- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 18
Thread: πως φαινεται η διαφορα ηλικιας
-
19-04-2008, 07:00 PM #1
πως φαινεται η διαφορα ηλικιας
Χαιρετω την παρεα,
ηθελα να ρωτησω ποιες ειναι οι οψεις, σε ενα γενεθλιο η σε μια συναστρια που μας δειχνουν γαμο η σχεση με διαφορα ηλικιας, πανω η κατω(με μικροτερο η μεγαλυτερο-υποθετω ειναι η ιδιες οψεις, δεν ξερω υποθετω).
για γαμο κοιταω τον γενεθλιο?
οποιος ξερει ας μου πει να μαθω κι εγω
ευχαριστω πολυ
-
19-04-2008, 09:20 PM #2
Re: πως φαινεται η διαφορα ηλικιας
Περιμενω κι εγω με την φιλη astria μια απαντηση στο θεμα που εθεσε μιας και με αφορα προσωπικα!!ευχαριστω εκ των προτερων!!!!
-
19-04-2008, 10:04 PM #3
Θα κανω μια "χαζη" ερωτηση: Χρειαζεται μια συναστρια να να διαπιστωσετε την διαφορα ηλικιας? Δεν αρκουν τα ματια γι αυτο? :bigsmile:
Παντως, μια απαντηση μπορει να ειναι -γενικα και ασχετως οψεων- η θεση των εξωκρονιων πλανητων που μενουν πολλα χρονια στο ιδιο ζωδιο, στον χαρτη του/της συντροφου σε σχεση με την θεση του δικου σας αντιστοιχου πλανητη. Ακομη και ενα ζωδιο διαφορα να εχουν μπορει να δειχνει διαφορα εως και 14 χρονια.Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
19-04-2008, 10:23 PM #4
Η ερωτηση αγαπητε starfish της astria και εν συνεχεια και δικη μου ειναι αν μια σχεση με διαφορα ηλικιας μπορει να οδηγηθει σε γαμο και ποιες οψεις πιθανον δειχνουν κατι τετοιο.Και επειδη μιλω και για την astria χωρις την αδεια της ας με διορθωσει αν θελει.Ευχαριστω πολυ για τον κοπο και τον χρονο ετσι κι αλλιως.
-
19-04-2008, 10:33 PM #5
Καλό είναι να γίνονται ερωτήσεις :bigsmile:
Επί της ουσίας όμως, αν εγώ κάνω μια άσκηση εργασίας, βλέποντας μόνο δύο χάρτες χωρίς άλλα στοιχεία, πώς μπορώ να διακρίνω αν υπάρχει διαφορά ηλικίας; Μόνο από τη θέση των εξωκρόνιων ή παίζουν και άλλα; Πχ και ένας Κρόνος στον 7ο του άλλου;Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-04-2008, 11:57 PM #6
Moυ γεννηθηκε η απορια, απο μια οψη στον χαρτη μου η οποια δειχνει γαμο(ή μεγαλη σχεση) με ατομο με μεγαλη διαφορα ηλικιας, μικροτερη η μεγαλυτερη, και αυτη η οψη ειναι Διας στον 7ο,
απο εκει και περα, θα ηθελα αν μπορουσα να το επιβεβαιωσω και σε σχεση με αλλες οψεις και στον γενεθλιο χαρτη μου αλλα και σε χαρτη συναστριας.
γι αυτο οποιος γνωριζει ας δωσει τα φωτα του,ευχαριστω
-
20-04-2008, 03:05 AM #7
Αγαπητά μέλη
Γενικά μιλώντας, επειδή δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε όλα τα δεδομένα με μεμονωμένα στοιχεία, η διαφορά ηλικίας φαίνεται όχι με τον Δία, αλλά με τον Κρόνο. Ένας Κρόνος στον 5ο ή στον 7ο, ή ο Αιγόκερως στον 7ο, ή ο Κρόνος σε όψη με τον κυβερνήτη του 7ου, θα ήταν μία ένδειξη. Αλλά μόνο ένδειξη. Κι αυτό γιατί ένας πλανήτης μπορεί να περιγράφει τον χαρακτήρα του συντρόφου, το επάγγελμα, κάποια ιδιότητα κι όχι απαραίτητα το θέμα της διαφοράς ηλικίας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
20-04-2008, 07:28 AM #8
Καλέ, πού το είδες ότι ο Δίας στον 7 τα κάνει αυτά;
Πληθωρικότητα, θα δείξει. Χρήμα μπορεί να δείξει. Κοινό ενδιαφέρον για μελέτη ή επιμόρφωση μπορεί να δείξει. Καλή προαίρεση μπορεί να δείξει. Κατανόηση, επίσης. Διαφορά ηλικίας αποκλείεται να δείξει. Βέβαια η κ. Σίμου από πανω αναφέρει τον Κρόνο, εγώ απλώς επαυξάνω αναφέροντας τα του Δία :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
20-04-2008, 10:40 AM #9
Εγώ δεν έχω γενική εικόνα για το θέμα, ούτε μπορώ να πω κάτι τόσο έγκυρο όσο μπορεί ένας αστρολόγος, πιστεύω όμως ότι ο Δίας μπορεί να λειτουργήσει ως ένδειξη μεγαλύτερης ηλικίας εφόσον από κάποιες όψεις φαίνεται να λειτουργεί ως μέντορας του άλλου. Αυτό το έχω δει να λειτουργεί σε κάποιους χάρτες, το είχα αναγνωρίσει σε κάποιες συναστρίες που κάτι φίλες με ρωτούσαν για σχέση χωρίς να μου λένε για το άλλο άτομο και πιστεύω ότι υπό συνθήκες μπορεί να δουλέψει.
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
20-04-2008, 11:08 AM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.