- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 51 to 60 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
04-04-2008, 10:38 PM #51
Re: Ο 2ος οίκος
Οταν λες εκτος προυπολογισμου ... τι εννοεις ? :unsure: οτι μπορει να υπαρχουν αρνητικες επιπτωσεις εξ αιτιας του ουρανου ? :weird: βασικα ο 2ος δεν ειναι που αντιπροσωευει τα χρηματα .. και οτι υλικο αγαθο αποκτουμε ? επισης η αυτοεκτιμηση και οι αξιες ? Thanx οπως και να χει !!
-
04-04-2008, 11:05 PM #52
-
04-04-2008, 11:17 PM #53
2ος= λεων και αδειος ηλιος κυβερνητης του και στον 9ο, εικαζει κανεις τιποτα?
-
05-04-2008, 02:50 PM #54
Ακμή 2ου στο Σκορπιό και κυβερνήτη στον 1ο και Ουρανό στο 2ο οίκο πιθανόν δείχνει σπατάλη ή το αντίθετο?
και ό,τι αποκτά κανείς ?Ο Ουρανός μπορεί να έχει και θετική επιρροή σ αυτό?
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
05-04-2008, 07:01 PM #55
Εμένα αυτό μου λέει,οτι εχεις έντονη αυτοπεποίθηση και οτι οι αξίες που σου εμφυσήσανε σου δίνουν τα φόντα να είσαι δημιουργική (ιδίως σε οτι αφορά σπουδές) και ανοιχτόμυαλη.Επίσης πρεπει να νιώθεις άνετα μπροστά σε πολύ κόσμο, αυτο όμως αν συνηγορουν κι αλλα στοιχεία του χάρτη.
-
06-04-2008, 11:44 AM #56
ευχαριστω black moon ,μου αρεσουν αυτα που λες!!!! βεβαια απο λεφτα...
-
06-04-2008, 12:28 PM #57
Γειά σου Νanstenka!
Προσωπικά πιστεύω οτι σημαίνει καλη διαχείρηση χρημάτων, έντονο σεξ-απήλ, καθε αλλο παρα ρηχά αισθήματα και αξίες, ίσως και καποιες κληρονομιες...αλλα επίσης και οτι θα μπαίνουν στον δρόμο σου άτομα και καταστάσεις, απρόσμενα και ξαφνικα(τα οποια θα είναι φύσεως 2ου οικου),και θα βοηθουν στον μετασχησμό και την εξελιξή σου.
-
06-04-2008, 06:25 PM #58
Thanx και παλι καλη μου !!! Οφειλω να πω πως με πιανει ωρες ωρες η σπαταλη :embarrest .... Γενικα ομως μπορω να πω οτι εχω μια αντιθεση στον εαυτο μου ( ως προς την μεταχειριση των χρηματων ) μπορω να ειμαι πολυ σπαταλη αλλα να ειμαι και πολυ οικονομος ... φυσικα οταν το θελω ετσι ? Μ ' αρεσει πολυ η χλιδη :bigsmile: .... αλλα καποιες στιγμες μπορω να αρκεστω και σε λιγα !!! Πως γινεται αυτο ? τι φταιει ? ο ουρανος παλι ?:weird::embarrest
-
06-04-2008, 08:42 PM #59
Κοιτας athinoula85 και τον 8ο (τι πλανητες εχει και ποιον κυβερνήτη) και τον Πλουτωνα με τις οψεις του.Ειναι και καποιες γωνίες που δειχνουν σπατάλη όπως για παράδειγμα αρμονική Δια-Αφροδίτης.Επισης η σταση μας απέναντι στο χρήμα επηρρεάζεται και απο τους διελαύνοντες.Δεν είναι μονο ενα που κοιτάμε.Παιζουν πολλα ρολο.
-
06-04-2008, 08:59 PM #60
Συγχαρητήρια για το άρθρο! Πράγματι είναι πολύ καλό και διαφωτιστικό...
Θα προσπαθήσω να κάνω μια υποθετική ερμηνεία μα θέλω την βοήθεια σαs !!!
Λοιπόν, ακμή 2ου στον τοξότη ( Δίαs βρίσκεται στον 9ο ) και στο σπιτάκι αυτό μένει η Σελήνη στον αιγόκερο.....
Θα μπορούσε επομένωσ να πει κανείs οτι υπάρχει κάποια συγκρατημένη εύνοια σε σπουδέs (λόγω Αιγόκερου ) αλλά και μη σταθερότηταs οικονομικών εσόδων ( λόγω Σελήνηs στο 2ο)???
Πείτε μου μια γνώμη........
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.