διαχώριζε γενετικό από περιβαλλοντικό παράγοντα) δεν έχουν γίνει ακόμη. Μέχρι τώρα δεν έχει κατορθωθεί ν' αποδειχθεί ή να αποκλεισθεί το αν ο γενετικός παράγοντας παίζει ρόλο στον ομοφυλοφιλικό προσανατολισμό.


    Κατι τετοιο λεει και η ερευνα που ψαχνω να σου παραθεσω.. Nομιζα οτι κατευθυνοταν μονο στο γονιδιακο τομεα ..επομενως sorry love
    Και εγώ θα σε στεναχωρήσω,λέγοντας σου ότι αυτή η άποψη περί παιδικών τραυμάτων,που οδήγησαν ένα παιδί στην ομοφυλοφιλία,είναι πεπαλαιωμένες και ξεπερασμένες.Αυτό το οποίο έχω παρατηρήσει και εγώ είναι ότι όταν λείπει ο πατέρας από το σπίτι,ή η μητέρα είναι πιο δυναμική,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιο από τα παιδιά να είναι γκέι.Πέρα από αυτά όμως η ομοφυλοφιλία έχει πάψει να θεωρείται πάθηση από το 1970.Αυτό που θεωρείται πάθηση πλέον είναι το να μην μπορεί το ομοφυλοφιλο άτομο να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία του και τότε πρέπει να λάβει θεραπεία για να απενοχοποιηθεί.Όσον αφορά τα ζώδια και τους πλανήτες τι να σας πω,δεν κατέχω το θέμα.

  9. #49
    Join Date
    Mar 2008
    Όνομα:
    cancerian
    Posts
    841

    Re: Γκει Συναστρια!!

    Quote Originally Posted by natty76 View Post
    Και εγώ θα σε στεναχωρήσω,λέγοντας σου ότι αυτή η άποψη περί παιδικών τραυμάτων,που οδήγησαν ένα παιδί στην ομοφυλοφιλία,είναι πεπαλαιωμένες και ξεπερασμένες.Αυτό το οποίο έχω παρατηρήσει και εγώ είναι ότι όταν λείπει ο πατέρας από το σπίτι,ή η μητέρα είναι πιο δυναμική,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιο από τα παιδιά να είναι γκέι.Πέρα από αυτά όμως η ομοφυλοφιλία έχει πάψει να θεωρείται πάθηση από το 1970.Αυτό που θεωρείται πάθηση πλέον είναι το να μην μπορεί το ομοφυλοφιλο άτομο να αποδεχτεί την ομοφυλοφιλία του και τότε πρέπει να λάβει θεραπεία για να απενοχοποιηθεί.Όσον αφορά τα ζώδια και τους πλανήτες τι να σας πω,δεν κατέχω το θέμα.
    σε πιο σημειο με στεναχωρεις ??? :weird:

  10. #50
    Join Date
    Mar 2007
    Όνομα:
    Μαργαρίτα
    Location
    Κρήτη
    Posts
    465

    Re: Γκει Συναστρια!!

    εχω διαβασει οτι θεωρειται κατι σαν ανωμαλια του DNA οχι σε ολες τι περιπτωσεις αλλα στις περισσοτερες,αν το παρουμε βιολογικα τουλαχιστον...δεν ειναι και αυτο ενα ειδος παθησης???(εγω δεν το θεωρω αλλα...τα γραπτα αλλα λενε)

 

 
Page 5 of 22 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads