- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 85
-
17-04-2008, 09:42 AM #1
Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
Παιδιά μια φίλη μου είναι ανάμεσα σε δύο παρθένους και εγώ δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί παρθένος μου την έκανε και δεν θέλω να είμαι υποκειμενική και αρνητική...
Τους έχει γνωρίσει μέσω ίντερνετ ο ένας κοντά στην ηλικία της και ο άλλος πιο μεγάλος, ο πρώτος την κάνει να γελάει και της αρέσει εμφανισιακα ο άλλος την εξιτάρει εγκεφαλικά...
Δεν ξέρει με ποιον να βγει και τι να κάνει τελικά...η κοπέλα Δίδυμος(μα γιατί μας κυνηγάει αυτό το ζώδιο??????)
τι να της πω? με τι κριτήριο να διαλέξει?
(χτες βλέπαμε SINGLES και κάνοντας συνειρμό είχαμε σκάσει στα γέλια...)
-
17-04-2008, 11:14 AM #2
Re: Παρθένος vs παρθένος (διλλημμα...)
Να πάρει τα στοιχεία τους και να κάνει μελέτη επί χάρτου στις συναστρίες.
Αν κάποιος της ρίχνει ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ αυτόν να διαλέξει, χεχεΑυτό που είναι δύσκολο είναι να θυμάσαι κι όταν θα φύγεις από δω , ποιός είσαι και τι σου ταιριάζει και μην περιμένεις να σ' το πει κανείς, ο καθένας θα σου λέει άλλα. Γιατί αλήθεια ;;; Γιατί ο καθένας έχει τα μάτια που του ταιριάζουν. (Από την ιστορία του Χόμυ της Θεοδώρας Φασιανού -Ντάκου )
-
17-04-2008, 12:05 PM #3
Εγώ λέω να τους παρατήσει και τους δυό και να ψάξει για κανένα ζυγό με ωροσκόπο ζυγό. Απ τους παρθένους μακρυά όσο πιό πολύ τόσο το καλύτερο. [ μου έχουν κάψει την γούνα πολύ μα παρα πολύ άσχημα ].
-
17-04-2008, 12:59 PM #4
μπα δεν το ήξερα ότι έχουμε κάνει τόσο κακό ? :toung:
Παρθένοι ενωθείτε ως συνήθως μας κατηγορούνΗ γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς
-
17-04-2008, 01:04 PM #5
-
17-04-2008, 01:06 PM #6
Ας μην γενικεύουμε.Πιστεύω ότι όταν είσαι σε ένα δίλλημα ανάμεσα σε δύο άντρες και στο μέν σου αρέσει το ένα και στον δε σου αρέσει το άλλο,τότε δεν θέλεις κανέναν πραγματικά.Πρέπει να βρεί έναν που να της τα καλύπτει όλα.Γιατί αν νιώθει μισά αυτά που δίνει,θα χάσει άδικα τον χρόνο της.:weird:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
17-04-2008, 01:08 PM #7
-
17-04-2008, 01:11 PM #8
Οι Δίδυμοι αυτήν την εποχή είναι μέσα στα διλήμματα τα αισθηματικά :toung:
Δεν είναι κακό..... πολύ ενδιαφέρον έως και συναρπαστικό ενίοτε αφού είναι σαφώς καλύτερα να είσαι ο θύτης και όχι το θύμα.
Φέτος έχουμε (οι Δίδυμοι) αυτή τη χαρά επιτέλους!!
Μην προβληματίζεστε απλά γλεντήστε το:toung::toung:
Ενημερωτικά να σας πω από ότι έχω διαβάσει, φέτος τα μαθήματα μας από το Σύμπαν αφορούν σε δύο τομείς: οικονομικά, αισθηματικά
Το πρώτο, με πολύ προσοχή και πολύ μυαλό λύστε το, διεκδικήστε το, αναζητήστε το
Το δεύτερο, ξεκάθαρα και χωρίς να πληγώνουμε κόσμο, διασκεδάστε το
Όσο για τους Παρθένους πες της να διαλέξει άλλο ζώδιο αφενός γιατί αυτοί έχουν Κρόνο τώρα (που επηρεάζει και εμάς) και δε θα βγάλει άκρη, αφετέρου γιατί στην αρχή μας αρέσουν και τους αρέσουμε στην πορεία τους βαριόμαστε θανάσιμα
-
17-04-2008, 01:12 PM #9
-
17-04-2008, 01:25 PM #10
Καλά τα έλεγε η Μπήλιου σήμερα το πρωί για διλλήματα αισθηματικών που φέρνει η αντίθεση Δία- Αρη.... Για πες έχει η φίλη σου τίποτα σε αυτές τις μοίρες???Εεεε?
Και σε δεύτερη φάση τους έχει γνωρίσει από κοντά ή απλά υπάρχει διαδυκτυακό παιχνιδάκι- φλερτάκι μόνο?:bigsmile::toung::bigsmile::toung::bigsmi le::toung:
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.