s
ΚΡΟΝΟΣ σε συναστρία
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 6 of 6
    Όνομα:
    Αντζελα

ΚΡΟΝΟΣ σε συναστρία

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη,
    Ο Κρόνος του άντρα μου βρίσκεται στον όγδοο μου οίκο. Επειδή δε μου φαίνεται και τόσο καλή θέση αυτή, σας παρακαλώ πείτε μου ό,τι ξέρετε σχετικά. Η αλήθεια είναι οτι παρότι δεν μου χαλάει χατήρι σε υλικό επίπεδο καθώς και ούτε δουλεύω, νοιώθω άβολα στο "από κοινού" πορτοφόλι. Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν από τον εγωισμό μου οτι εκείνος ήταν ο κουβαλητής άρα και ο διαχειριστής. Διάβασα όμως οτι με αυτή η θέση ο Κρονος του ενός περιορίζει τον άλλον/η στα κοινά οικονομικά και οτι ακόμα νοιώθει πως του κρατάει μυστικά. Αυτό είναι το νόημα ή υπάρχει και κάτι άλλο;
    Σας ευχαριστώ

Όνομα:
    Κυριακή

Re: ΚΡΟΝΟΣ σε συναστρία

Μπορει επισης να δειχνει μια συναισθηματικη αυστηροτητα, ή μαλλον να το πω αλλιως, να νιωθεις οτι ειναι φειδωλος στην εκφραση των συναισθηματων του απεναντι σου, και ισως να σε δυσκολευει στο να εκφραστεις πιο ελευθερα στον σεξουαλικο τομεα.:bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    Καλησπέρα σε όλα τα μέλη,
    Ο Κρόνος του άντρα μου βρίσκεται στον όγδοο μου οίκο. Επειδή δε μου φαίνεται και τόσο καλή θέση αυτή, σας παρακαλώ πείτε μου ό,τι ξέρετε σχετικά. Η αλήθεια είναι οτι παρότι δεν μου χαλάει χατήρι σε υλικό επίπεδο καθώς και ούτε δουλεύω, νοιώθω άβολα στο "από κοινού" πορτοφόλι. Στην αρχή νόμιζα οτι ήταν από τον εγωισμό μου οτι εκείνος ήταν ο κουβαλητής άρα και ο διαχειριστής. Διάβασα όμως οτι με αυτή η θέση ο Κρονος του ενός περιορίζει τον άλλον/η στα κοινά οικονομικά και οτι ακόμα νοιώθει πως του κρατάει μυστικά. Αυτό είναι το νόημα ή υπάρχει και κάτι άλλο;
    Σας ευχαριστώ
    Ισως να ειναι μια ενδειξη οτι οι δικες σου οικονομικες συναλαγες περιοριζονται απο τον αντρα σου σε καποιο βαθμο . Επειδη ο 8ος σου και η ενδειξη για τα οικονομικα του συντροφου σου και βρισκεται εκει ο ΚΡΟΝΟΣ του νιωθει να περιοριζεται ... Μηπως δεν αισθανεται ειδιαιτερα ανετα με τις οικονομικες σου συναλαγες ?
    :embarrest

κοιτα καλυτερα τινος οικου ειναι κυβερνητης ο Κρονος .

Όνομα:
    Αντζελα

κοιτα καλυτερα τινος οικου ειναι κυβερνητης ο Κρονος

Στον γενέθλιο χάρτη του ο Κρόνος είναι ανάδρμος στους Διδύμους, 4ος οίκος.
    Στα οικονομικά είμαι κάπως τρεις λαλούν κ δυό χορεύουν (Ποσειδώνας στην ακμή του 2ου σε αντίθεση με ¶ρη)

Αγαπητή Starfish, στην αρχή της σχέσης μας όντως ένοιωθα ότι δεν έπαιρνα την αγάπη όπως την ήθελα, παρότι ήταν άψογος απέναντι μου - είναι και Πλουτώνιος... Έπεσες just όμως στην σεξουαλική έκφραση. Φταίω κι εγώ λιγάκι καθώς έχω συζυγία Κρόνου-Αφροδίτης-Ερμή στον 7ο.

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by Aries&Libra View Post
    κοιτα καλυτερα τινος οικου ειναι κυβερνητης ο Κρονος

Στον γενέθλιο χάρτη του ο Κρόνος είναι ανάδρμος στους Διδύμους, 4ος οίκος.
    Στα οικονομικά είμαι κάπως τρεις λαλούν κ δυό χορεύουν (Ποσειδώνας στην ακμή του 2ου σε αντίθεση με ¶ρη)

Αγαπητή Starfish, στην αρχή της σχέσης μας όντως ένοιωθα ότι δεν έπαιρνα την αγάπη όπως την ήθελα, παρότι ήταν άψογος απέναντι μου - είναι και Πλουτώνιος... Έπεσες just όμως στην σεξουαλική έκφραση. Φταίω κι εγώ λιγάκι καθώς έχω συζυγία Κρόνου-Αφροδίτης-Ερμή στον 7ο.
    Κρονια κριαρο-ζυγινα!!! :nuts::nuts::bigsmile::bigsmile:
    [Διαλεξες το καταλληλο ατομο για να εκφραστει η συζυγια σου ε?:bigsmile:]
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Θα συμφωνησω νε την Starfish.. Για να καταλαβεις επακριβως την ερμηνεια της οικοθεσιας, απλως συνδυασε τις λεξεις-κλειδια.
    Κρονος:περιορισμος, αυστηροτητα, ψυχροτητα, δικαιοσυνη, εγρατεια, υπομονη, επιμονη κ.α.
    Ογδοος οικος:λιμπιντο, σεξ, ασυνειδητες παρορμησεις, χρηματα που λαμβανουμε απο αλλους κλπ.
    Ομως ποτε δεν ερμηνευουμε μια οψη απο μονη της, πιθανον μια αλλη οψη στη συναστρια σας να φερνει την ισορροπια.:bigsmile: Αλλα και παλι, παντα ειναι στο χερι μας να "δουλεψουμε" τον χαρτη μας!Τιποτα δεν ειναι απολυτο!

φιλικα

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)