- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 206
Thread: Ο 2ος οίκος
-
03-04-2008, 03:39 PM #31
-
03-04-2008, 03:46 PM #32
Re: Ο 2ος οίκος
Το έχω διαβασει και περι αξιων και αυτοπεποιθησης τα ξέρω.Εγώ ήθελα να εστιάσω την αναλυση μου στο οικονομικό επίπεδο!Αυτη λοιπόν ειναι μια εκδοχή!Οποιος θέλει μπορει να με συμπληρώσει για να βοηθήσει τον φίλο με την απορία, οσο καλύτερα μπορεί.Εγω πάντως είχα όλη την καλη διάθεση.
-
03-04-2008, 04:14 PM #33
Βρε παιδιά πείτε μου και εμένα (είχα θέσει την ερώτηση μου αλλά απάντηση δεν έλαβα) εγω που έχω τον Ποσειδώνα στον δεύτερο με ακμή στον σκορπιό (κάνουν και σύνοδο) τι να δηλώνει άραγε??? :unsure: Ευχαριστώ
-
03-04-2008, 04:21 PM #34
Iσως να υπαρχει καποια εσφαλμενη αντιληψη για τα θεματα της ασφαλειας και μια υπερεξιδανικευση για το τι σημαινει για σενα ο ορος ασφαλεια . Ακομα θα προσθετα και μια διαθεση "ζαμαν φου" στα θεματα που σχετιζονται με τα οικονομικα σου , βεβαια αυτο εξαρταται και με τις οψεις που δεχεται ο Ποσειδωνας ...
-
03-04-2008, 04:31 PM #35
Μια εκδοχή του Ποσειδώνα στον 2ο ειναι μια τάση να δανείζεις χρήματα σε λάθος ανθρώπους (δανεικά κι αγύριστα που λεμε!) εάν και ώς κυβερνήτης του ο Πλουτωνας σε κάνει καλή ως προς την αποταμίευση,οταν το θεωρείς απαραίτητο.Νομίζω οτι πρέπει να εισαι πολύ καλαισθητο άτομο και ίσως με κάποια καλλιτεχνική κλίση.Επίσης εισαι πολύ αισθησιάκο και μαγνητικό άτομο.
-
03-04-2008, 04:32 PM #36
Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εχει ένα τετραγωνάκι με το Διά (10ος), ενάμιση τετρ με ήλιο(6ος) τριγωνάκια με αφροδίτη και ερμή (5ος) και εξάγωνο με ουρανό (11ος) Χάλια???
-
03-04-2008, 04:50 PM #37
Το τριγωνο με την αφροδιτη και τον ερμη στον 5ο ισως να ειναι και η ενδειξη για καλλιτεχνικους τροπους εκφρασης οπως προειπε και η black moon.
Συγκεκριμενα για τον Ερμη στον 5ο ισως να σε βοηθησει να εκφραστεις μεσα απο τον ερωτα , αφου συνδιαζεται και ο 2ος οικος ο οποιος σου δινει την ασφαλεια να εκφραστεις μεσα απο εκει και να λαβεις οικονομικα οφελη
Για την αφροδιτη στον 5ο σε συνδιασμο με τον Ποσειδωνα στον 2ο θα μπορουσε να ειναι μια ενδειξη οτι καταπατοντας τον εγωισμο σου και τα θελω σου και οντας ανοιχτη στις ερωτικες σου σχεσεις με ενα αισθημα αυτοθυσιας , μπορει να ειναι ικανο να αποτελεσει τον δρομο μεσα απο τον οποιο ο "ερωτας" σου θα ερθει σε εσενα. Αλλα να μην ξεχναμε οτι η Αφροδιτη εχει να κανει και με τα οικομικα , και μπορει να σε κανει ικανει να εκφραστεις και να λαβεις οφελη μεσα απο τον καλλιτεχνικο τομεα , η τον τομεα με τα παιδια !
-
03-04-2008, 06:40 PM #38
Πεσμου κ' αλλα μου αρέσουν αυτά που γράφεις :bigsmile::bigsmile: Ας σοβαρευτούμε η αλήθεια είναι ότι ως προς την αποταμίευση και όταν το θεωρώ απαραίτητο είμαι πολύ καλή (έχουν περάσει και περιοδοι που είμαι "ζαμάν φου" όπως είπε και ο cancerian). Μου αρέσει φοβερά η διακόσμηση (όχι επαγγαλματικά βέβαια) και για χρόνια ασχολιόμουν με το χορό τώρα όσο για τα υπόλοιπα...... Verneigung
-
03-04-2008, 06:44 PM #39
Εχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που μου γράφεις.
Πάντως σας ευχαριστώ όλους πολύ! :bigsmile::bigsmile: Είμαι καινούργια στο site και πραγμτικά με εκπλήσει το γεγονός ότι όλοι προσπαθούν με τις λίγες η πολλές γνώσεις τους να κατατοπίσουν εμάς τους αρχάριους!:clapping::clapping:
-
03-04-2008, 06:59 PM #40
Να σαι καλα Αφροδίτη!Και μεις δεν ξερουμε πολλα μην νομίζεις!Στην Αστρολογία απ'οτι καταλαβα ισχυει το "Χαιρε βαθος αμέτρητο"!!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.