s
Πληροφορίες για τον 4ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Π

Πληροφορίες για τον 4ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού

Καλησπέρα και πάλι...εγώ τελικά θα τρελάνω όλο τόν κόσμο με τις απορίες μου!:nuts:
    Λοιπόν...έχω τον 4ο οίκο μου στο ζώδιο του Σκορπιού. Ξέρω ότι ο κυβερνήτης πλανήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Πλούτωνας. Ψάχνοντας μέσα στο forum ανακάλυψα τα εξής :
    "Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο αποτελεί ενδεικτική θέση μίας δύσκολης παιδικής ηλικίας ή ενός ατόμου που σε μεγάλο βαθμό είναι σκλαβωμένο από τους γονείς του, ακόμη και σαν ενήλικας. Γιαυτό το λόγο το άτομο αυτό θα πρέπει να μάθει να χτίζει την εσωτερική ασφάλεια που χρειάζεται μέσα του, παρά να προσπαθεί να την κερδίσει απο εξωτερικούς παράγοντες π.χ φίλους, αγαπημένους κτλ Αυτό θα γίνει αν προσπαθήσει να μην είναι σκληρό ή τελείως διαφορετικό από τους άλλους και να γίνει πιο συνειδητό στις ασυναίσθητες πράξεις του. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζει την ζωή του με αναποφασιστικότητα και ανασφάλεια.":blink::blink::blink:
    Αλήθεια...σχύουν όλα αυτά ή...πάλι κάνω λάθος; :unsure:
    Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω...σας παρακαλώ δώστε μου και άλλες πληροφορίες...Αααααχ!

Re: Πληροφορίες για τον 4ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού

Quote Originally Posted by ΠΙΡΦΙΡΙΦΙ View Post
    Καλησπέρα και πάλι...εγώ τελικά θα τρελάνω όλο τόν κόσμο με τις απορίες μου!:nuts:
    Λοιπόν...έχω τον 4ο οίκο μου στο ζώδιο του Σκορπιού. Ξέρω ότι ο κυβερνήτης πλανήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Πλούτωνας. Ψάχνοντας μέσα στο forum ανακάλυψα τα εξής :
    "Ο Πλούτωνας στον 4ο οίκο αποτελεί ενδεικτική θέση μίας δύσκολης παιδικής ηλικίας ή ενός ατόμου που σε μεγάλο βαθμό είναι σκλαβωμένο από τους γονείς του, ακόμη και σαν ενήλικας. Γιαυτό το λόγο το άτομο αυτό θα πρέπει να μάθει να χτίζει την εσωτερική ασφάλεια που χρειάζεται μέσα του, παρά να προσπαθεί να την κερδίσει απο εξωτερικούς παράγοντες π.χ φίλους, αγαπημένους κτλ Αυτό θα γίνει αν προσπαθήσει να μην είναι σκληρό ή τελείως διαφορετικό από τους άλλους και να γίνει πιο συνειδητό στις ασυναίσθητες πράξεις του. Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζει την ζωή του με αναποφασιστικότητα και ανασφάλεια.":blink::blink::blink:
    Αλήθεια...σχύουν όλα αυτά ή...πάλι κάνω λάθος; :unsure:
    Αν όντως ισχύουν τα παραπάνω...σας παρακαλώ δώστε μου και άλλες πληροφορίες...Αααααχ!
    ΕΣΥ έχεις τον 4ο στο Σκορπιό, ΕΣΥ πρέπει να μας πεις αν ισχύει κάτι από αυτά
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ράνια

Re: Πληροφορίες για τον 4ο οίκο στο ζώδιο του Σκορπιού

H επιρροη του Σκορπιου στον 4ο,παράγει υπερβολικά δυνατα αισθήματα για το σπίτι(πατρικό) και την οικογενιακη ζωή,γενικοτερα ως εννοια. Ο Σκορπιός ειναι ενα μυστικοπαθή ζωδιο,και υποδηλώνει οτι καποια συγκεκριμενα οικογενειακά ζητηματα, για καποιους λόγους,θα "μένουν κλειδωμένα στο συρτάρι" ή αν θες βαθεια στο υποσυνήδειτο.Υπάρχει μια τάση έντονης αφοσίωσης και προστατευτικότητας απεναντι στα μέλη της οικογένειας.Σε αντάλλαγμα υπάρχει η απαίτηση να χαίρεις της απόλυτης αφοσιωσής και του σεβασμού τους. Στα πρώτα χρόνια της ζωής,΄δείχνει εντονη επιρροή απο τον γονέα του αντίθετου φύλου. Αυτό το ζωδιο αναζητά μια αισθηση μεγαλοπρεπειας, ηγεμονίας και ελευθερίας χωρου στο σπιτικό περιβάλλον. Ακόμα κι αν δεν ειναι κανεις γεννημένος σε ενα τέτοιο περιβάλλον,το πιο πιθανό ειναι να δημιουργήσει ενα τετοιο ο ιδιος,για να το απολαμβάνει στα μεγάλυτερά του χρόνια.
    Απ' οτι βλέπεις απο την επεξήγηση που σου βρήκα, για τον 4ο στον Σκορπιο,εχει καποια κοινα με τον Πλουτωνα στον 4ο,αλλα αρκετές διαφορες ως προς την επιρροη τους.Νομίζω οτι σαν πλανήτης ο Πλούτωνας εχει πιο σκληρη και εντονη επιρροή σ'εναν οικο,ως προς τις ιδιοτητες του(αγάπη επιβολής εξουσίας,διαχειριση ξενων περιουσιακων στοιχειων,υπόγειοι χειρισμοί,καταστροφή καιανναγένηση,ενοχές κ.α.).Ενώ όταν η ακμή ενος οικου ειναι σ'ενα ζωδιο, απλά δειχνει πως αντιμετωπίζουμε, τι σταση κρατάμε απέναντι στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής μας,που συμβολίζει ο οικος αυτός.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)