s
Ο 2ος οίκος - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast
Results 31 to 40 of 206

Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Για αυτά κοιτάς περισσότερο τον 5ο,ο 2ος σχετίζεται κατα κυριο λογο με τα οικονομικά!
    Παρακαλώ !:bigsmile:
    Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το άρθρο...??!

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by BlackOrWhat View Post
    Ίσως θα πρέπει να ξαναδιαβάσεις το άρθρο...??!
    Το έχω διαβασει και περι αξιων και αυτοπεποιθησης τα ξέρω.Εγώ ήθελα να εστιάσω την αναλυση μου στο οικονομικό επίπεδο!Αυτη λοιπόν ειναι μια εκδοχή!Οποιος θέλει μπορει να με συμπληρώσει για να βοηθήσει τον φίλο με την απορία, οσο καλύτερα μπορεί.Εγω πάντως είχα όλη την καλη διάθεση.

3. Re: Ο 2ος οίκος

Βρε παιδιά πείτε μου και εμένα (είχα θέσει την ερώτηση μου αλλά απάντηση δεν έλαβα) εγω που έχω τον Ποσειδώνα στον δεύτερο με ακμή στον σκορπιό (κάνουν και σύνοδο) τι να δηλώνει άραγε??? :unsure: Ευχαριστώ

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Αφροδίτη View Post
    Βρε παιδιά πείτε μου και εμένα (είχα θέσει την ερώτηση μου αλλά απάντηση δεν έλαβα) εγω που έχω τον Ποσειδώνα στον δεύτερο με ακμή στον σκορπιό (κάνουν και σύνοδο) τι να δηλώνει άραγε??? :unsure: Ευχαριστώ
    Iσως να υπαρχει καποια εσφαλμενη αντιληψη για τα θεματα της ασφαλειας και μια υπερεξιδανικευση για το τι σημαινει για σενα ο ορος ασφαλεια . Ακομα θα προσθετα και μια διαθεση "ζαμαν φου" στα θεματα που σχετιζονται με τα οικονομικα σου , βεβαια αυτο εξαρταται και με τις οψεις που δεχεται ο Ποσειδωνας ...

Όνομα:
    Ράνια

Μια εκδοχή του Ποσειδώνα στον 2ο ειναι μια τάση να δανείζεις χρήματα σε λάθος ανθρώπους (δανεικά κι αγύριστα που λεμε!) εάν και ώς κυβερνήτης του ο Πλουτωνας σε κάνει καλή ως προς την αποταμίευση,οταν το θεωρείς απαραίτητο.Νομίζω οτι πρέπει να εισαι πολύ καλαισθητο άτομο και ίσως με κάποια καλλιτεχνική κλίση.Επίσης εισαι πολύ αισθησιάκο και μαγνητικό άτομο.

6. Re: Ο 2ος οίκος

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εχει ένα τετραγωνάκι με το Διά (10ος), ενάμιση τετρ με ήλιο(6ος) τριγωνάκια με αφροδίτη και ερμή (5ος) και εξάγωνο με ουρανό (11ος) Χάλια???

Όνομα:
    cancerian

Σ' ευχαριστώ για την απάντησή σου. Εχει ένα τετραγωνάκι με το Διά (10ος), ενάμιση τετρ με ήλιο(6ος) τριγωνάκια με αφροδίτη και ερμή (5ος) και εξάγωνο με ουρανό (11ος) Χάλια???

Το τριγωνο με την αφροδιτη και τον ερμη στον 5ο ισως να ειναι και η ενδειξη για καλλιτεχνικους τροπους εκφρασης οπως προειπε και η black moon.

Συγκεκριμενα για τον Ερμη στον 5ο ισως να σε βοηθησει να εκφραστεις μεσα απο τον ερωτα , αφου συνδιαζεται και ο 2ος οικος ο οποιος σου δινει την ασφαλεια να εκφραστεις μεσα απο εκει και να λαβεις οικονομικα οφελη

Για την αφροδιτη στον 5ο σε συνδιασμο με τον Ποσειδωνα στον 2ο θα μπορουσε να ειναι μια ενδειξη οτι καταπατοντας τον εγωισμο σου και τα θελω σου και οντας ανοιχτη στις ερωτικες σου σχεσεις με ενα αισθημα αυτοθυσιας , μπορει να ειναι ικανο να αποτελεσει τον δρομο μεσα απο τον οποιο ο "ερωτας" σου θα ερθει σε εσενα. Αλλα να μην ξεχναμε οτι η Αφροδιτη εχει να κανει και με τα οικομικα , και μπορει να σε κανει ικανει να εκφραστεις και να λαβεις οφελη μεσα απο τον καλλιτεχνικο τομεα , η τον τομεα με τα παιδια !

8. Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Μια εκδοχή του Ποσειδώνα στον 2ο ειναι μια τάση να δανείζεις χρήματα σε λάθος ανθρώπους (δανεικά κι αγύριστα που λεμε!) εάν και ώς κυβερνήτης του ο Πλουτωνας σε κάνει καλή ως προς την αποταμίευση,οταν το θεωρείς απαραίτητο.Νομίζω οτι πρέπει να εισαι πολύ καλαισθητο άτομο και ίσως με κάποια καλλιτεχνική κλίση.Επίσης εισαι πολύ αισθησιάκο και μαγνητικό άτομο.
    Πεσμου κ' αλλα μου αρέσουν αυτά που γράφεις :bigsmile::bigsmile: Ας σοβαρευτούμε η αλήθεια είναι ότι ως προς την αποταμίευση και όταν το θεωρώ απαραίτητο είμαι πολύ καλή (έχουν περάσει και περιοδοι που είμαι "ζαμάν φου" όπως είπε και ο cancerian). Μου αρέσει φοβερά η διακόσμηση (όχι επαγγαλματικά βέβαια) και για χρόνια ασχολιόμουν με το χορό τώρα όσο για τα υπόλοιπα...... Verneigung

9. Re: Ο 2ος οίκος

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Το τριγωνο με την αφροδιτη και τον ερμη στον 5ο ισως να ειναι και η ενδειξη για καλλιτεχνικους τροπους εκφρασης οπως προειπε και η black moon.

Συγκεκριμενα για τον Ερμη στον 5ο ισως να σε βοηθησει να εκφραστεις μεσα απο τον ερωτα , αφου συνδιαζεται και ο 2ος οικος ο οποιος σου δινει την ασφαλεια να εκφραστεις μεσα απο εκει και να λαβεις οικονομικα οφελη

Για την αφροδιτη στον 5ο σε συνδιασμο με τον Ποσειδωνα στον 2ο θα μπορουσε να ειναι μια ενδειξη οτι καταπατοντας τον εγωισμο σου και τα θελω σου και οντας ανοιχτη στις ερωτικες σου σχεσεις με ενα αισθημα αυτοθυσιας , μπορει να ειναι ικανο να αποτελεσει τον δρομο μεσα απο τον οποιο ο "ερωτας" σου θα ερθει σε εσενα. Αλλα να μην ξεχναμε οτι η Αφροδιτη εχει να κανει και με τα οικομικα , και μπορει να σε κανει ικανει να εκφραστεις και να λαβεις οφελη μεσα απο τον καλλιτεχνικο τομεα , η τον τομεα με τα παιδια !
    Εχει μεγάλη δόση αλήθειας αυτό που μου γράφεις.
    Πάντως σας ευχαριστώ όλους πολύ! :bigsmile::bigsmile: Είμαι καινούργια στο site και πραγμτικά με εκπλήσει το γεγονός ότι όλοι προσπαθούν με τις λίγες η πολλές γνώσεις τους να κατατοπίσουν εμάς τους αρχάριους!:clapping::clapping:

Όνομα:
    Ράνια

Να σαι καλα Αφροδίτη!Και μεις δεν ξερουμε πολλα μην νομίζεις!Στην Αστρολογία απ'οτι καταλαβα ισχυει το "Χαιρε βαθος αμέτρητο"!!!

Page 4 of 21 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 14 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 8 users browsing this thread. (0 members and 8 guests)