- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: Ερμής, μοίρες , συνοδος.
-
06-04-2008, 09:22 PM #1
Ερμής, μοίρες , συνοδος.
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω τι σημαίνει (σε γενέθλιο χάρτη) ο Ερμής στις 0 μοίρες του κριού στον 9 οίκο … ρωτω για τις μοιρες διοτι ετυχε στο διαδικτιο να διαβασω για το “A.P “ ΅aries point ΅ και μπερδεύτηκα. .
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα :bigsmile: ? Σε μια σύνοδο (εκτός από σύνοδο σελήνη ήλιος) πόση ανοχή δίνετε +6 η +8 ? . Ρωτώ διότι έχω τον ¶ρη(κριό) και την Αφροδίτη (ιχθυς)στον 9 οίκο ..
-
06-04-2008, 09:51 PM #2
Re: Ερμής, μοίρες , συνοδος.
OI 00* του κριου ειναι "κρισιμες μοιρες" διοτι ανηκει στα παρορμητικα
Σε σχεση με την ανοχη τωρα , ειναι αναλογα τον αστρολογο και εγκειτε στην προσωπικη του επιλογη να θεσει την αναλογη ανοχη ... Συνηθως δεν ξεπερνα τις 7 μοιρες (και πολυ σου λεω )
Η συνοδος ειναι σπουδαια οψη και οσο μεγαλη ανοχη κανουν οι δυο πλανητες τοσο περισσοτερο μειωνεται η δυναμη της.
Μου εκανε εντυπωση αυτο που ειπες " Ρωτώ διότι έχω τον ¶ρη(κριό) και την Αφροδίτη (ιχθυς)στον 9 οίκο .." Δεν εχει να κανει με τον οικο μια οψη αν νομιζεις κατι τετοιο , αλλα με την αποσταση των μοιρων τους μεταξυ τους...
-
06-04-2008, 10:31 PM #3
Κατ' αρχήν πολυ σωστα αυτά που είπε ο Cancerian!
Nα πώ μονο οτι-αν δεν κάνω λάθος- η ισχύς της σύνοδου αποδυναμώνεται οταν ειναι σε διαφορετικά ζωδια.Και δεν ειμαι σίγουρη αν σ'αυτην την περίπτωση λιγοστεύει η ανοχή;;;;;;;;;;;;;Αν ξέρει κάποιος ας μας πεί.
-
07-04-2008, 02:50 AM #4
Καταρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. ρώτησα για την σύνοδο διότι η Αφροδίτη μου είναι στις 24 μοίρες ιχθύς ο Ερμής στις 0 μοίρες του κριού και ο ¶ρης στις 8…. Γι αυτό ρώτησα για τη σύνοδο αν είναι στις 6 η 8 … όπως και να έχει μάλλον από ότι μου είπες η σύνοδος δεν πρέπει να έχει μεγάλη ανοχή άρα στην δικιά μου περίπτωση δεν υφίσταται σύνοδος μεταξύ των ζωδίων άρα και δεν επηρεάζει … σωστά ?
Αυτό που ρώτησε h black moon μου ακούγεται λογικό .. αν δεν ξέρω παραπάνω …
Οσο αφορά τις 0 μοίρες μου είπες ότι είναι κρίσιμη μοίρα.. αυτό δηλαδή τι μπορεί να σημαίνει ? θέλω να πω πως επηρεάζει τον Ερμή
-
09-04-2008, 01:28 AM #5
-
10-04-2008, 09:54 PM #6
Συνοδος μεταξυ ζωδιων δεν υφισταται ετσι κι αλλιως.:bigsmile: Τωρα ο Ερμης με τον Αρη σου εχουν την μεγαλυτερη επιτρεπτη ανοχη μεταξυ προσωπικων πλανητων. Και ακλαυτερα απο μια αποψη!! Αλλιως θα ειχες εναν πολυ αιχμηρο λογο και εναν ορμητικο τροπο επικοινωνιας [εως και καυγατζιδικο?]:bigsmile:
Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....
-
10-04-2008, 11:09 PM #7
-
11-04-2008, 12:58 AM #8
-
11-04-2008, 11:05 AM #9
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.