- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 18 of 18
Thread: πως φαινεται η διαφορα ηλικιας
-
20-04-2008, 01:06 PM #11
Re: πως φαινεται η διαφορα ηλικιας
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-04-2008, 02:11 PM #12
αρχικα, ευχαριστω οσους συμμετεχουν,
σχετικα με την απαντηση σας κ.Σιμου, εχω ακμη 7ου σε ζυγο, Κρονο αναδρομο στον 1ο κριο σε αντιθεση με αφροδιτη στον σκορπιο , 7ο οικο, λεει κατι αυτο???
οσο για την συναστρια , ο κρονος μου αναδρομος στον 1ο κριο εξαγωνο με τον Δια του στον 2ο στους διδυμους.
σχετικα με τον Δια στον 7ο που ανεφερα παραπανω, ειναι πληροφορια που βρηκα σε βιβλιο αστρολογιας, συγκεκριμενα λεει οτι η θεση αυτη του Δια , μερικες φορες δειχνει οτι ο συντροφος ειτε ειχε παντρευτει προηγουμενως, ειτε οτι μπορει να ειναι μεγαλυτερος η μικροτερος μερικα χρονια.
Με ενδιαφερει πολυ το θεμα και φανταζομαι πολλους αλλους..
ευχαριστω πολυ
-
20-04-2008, 03:57 PM #13
-
20-04-2008, 04:26 PM #14
-
20-04-2008, 04:27 PM #15
και γιατι οχι, αν εχω και δευτερο γαμο σαφως με ενδιαφερει αν θα ειναι καλος
-
20-04-2008, 04:46 PM #16
:bigsmile::clapping::clapping::clapping::clapping: :clapping: Διαβαζοντας το ποστ της κυριας Σιμου εχω να καταθεσω τα παρακατω στοιχεια.Εχω Κρονο στον 5ο στον τοξοτη και κανει εξαγωνο με την αφρο μου που ειναι στον 7ο στον υδροχοο.Στην εδω και χροοονια σχεση μου ειμαι η μεγαλιτερη.Αρα η κυρια Σιμου εχει δικιο Κα8ε προσθετη πληροφορια δεκτη.!!!
-
20-04-2008, 05:21 PM #17
Αγαπητά μέλη
Είναι πολύ ενδιαφέρον να εμπλουτίζετε με την προσωπική σας μαρτυρία τις πληροφορίες της αστρολογίας. Έτσι κι αλλιώς είναι μία γνώση που λειτουργεί με στατιστική προσέγγιση.
Εκείνο που θα ήθελα να προσθέσω, είναι πως για να δείτε αν θα έχετε γάμο, ή καλό γάμο, ή γάμο με προοπτικές να διαρκέσει, χρειάζεται η μελέτη του ατομικού σας χάρτη, σε βάθος.
Παράλληλα, τα προγνωστικά συστήματα θα εντοπίσουν τις περιόδους εύνοιας και φυσικά στο τέλος η συναστρία με κάθε ενδιαφερόμενο, θα δείξει όχι την διαφορά ηλικίας (που λίγο ενδιαφέρει τελικά) αλλά την ποιότητα της σχέσης, τις αδυναμίες της και τα θετικά της, ώστε να παλέψετε να την κάνετε να διαρκέσει, αν πραγματικά αξίζει.
Καλές γιορτές
Λίλιαν Σίμου
-
21-04-2008, 02:11 PM #18
καλησπέρα σε όλους διαβάζοντας τα θέματα περί γάμου μου γεννήθηκε μια απορία. δεν ξέρω αν ρωτάω στο σωστό μέρος βέβαια. αναρωτιόμουν αν φαίνεται απο τους αστρολογικούς χάρτες όταν ένα ζευγάρι είναι μαζί μένει κάτω απο την ίδια στέγη αλλά η σχέση έχει ουσιαστικά τελειώσει και ενδεχομένως να μένουν μαζί λόγων παιδιών ή για άλλους λόγους. ελπίζω να έγινα κατανοητή. συγγνώμη αν απευθύνομαι σε λάθος ενότητα ή αν είναι αφελής η ερωτησή μου.
φιλιά σε όλους!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.