- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 111 to 120 of 154
Thread: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
-
27-03-2008, 06:55 PM #111
-
27-03-2008, 10:03 PM #112
Re: Τι ειναι τελικα ο Αρης???
Αρης σε συνοδο με Πλούτωνα μπορεί να πει καποιος πως λειτουργεί
-
27-03-2008, 10:37 PM #113
-
28-03-2008, 02:50 AM #114
-
30-03-2008, 06:44 PM #115
Τίποτα στον χάρτη μας δεν είναι μελανό...Και εγώ έτσι πίστευα για την θέση του ¶ρη μου επίσης στον Ζυγό και του Ωροσκόπου μου στους Ιχθείς.Σίγουρα θα θέλαμε να έχουμε κάποια χαρ/κά που έχουν οι άλλοι όπως δυναμισμό,ευθύτητα κτλ.Η Αστρολογία όμως μας διδάσκει μέσω της αυτογνωσίας να "δουλεύουμε" πάνω στις δύσκολες όψεις μας και να τις κάνουμε να λειτουργήσουν μετά προς όφελος μας και να είναι χρήσιμες..Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας αλλά πάνω στην βάση που έχουμε ως χαρακτήρα να ελλατώσουμε ή να ενδυναμώσουμε στοιχεία και να γίνουμε όσο μπορούμε καλύτεροι άνθρωποι!:bigsmile:
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
03-04-2008, 02:59 PM #116
Αρης στις 19.20 μοιρες και Πλούτωνας στις 14.58 μοιρες Παρθένου ανάδρομοι και οι 2 πλανήτες
Πλούτωνας στον 7ο Αρης στον 8ο οίκο
-
10-04-2008, 02:26 PM #117
Καλημέρα και από μένα, επιτέλους αποφάσισα να γράψω και εγώ.
Λοιπόν εγώ έχω Αρη στο Σκορπιό στο τέταρτο οίκο, δηλαδή στο σπίτι και στην οικογένεια μας.
Από την μια μου δίνει την δύναμη να ξεπερνώ να δύσκολα και να προχωρώ μπροστά, όμως σηματοδοτεί και δύσκολα παιδικά χρόνια. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν ο πατέρας μου σκορπιός και η αιτία των προβλημάτων ολόκληρης της οικογένειας. Επίσης όπως σωστά δείχνει η ανάλυση της αστρολογίας με ελκύουν άνδρες δυναμικοί και δύσκολοι, εξ ου και ο πρώτος αποτυχημένος γάμος μου με σύντροφο που είχε ¶ρη στον Σκορπιό. Και για να κλείσω Σκορπιός είναι και ο γιός μου με ¶ρη στον Σκορπιό.
Δεν συμφωνείτε ότι τελικά η αστρολογία είναι υπέροχη και σου δίνει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα και αναζητήσεις;
-
10-04-2008, 02:46 PM #118
Το προηγούμενο σχόλιο μου έρχεται να συμφωνήσει απόλυτα με την Zeta 1987 και την άποψή της ότι: "Η Αστρολογία μας διδάσκει μέσω της αυτογνωσίας να "δουλεύουμε" πάνω στις δύσκολες όψεις μας και να τις κάνουμε να λειτουργήσουν μετά προς όφελος μας και να είναι χρήσιμες..Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον εαυτό μας αλλά πάνω στην βάση που έχουμε ως χαρακτήρα να ελλατώσουμε ή να ενδυναμώσουμε στοιχεία και να γίνουμε όσο μπορούμε καλύτεροι άνθρωποι".
-
17-04-2008, 01:04 AM #119
Τρελά τα κέφια με αυτόν τον ¶ρη!!!! έχω που διαβάζω τόση ώρα όλα τα posts για τον άρη στο ζυγό... Πολύ γέλιο!! Λέμε όλοι τον πόνο μας, γιατί τι άλλο να κάνουμε??:embarrest και εγώ στο Ζυγό τον έχω και μάλιστα ανάδρομο και στον 7ο οίκο!! Εκει να δεις πλάκα!!!:bigsmile: Πώς να παλευτεί αυτός ο ¶ρης??!!! Skorpion, εμένα δεν ξέρω αν μ αρέσει και τόσο!!
Ζέτα συμπάσχουμε και στον ωροσκόπο και στον ¶ρη, εσένα εμπεριεχόμενος, εμένα ανάδρομος, δε μπορεί κάτι θα σώζει την κατάσταση, γιατί αν περιμέναμε από αυτές τις θέσεις..................
xxxI was twelve years old the first time I walked on water...
-
21-10-2009, 07:36 PM #120
Εμενα ο Αρης μου βρισκεται στους ιχθυεις ειναι αδυναμη θεση το ενδεχομενο ομως οτι ειναι στον 10 οικο και κανει θετικες οψεις με τον ποσειδωνα και τον Ουρανο στον Αιγοκερο τον Πλουτωνα στον σκορπιο και τν Δια στον καρκινο ειναι καλο του προσδιδει στοιχεια δυναμικης?
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.