- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 293
Thread: Συναστρίες
-
16-04-2008, 09:07 PM #1
Συναστρίες
Έβαλα ένα γενικό τίτλο σε περίπτωση που θελήσει και άλλο μέλος να χρησιμοποιήσει το θέμα...
Θα ήθελα να ρωτήσω, στο τετράγωνο ¶ρη-¶ρη σε συναστρία τι ερμηνεία θα δίνατε? Με τις λίγες γνώσεις που έχω το βλέπω να υποδηλώνει ότι σε περίπτωση καυγά κρύψτε τα μαχαίρια?? :blink: Και πόσο το επιδεινώνει αν ο ένας ¶ρης είναι στην Παρθένο και ο άλλος στον Τοξότη που μου κάνουν ασύμβατα??
Επίσης, δύο Σελήνες σε όψη χιαστί υποδηλώνουν συναισθηματικούς κόσμους σε σύγκρουση? Σε περίπτωση που είναι σε συμβατά ζώδια (Ζυγός-Δίδυμος) απαλύνεται το θέμα?
Τέλος, πόσο μπορούν να "χαλάσουν" μια σε γενικές γραμμές καλή συναστρία (με ισχυρές όψεις Φώτων, προσωπικών πλανητών) οι παραπάνω όψεις?
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
-
17-04-2008, 01:59 PM #2
Re: Συναστρίες
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-04-2008, 03:26 PM #3
Το ίδιο ισχύει και για την αντίθεση άρη - άρη ?
-
17-04-2008, 04:14 PM #4
Το σύνολο του χάρτη και των υπόλοιπων όψεων θα μας δώσει το γενικό αποτέλεσμα
Για το χιαστί, κανείς?
Το ίδιο ισχύει και για την αντίθεση άρη - άρη ?
-
17-04-2008, 10:33 PM #5
Κατά την γνώμη μου δεν υπάρχουν ασύμβατα ζώδια αλλά ασυνενόητοι άνθρωποι.Ο ¶ρης είναι ο πλανήτης που συμβολίζει την ενεργό θέληση του καθενός.Το τετράγωνο δείχνει οτι οι θελήσεις συγκρούονται.Τα θέλω του ενός είναι σε σύγκρουση με τα θέλω του άλλου.Το πρόβλημα θα λυνότανε με αμοιβαίες υποχωρήσεις.Για να γίνει αυτό όμως πρέπει να υπάρχει η καλή θέληση και από τους δυο.Αυτό εξαρτάται από την καλλιέργεια των ατόμων καθώς και το πνευματικό τους επίπεδο.Γνωρίζω πως οι σκληρές όψεις είναι αυτές που βοηθούν την εξέλιξή μας πραγματικά.Αλοίμονο αν δεν υπήρχαν οι διαφορές μεταξύ μας,τότε θα μιλάγαμε για σχέσεις που θα τις χαρακτήριζαν η πλήξη,η ανία και η ρουτίνα.Το πάθος με τον καιρό μετριάζεται και η ενέργειά του μετουσιώνεται σε ΑΓΑΠΗ.Για φαντάσου μια σχέση που θα την χαρακτήριζε ένα βαθύ πνευματικό επίπεδο και μια βαθειά ψυχική καλλιέργεια!Σελήνη με σελήνη δείχνει μια βαθιά υποσυνείδητη επικοινωνία.Ο χιασμός δείχνει πώς οι δυνάμεις αυτές πρέπει να συμπληρωθούν με αυτόν τον τρόπο.Όλα στο χέρι και των δύο λοιπόν.Συμφωνείς?
Ελπίζω να σε βοήθησα...
-
21-04-2008, 05:04 PM #6
Πολύ ενδιαφέρουσα η προσεγγισή σου! Είμαι κι εγώ τις γνώμης ότι το "τέλειο" (που τελικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει) είναι στην πραγματικότητα ανιαρό και ότι μας έρχεται πολύ βολικό δε μας αφήνει να προσπαθήσουμε και να εξελιχθούμε! Εννοείται, βέβαια, ότι δεν λειτουργεί το πράγμα αν είναι τα πάντα σε κόντρα! ¶λλο προκλήσεις, άλλο μαζοχισμός!
-
21-04-2008, 05:31 PM #7
σε μια συναστρια αυτες οι οψεις του πλουτωνα δειχνουν μια μοιραια σχεση η μια σχεση που δυσκολα μπορεις να ξεφυγεις απο αυτην
κ αν ναι το ατομο που εχει το πλουτωνα δε μπορει να ξεφυγει απο τη σχεση?
Πλούτωνας Εξάγωνο Κρόνος 2.07
Πλούτωνας Αντίθεση Χείρων 4.22
Πλούτωνας Τετράγωνο Λίλιθ 4.16
ο πλουτωνας στο σκορπιο 9 οικο
Πλούτωνας Σύνοδος Ουρανός 0.05
Πλούτωνας Εξάγωνο Κλήρος Τύχης 3.82
Πλούτωνας Αντίθεση Λίλιθ 5.06
Πλούτωνας Χιαστί Μεσουράνημα 2.66
-
21-04-2008, 10:44 PM #8
-
21-04-2008, 10:57 PM #9
Χείρωνας τετράγωνο Αφροδίτη και Πλούτωνας αντίθεση Κρόνο-Αφροδίτη δίνουν μοιραία σχέση
-
21-04-2008, 11:48 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.