s
Ο 2ος οίκος - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast
Results 41 to 50 of 206
    Όνομα:
    cancerian

Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Εχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που μου γράφεις.
    Πάντως σας ευχαριστώ όλους πολύ! :bigsmile::bigsmile: Είμαι καινούργια στο site και πραγμτικά με εκπλήσει το γεγονός ότι όλοι προσπαθούν με τις λίγες η πολλές γνώσεις τους να κατατοπίσουν εμάς τους αρχάριους!:clapping::clapping:
    Να ξερεις οτι στην αστρολογια ποτε δεν μαθαινεις τα παντα , και αν σου πει καποιος οτι τα ξερει ολα ... :blink: κανε την με ελαφρα !!!!
    Στο πεδιο της αστρολογιας οσο ζεις μαθαινεις !

Όνομα:
    Στράτος

Για τον Ποσειδώνα στον 2ο τα είπαν τα παιδιά πρίν και συμφωνώ. Το μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι έχεις ταλέντο να βγάζεις χρήματα από ασυνήθιστες πηγές.
    Εμπιστεύσου το ένστικτό σου!!
    Θα ήθελα να προσθέσω ότι ο 2ος έχει να κάνει όχι μόνο με τα υλικά αλλά και τα συναισθηματικά αποκτήματα.

Καλημερα
    Εχω τον 2ο οικο κενο, στον κριο, και ο κυβερνητης του Αρης, ειναι στον ζυγο,στον 8ο, και κανει διαφορες οψεις. Αυτη η αντιστοιχια, 2ος-8ος, κριος-ζυγος, τι σημαινει σα σχεση μεσα σ ενα χαρτη;

Καλημερα !!! Ηθελα να ρωτησω ..τι σημαινει οταν εχεις τον δια στον 2ο οικο ? Εχω τον 2ο οικο στον υδροχοο και τοποθετημενο εκει τον Δια . Ο Ουρανος του υδροχοου ειναι στον τοξοτη ( ουρανος συνοδος ωροσκοπος- τοξοτης ) και η μονη οψη που κανει ο Διας ειναι ενα τετραγωνο με τον πλουτωνα στον σκορπιο.. Ευχαριστω προαιρετικα

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Καλημερα !!! Ηθελα να ρωτησω ..τι σημαινει οταν εχεις τον δια στον 2ο οικο ? Εχω τον 2ο οικο στον υδροχοο και τοποθετημενο εκει τον Δια . Ο Ουρανος του υδροχοου ειναι στον τοξοτη ( ουρανος συνοδος ωροσκοπος- τοξοτης ) και η μονη οψη που κανει ο Διας ειναι ενα τετραγωνο με τον πλουτωνα στον σκορπιο.. Ευχαριστω προαιρετικα
    Ο Διας κατα παράδοση θεωρείται ο ευεργετικότερος όλων των πλανητών.Η λεξη κλειδί του είναι η επέκταση.Σε όποιον οικο βρίσκεται προσφέρει ευκαιρίες σ΄αυτά που αντιπροσωπεύει ο οίκος.Στον Υδροχόο σήμαινει οτι η αξία της ανεξαρτησίας ειναι πολύ σημαντική για σένα.Σε κάνει εφευρετική,πρωτότυπη,εισαι ενάντια σε κάθε είδους διάκριση και ρατσισμό και γενικά ολα τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου τα έχεις πιο ανεπτυγμένα!

Όνομα:
    Ράνια

Επ!Τα αλλα μας τα συμπλήρωσες μετα!:weird:
    Ισως έχεις ευνοια σε ταξιδια,σπουδες και ξενες γλωσσες, τα οποια επισης ειναι πολυ σημαντικά για σένα.Την αποφαση για τα παραπανω μπορείνα την παίρνεις πολύ ξαφνικά!Βεβαια υπάρχουν και αλλες πολλές ερμηνείες...:bigsmile:

...Ευχαριστω προαιρετικα
    Εδώ δεν δεχόμαστε ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ''ευχαριστώ'' Θες δεν θες, θα λες ''ευχαριστώ''
    Εκτός.... και αν εννοείς κάτι άλλο.....:σφύριγμα
    Though the night was made for loving,
    And the day returns too soon,
    Yet we'll go no more a roving
    By the light of the moon

Όνομα:
    Στράτος

Quote Originally Posted by dream_on View Post
    Καλημερα
    Εχω τον 2ο οικο κενο, στον κριο, και ο κυβερνητης του Αρης, ειναι στον ζυγο,στον 8ο, και κανει διαφορες οψεις. Αυτη η αντιστοιχια, 2ος-8ος, κριος-ζυγος, τι σημαινει σα σχεση μεσα σ ενα χαρτη;
    Μεταξύ άλλων μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει πιθανότητα υλικών και συναισθηματικών απολαβών μέσα από την ενασχόληση με τράπεζες, ομόλογα κτλ.
    Ακόμα από την ενασχόληση με οτιδήποτε μπορεί να θεωρηθεί "μεταφυσικό".

Όνομα:
    Στράτος

Συμφωνώ με όσα είπε η black moon. Το μόνο που θα ήθελα να προσθέσω είναι ότι αν και σαφώς ο Δίας στο 2ο είναι πολύ καλή θέση χρειάζεται λίγη προσοχή στη διαχείριση γιατί, λόγω του στοιχείου της υπερβολής που έχει ( και σε συνδυασμό με τον Ουρανό σου), μπορεί να σε βγάλει εντελώς εκτός "προϋπολογισμού".:bigsmile:

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Επ!Τα αλλα μας τα συμπλήρωσες μετα!:weird:
    Ισως έχεις ευνοια σε ταξιδια,σπουδες και ξενες γλωσσες, τα οποια επισης ειναι πολυ σημαντικά για σένα.Την αποφαση για τα παραπανω μπορείνα την παίρνεις πολύ ξαφνικά!Βεβαια υπάρχουν και αλλες πολλές ερμηνείες...:bigsmile:
    Ευχαριστω καλη μου .. !! Βασικα οσα μου ειπες ισχυουν ( ειδικα στα τελευταια ) και πολυ περισσοτερο που περνω αυτες τις αποφασεις ξαφνικα :toung: ... οντως υπαρχει αυτο !!

Page 5 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 15 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)