- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 10
-
03-04-2008, 03:02 PM #1
ηθοποιος απο "γενεθλιο ωροσκοπιο"
επειδη ειστε πολλοι εκει εξω αυτης της συνομοταξιας, οσοι πιστοι προσελθετε!:wink2:
ποιες οψεις αραγε δειχνουν υποκριτικο ταλεντο στην τεχνη και οχι στη ζωη;απο που βλεπουμε τη δημιουργικη του εκφραση και οχι τη διαστρεβλωση του;
-
03-04-2008, 03:11 PM #2
Re: ηθοποιος απο "γενεθλιο ωροσκοπιο"
Υποθετω οτι ξεκιναμε απ τον πεμπτο οικο και το ποσο "δραστηριος " ειναι...σωστα?
-
03-04-2008, 03:22 PM #3
και οι όψεις του Ποσειδώνα δίνουν ηθοποιούς όπως και οταν υπάρχουν έντονα στοιχεία Λέοντα που είναι κυβερνήτης του 5ου και τις όψεις του 5ου
-
06-04-2008, 10:14 PM #4
Λάθος !Εκει φαινεται η δημιουργικότητα του ατομου,γενικά!Πιο συγκεκριμένα το υποκριτικο ταλέντο και η υποκρισία επισης, φαινεται απο τον 12ο.Ειναι στην ευχέρεια του ατόμου, πανω σε πιο απο τα δυο θα προτιμίσει να εξασκηθεί περισσότερο!Ο Ποσειδώνας σε αρμονική ή σε συνοδο με τους προσωπικούς επισης!Ή Ο Ποσειδώνας στον 1ο,που χρωματίζει όλο το ωροσκόπιο με τις ιδιότητες του
Απλά καποιοι θετικοί πλανητες (Διας,Αφροδιτη) αν ειναι στον 5ο δειχνουν καλλιτεχνικη δημιουργικότητα.Ο Ποσειδώνας στον 5ο δειχνει αδιαμφισβήτητα καποιο ταλέντο.
-
07-04-2008, 02:16 PM #5
Σοβαρα ε? Σ ευχαριστω για την πληροφορια,θα το ψαξω για δωδεκατο.Εγω ,σε πρωτο επιπεδο θεωρουσα υπευθυνο τον πεμπτο οικο, μου αλλαζεις κατευθυνση τωρα.Παντως εκανα μια μικρη ερευνα σε πεντε ωροσκοπια και το μονο κοινο ηταν οτι ειχαν ολοι σεληνη στον πεμπτο.Οι περισσοτεροι εχουν και αλλους εκτος απο σεληνη.Θα κοιταξω για δωδεκατο.Σ ευχαριστω.
-
07-04-2008, 03:38 PM #6
Εγω εχω ποσειδωνα συνοδο σεληνη στον 5ο και το υποκριτικο μου ταλεντο δεν εχει εκδηλωθει...λετε να αδικουμε???:toung:
νομιζω παντως οτι τα εντονα λιονταρισια στοιχεια δινουν υποκριτικο ταλεντο..There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
07-04-2008, 04:24 PM #7
Λοιπον ,οντως "παιζει" πολυς ποσειδωνας ειτε σε πρωτο οικο ειτε συνοδο με ηλιο.Επισης η οψη 72 μοιρων ηλιου-ποσειδωνα (5ος-6ος), μας λεει κατι?
-
07-04-2008, 04:34 PM #8
-
07-04-2008, 06:39 PM #9
-
07-04-2008, 08:57 PM #10
wacko: :dizzy::dizzy::dizzy::
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.