s
καρμική σχέση??????
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 24
    Όνομα:
    ΕΦΗ

καρμική σχέση??????

οταν σου λένε πως ειναι καρμικη μια σχεση τι ακριβως εννοουν? μίλησα με αστρολογο για τη σχέση μου που χάλασε πρόσφατα(και πολλοί το μάθατε μέσω φόρουμ :bigsmile::embarrest) και μου είπε πως ειναι καρμικη σχέση. Τι θα πει αυτό? πως είχε ημερομηνία λήξης? πως υπάρχει ελπίδα? μα δεν υπάρχει!!! πως έπρεπε να τη ζήσουμε και δεν γινόταν να το αποφύγουμε?

σας ευχαριστώ πολύ!

Όνομα:
    Σέβη

Re: καρμική σχέση??????

Σου απάντησε έτσι επειδή ο κρόνος (που είναι και ανάδρομος) γυρόφερνε τον καλό σου, (αν θυμάμαι καλά το χάρτη του). και επειδή τον κρόνο τον φωνάζουμε και αλλιώς καρμικό πλανήτη για αυτό. Όπως και ότι έγινε ο δεσμός εν μέσω εκλείψεων. Βέβαια είναι αδυνατο να μεταφερθεί όλος ο διάλογος που είχες και επειδή τον βρίσκω λίγο υπερβολικό τον χαρακτηρισμό, μπορείς αν θέλεις να πεις τι ειπώθηκε ακριβώς για αυτό το θέμα? Μας μεταφέρεις γνώση τώρα!!!

Όνομα:
    ΕΦΗ

μου είπε πως η σχέση είναι καρμική και γιατί διαλύθηκε...έκανα τη βλακεία και δεν ρώτησα...και έμεινα με την απορία...γενικά όμως καρμικές σχέσεις νομίζω πως είναι αυτές που δεν μπορούμε να αποφεύγουμε?

πωπω νιώθω άσχετη

Όνομα:
    Σέβη

Quote Originally Posted by stabie View Post
    μου είπε πως η σχέση είναι καρμική και γιατί διαλύθηκε...έκανα τη βλακεία και δεν ρώτησα...και έμεινα με την απορία...γενικά όμως καρμικές σχέσεις νομίζω πως είναι αυτές που δεν μπορούμε να αποφεύγουμε?

πωπω νιώθω άσχετη
    Με μία έννοια είναι αυτές που μας αφήνουν κάτι... Δηλαδή ή το καταλαβαίνεις το μάθημα που έχει να σου δώσει και κλείσαμε τους λογαριασμούς ή δεν πιάσαμε τίποτα και επαναλαμβάνονται τα γεγονότα μέχρι να αντιληφθούμε τι θέλει να πει ο ποιητής! Αυτή όμως είναι η προσωπική μου άποψη για το κάρμα αυτή τη στιγμή. ΟΚ?:bigsmile::bigsmile::bigsmile:

Όνομα:
    Φωτεινή

πωπω νιώθω άσχετη
    Συμφωνώ με την Colibri:bigsmile:

Και προσθέτω ....Αν πιστευετε στο κάρμα και ότι αυτό συνεπαγεται, δεν τίθεται θέμα αποφυγής μιας σχέσης τέτοιου είδους γιατι όπως λέει η θεωρία, η ίδια σας επιλέξατε πριν την ενσάρκωση σας να βιώσετε αυτή την σχεση ώστε να διδαχτείτε κάτι μεσα απο αυτή.:bigsmile: Δεν είναι "μοιραίο" λοιπόν, αλλά κάτι που κρίνατε απαραίτητο για την πνευματική σας εξέλιξη, για το μονοπατι αυτής της ζωής σας.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι κάθε σχέση και οποιαδηποτε μας συναναστροφή έχει να μας διδάξει κάτι, να βοηθησει να εντοπισουμε τα λάθη μας και να γινουμε καλύτεροι.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Ράνια

Διαβασε και αυτό Stabie!Θα λύσει αρκετές απορίες σου σχετικά με το θέμα.

Όνομα:
    ΕΦΗ

αν είναι θέμα μαθήματος οκ τα πήρα και τα έμαθα πολύ καλά και δεν ήταν και λίγα!!!:embarrest

αν είναι θέμα μαθήματος οκ τα πήρα και τα έμαθα πολύ καλά και δεν ήταν και λίγα!!!:embarrest
    Και αυτό είναι πολύ σημαντικό..
    Ας μην ξεχνάμε ότι η γνώση είναι ΚΑΙ δύναμη...
    Ίσως η σωστή πίστη να είναι η πίστη χωρίς αντικείμενο.. ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΠΑΝ..

Δυστυχώς για εσένα, ξεχνάς ότι τα μαθήματά μας κρατάνε μέχρι να πεθάνουμε. Ποτέ δεν είναι αργά για να μάθουμε κάτι και πάντα μαθαίνουμε κάτι καινούργιο. :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by Μαρία View Post
    Και αυτό είναι πολύ σημαντικό..
    Ας μην ξεχνάμε ότι η γνώση είναι ΚΑΙ δύναμη...
    Γιατί, τι άλλο είναι; :toung:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)