s
ηθοποιος απο "γενεθλιο ωροσκοπιο"
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 10 of 10
    Όνομα:
    μαγια

ηθοποιος απο "γενεθλιο ωροσκοπιο"

επειδη ειστε πολλοι εκει εξω αυτης της συνομοταξιας, οσοι πιστοι προσελθετε!:wink2:
    ποιες οψεις αραγε δειχνουν υποκριτικο ταλεντο στην τεχνη και οχι στη ζωη;απο που βλεπουμε τη δημιουργικη του εκφραση και οχι τη διαστρεβλωση του;

Re: ηθοποιος απο "γενεθλιο ωροσκοπιο"

Υποθετω οτι ξεκιναμε απ τον πεμπτο οικο και το ποσο "δραστηριος " ειναι...σωστα?

και οι όψεις του Ποσειδώνα δίνουν ηθοποιούς όπως και οταν υπάρχουν έντονα στοιχεία Λέοντα που είναι κυβερνήτης του 5ου και τις όψεις του 5ου

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Υποθετω οτι ξεκιναμε απ τον πεμπτο οικο και το ποσο "δραστηριος " ειναι...σωστα?
    Λάθος !Εκει φαινεται η δημιουργικότητα του ατομου,γενικά!Πιο συγκεκριμένα το υποκριτικο ταλέντο και η υποκρισία επισης, φαινεται απο τον 12ο.Ειναι στην ευχέρεια του ατόμου, πανω σε πιο απο τα δυο θα προτιμίσει να εξασκηθεί περισσότερο!Ο Ποσειδώνας σε αρμονική ή σε συνοδο με τους προσωπικούς επισης!Ή Ο Ποσειδώνας στον 1ο,που χρωματίζει όλο το ωροσκόπιο με τις ιδιότητες του

Απλά καποιοι θετικοί πλανητες (Διας,Αφροδιτη) αν ειναι στον 5ο δειχνουν καλλιτεχνικη δημιουργικότητα.Ο Ποσειδώνας στον 5ο δειχνει αδιαμφισβήτητα καποιο ταλέντο.

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Λάθος !Εκει φαινεται η δημιουργικότητα του ατομου,γενικά!Πιο συγκεκριμένα το υποκριτικο ταλέντο και η υποκρισία επισης, φαινεται απο τον 12ο.Ειναι στην ευχέρεια του ατόμου, πανω σε πιο απο τα δυο θα προτιμίσει να εξασκηθεί περισσότερο!Ο Ποσειδώνας σε αρμονική ή σε συνοδο με τους προσωπικούς επισης!Ή Ο Ποσειδώνας στον 1ο,που χρωματίζει όλο το ωροσκόπιο με τις ιδιότητες του

Απλά καποιοι θετικοί πλανητες (Διας,Αφροδιτη) αν ειναι στον 5ο δειχνουν καλλιτεχνικη δημιουργικότητα.Ο Ποσειδώνας στον 5ο δειχνει αδιαμφισβήτητα καποιο ταλέντο.
    Σοβαρα ε? Σ ευχαριστω για την πληροφορια,θα το ψαξω για δωδεκατο.Εγω ,σε πρωτο επιπεδο θεωρουσα υπευθυνο τον πεμπτο οικο, μου αλλαζεις κατευθυνση τωρα.Παντως εκανα μια μικρη ερευνα σε πεντε ωροσκοπια και το μονο κοινο ηταν οτι ειχαν ολοι σεληνη στον πεμπτο.Οι περισσοτεροι εχουν και αλλους εκτος απο σεληνη.Θα κοιταξω για δωδεκατο.Σ ευχαριστω.

Όνομα:
    Μαρια

Εγω εχω ποσειδωνα συνοδο σεληνη στον 5ο και το υποκριτικο μου ταλεντο δεν εχει εκδηλωθει...λετε να αδικουμε???:toung:
    νομιζω παντως οτι τα εντονα λιονταρισια στοιχεια δινουν υποκριτικο ταλεντο..
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

Λοιπον ,οντως "παιζει" πολυς ποσειδωνας ειτε σε πρωτο οικο ειτε συνοδο με ηλιο.Επισης η οψη 72 μοιρων ηλιου-ποσειδωνα (5ος-6ος), μας λεει κατι?

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by putamadre View Post
    Λοιπον ,οντως "παιζει" πολυς ποσειδωνας ειτε σε πρωτο οικο ειτε συνοδο με ηλιο.Επισης η οψη 72 μοιρων ηλιου-ποσειδωνα (5ος-6ος), μας λεει κατι?
    Λοιπόν....εγω εσένα σε βλέπω να παραμυθιάζεις κόοοοοοοοοσμο.................:toung:

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Λοιπόν....εγω εσένα σε βλέπω να παραμυθιάζεις κόοοοοοοοοσμο.................:toung:
    Ναι πραγματι γιατι συν τοις αλλοις λεω και κοτσανες,δεν γινεται οψη 72 μοιρων μεταξυ 5ου-6ου.Εννοουσα εξαγωνο ηλιου ποσειδωνα και 72 μοιρες ποσειδωνας-βορειος δεσμος και αρης.(Τους γκαφατζηδες αληθεια που τους "βλεπουμε" αστρολογικα?):embarrest:embarrest:embar rest

Όνομα:
    μαγια

wacko: :dizzy::dizzy::dizzy::

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)