- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 7 of 7
Thread: 2 απορίες...
-
10-04-2008, 01:45 AM #1
2 απορίες...
Καλησπέρα σε όλους…θα ήθελα να σας ρωτήσω 1) τι σημαίνει να έχει κάποιος τον 8ο οίκο του στους Ιχθύς και 2) τι είναι ο δεκανός;
Ας μου δώσει παρακαλώ κάποιος που είναι on "τα φώτα του" σήμερα…θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα!
-
10-04-2008, 02:07 AM #2
Re: 2 απορίες...
Για την θεωρία των δεκανών ένα πολύ καλό άρθρο είναι αυτό!
I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
I like beeing unperfect...
-
10-04-2008, 02:38 AM #3
-
11-07-2008, 09:34 PM #4
δεν ηθελα να ανοιξω καινουργιο θεμα...
εγω εχω μια απορια....τι σημαινει εμπεριεχομενο ζωδιο??ξερω ειναι χαζη η ερωτηση μου αλλα θελω να μαθω!!!
-
11-07-2008, 09:39 PM #5
Μια συζήτηση για τα εμπεριεχόμενα ζώδια, μπορείς να βρείς εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/114-%EF%E9...%E9%E1%3B.html.
Έχει κάποιες απαντήσεις που βοηθούν!:bigsmile:Μη λές πάντα τα όσα γνωρίζεις, αλλά γνώριζε πάντα τα όσα λές...
Σωκράτης
myhoroscope και στο facebook!Κοιτάξτε εδώ!
-
11-07-2008, 09:41 PM #6
ΚΑμια ερωτηση δεν ειναι χαζη!!!αλλιως δεν θα μαθαιναμε τιποτα ποτε Roxanne μου.:bigsmile:
Λοιπον εμπεριεχομενο ειναι το ζωδιο που εμπεριεχεται δηλαση ειναι μεσα σε καποιο οικο του χαρτη χωρις ομως ουτε η αρχη-ακμη του οικου ειναι σε αυτο ουτε και το τελος του δηλαδη η ακμη του επομενου.
Παραδειγμα...ακμη 5ου στις 29 ζυγου και ακμη 6ου στις 4 τοξοτη.Ο Σκορπιος ειναι εμπεριεχομενο ζωδιο στον 5ο οικο.σε βοηθησα?There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
11-07-2008, 10:01 PM #7
:bigsmile: σε ευχαριστω πολυ πολυ..καταλαβα!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.