s
πως φαινεται η διαφορα ηλικιας - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Re: πως φαινεται η διαφορα ηλικιας

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Εγώ δεν έχω γενική εικόνα για το θέμα, ούτε μπορώ να πω κάτι τόσο έγκυρο όσο μπορεί ένας αστρολόγος, πιστεύω όμως ότι ο Δίας μπορεί να λειτουργήσει ως ένδειξη μεγαλύτερης ηλικίας εφόσον από κάποιες όψεις φαίνεται να λειτουργεί ως μέντορας του άλλου. Αυτό το έχω δει να λειτουργεί σε κάποιους χάρτες, το είχα αναγνωρίσει σε κάποιες συναστρίες που κάτι φίλες με ρωτούσαν για σχέση χωρίς να μου λένε για το άλλο άτομο και πιστεύω ότι υπό συνθήκες μπορεί να δουλέψει.
    Ο "μέντορας" είναι ο σύμβουλος, ο καθοδηγητής. Έχει σοφία/γνώση, αλλά δεν είναι και απαραιτήτως προϊόντα που ήλθαν με την ηλικία. Μπορεί κάποιος να γίνει μέντορας κάποιου άλλου και να είναι συνομήλικοι.
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Γενικά μιλώντας, επειδή δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε όλα τα δεδομένα με μεμονωμένα στοιχεία, η διαφορά ηλικίας φαίνεται όχι με τον Δία, αλλά με τον Κρόνο. Ένας Κρόνος στον 5ο ή στον 7ο, ή ο Αιγόκερως στον 7ο, ή ο Κρόνος σε όψη με τον κυβερνήτη του 7ου, θα ήταν μία ένδειξη. Αλλά μόνο ένδειξη. Κι αυτό γιατί ένας πλανήτης μπορεί να περιγράφει τον χαρακτήρα του συντρόφου, το επάγγελμα, κάποια ιδιότητα κι όχι απαραίτητα το θέμα της διαφοράς ηλικίας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    αρχικα, ευχαριστω οσους συμμετεχουν,
    σχετικα με την απαντηση σας κ.Σιμου, εχω ακμη 7ου σε ζυγο, Κρονο αναδρομο στον 1ο κριο σε αντιθεση με αφροδιτη στον σκορπιο , 7ο οικο, λεει κατι αυτο???
    οσο για την συναστρια , ο κρονος μου αναδρομος στον 1ο κριο εξαγωνο με τον Δια του στον 2ο στους διδυμους.
    σχετικα με τον Δια στον 7ο που ανεφερα παραπανω, ειναι πληροφορια που βρηκα σε βιβλιο αστρολογιας, συγκεκριμενα λεει οτι η θεση αυτη του Δια , μερικες φορες δειχνει οτι ο συντροφος ειτε ειχε παντρευτει προηγουμενως, ειτε οτι μπορει να ειναι μεγαλυτερος η μικροτερος μερικα χρονια.
    Με ενδιαφερει πολυ το θεμα και φανταζομαι πολλους αλλους..
    ευχαριστω πολυ

Quote Originally Posted by astria1969 View Post
    αρχικα, ευχαριστω οσους συμμετεχουν,
    σχετικα με την απαντηση σας κ.Σιμου, εχω ακμη 7ου σε ζυγο, Κρονο αναδρομο στον 1ο κριο σε αντιθεση με αφροδιτη στον σκορπιο , 7ο οικο, λεει κατι αυτο???
    οσο για την συναστρια , ο κρονος μου αναδρομος στον 1ο κριο εξαγωνο με τον Δια του στον 2ο στους διδυμους.
    σχετικα με τον Δια στον 7ο που ανεφερα παραπανω, ειναι πληροφορια που βρηκα σε βιβλιο αστρολογιας, συγκεκριμενα λεει οτι η θεση αυτη του Δια , μερικες φορες δειχνει οτι ο συντροφος ειτε ειχε παντρευτει προηγουμενως, ειτε οτι μπορει να ειναι μεγαλυτερος η μικροτερος μερικα χρονια.
    Με ενδιαφερει πολυ το θεμα και φανταζομαι πολλους αλλους..
    ευχαριστω πολυ
    Σε ενδιαφερει αν θα κανεις γαμο με αυτο το ατομο ή αν θα ειναι ενας καλος γαμος...:unsure:

Quote Originally Posted by aries engineer View Post
    Σε ενδιαφερει αν θα κανεις γαμο με αυτο το ατομο ή αν θα ειναι ενας καλος γαμος...:unsure:
    Με ενδιαφερει 1)αν με την μονιμη σχεση μου θα εχω διαφορα ηλικιας,πανω η κατω
    2)αν η σχεση που εχω τωρα -με διαφορα ηλικιας θα εχει αυριο

και γιατι οχι, αν εχω και δευτερο γαμο σαφως με ενδιαφερει αν θα ειναι καλος

:bigsmile::clapping::clapping::clapping::clapping: :clapping:
    Quote Originally Posted by Λίλιαν Σίμου View Post
    Αγαπητά μέλη

Γενικά μιλώντας, επειδή δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε όλα τα δεδομένα με μεμονωμένα στοιχεία, η διαφορά ηλικίας φαίνεται όχι με τον Δία, αλλά με τον Κρόνο. Ένας Κρόνος στον 5ο ή στον 7ο, ή ο Αιγόκερως στον 7ο, ή ο Κρόνος σε όψη με τον κυβερνήτη του 7ου, θα ήταν μία ένδειξη. Αλλά μόνο ένδειξη. Κι αυτό γιατί ένας πλανήτης μπορεί να περιγράφει τον χαρακτήρα του συντρόφου, το επάγγελμα, κάποια ιδιότητα κι όχι απαραίτητα το θέμα της διαφοράς ηλικίας.

φιλικά
    Λίλιαν Σίμου
    Διαβαζοντας το ποστ της κυριας Σιμου εχω να καταθεσω τα παρακατω στοιχεια.Εχω Κρονο στον 5ο στον τοξοτη και κανει εξαγωνο με την αφρο μου που ειναι στον 7ο στον υδροχοο.Στην εδω και χροοονια σχεση μου ειμαι η μεγαλιτερη.Αρα η κυρια Σιμου εχει δικιο Κα8ε προσθετη πληροφορια δεκτη.!!!

Όνομα:
    Λίλιαν

Αγαπητά μέλη

Είναι πολύ ενδιαφέρον να εμπλουτίζετε με την προσωπική σας μαρτυρία τις πληροφορίες της αστρολογίας. Έτσι κι αλλιώς είναι μία γνώση που λειτουργεί με στατιστική προσέγγιση.

Εκείνο που θα ήθελα να προσθέσω, είναι πως για να δείτε αν θα έχετε γάμο, ή καλό γάμο, ή γάμο με προοπτικές να διαρκέσει, χρειάζεται η μελέτη του ατομικού σας χάρτη, σε βάθος.
    Παράλληλα, τα προγνωστικά συστήματα θα εντοπίσουν τις περιόδους εύνοιας και φυσικά στο τέλος η συναστρία με κάθε ενδιαφερόμενο, θα δείξει όχι την διαφορά ηλικίας (που λίγο ενδιαφέρει τελικά) αλλά την ποιότητα της σχέσης, τις αδυναμίες της και τα θετικά της, ώστε να παλέψετε να την κάνετε να διαρκέσει, αν πραγματικά αξίζει.

Καλές γιορτές
    Λίλιαν Σίμου

Όνομα:
    κωνσταντινα

καλησπέρα σε όλους διαβάζοντας τα θέματα περί γάμου μου γεννήθηκε μια απορία. δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό μέρος βέβαια. αναρωτιόμουν αν φαίνεται απο τους αστρολογικούς χάρτες όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί μένει κάτω απο την ίδια στέγη αλλά η σχέση έχει ουσιαστικά τελειώσει και ενδεχομένως να μένουν μαζί λόγων παιδιών ή για άλλους λόγους. ελπίζω να έγινα κατανοητή. συγγνώμη αν απευθύνομαι σε λάθος ενότητα ή αν είναι αφελής η ερωτησή μου.
    φιλιά σε όλους!!!

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)