- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 8 of 8
-
02-04-2008, 04:56 AM #1
Ερμηνεία των οίκων σύμφωνα με το χάρτη μου
Καλησπέρα σας...είμαι νέο μέλος στην αστολογική σας παρέα και έλαβα το θάρρος να γράψω αυτές τις λίγες γραμμές , οχι μόνο για να σας παραθέσω τις δικές μου απορίες, αλλά και για να σας εκφράσω την χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσα σας... :bigsmile::bigsmile::bigsmile:
΄Ωντας αρχάρια στα θέματα τις αστρολογίας θα ήθελα να μου εξηγήσετε, όσο πιο αναλυτικά μπορείτε, τους οίκους και τα αντίστοιχα ζώδια που υπάρχουν σε αυτούς, σύμφωνα με τον γενέθλιο χάρτη μου. Οι μοίρες και η τροχιά τι ρόλο παίζουν;
Ζώδια Οίκοι Μοίρες Τροχιά:0
Asc-Ωροσκόπος Λέων 28.02
II-2ος Παρθένος 21.33
III-3ος Ζυγός 20.02
IV-4ος Σκορπιός 22.55
V-5os Τοξότης 27.15
VI-6ος Αιγόκερως 29.23
VII-7ος Υδροχόος 28.02
VIII-8ος Ιχθείς 21.33
IX-9ος Κριός 20.02
MC-Μεσουράνημα Ταύρος 22.55
XI-11ος Δίδυμοι 27.15
XII-12ος Καρκίνος 29.23
Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων....
-
02-04-2008, 01:08 PM #2
-
02-04-2008, 03:36 PM #3
Re: Ερμηνεία των οίκων σύμφωνα με το χάρτη μου
Έχω ήδη "ανακαλύψει" με την βοήθεια του forum τι αντιπροσωπεύει ο κάθε οίκος γενικά καθώς επίσης και την ερμηνεία των οίκων με βάση τους πλανήτες αλλά πουθενα δεν μπορώ να βρώ την ερμηνεία των οίκων με βάση τα ζωδία, με εξαίρεση τον Ωροσκόπο... θα με βοηθούσε πολύ αν μου δίνατε να "φώτα σας" ή αν μου δείχνατε το "δρόμο" με κάποια links, για να βρώ την απάντηση στο ερώτημα μου!!!!! :blink::blink:
-
02-04-2008, 03:50 PM #4
-
02-04-2008, 05:06 PM #5
Και ποιά είναι η συσχέτιση μεταξύ θέσεις πλανητών και θέσεις ζωδίων στους Οίκους;;;;;:blink:Δηλαδή με βάση το "εργαλείο" που βρήκα στο forum επλέγω πρώτα τον οίκο και στην συνέχεια θα πρέπει να επιλέξω έναν πλανήτη για να μου εμφανιστεί η αντίστοιχη ερμηνεία του οίκου σωστά; Εγώ όμως με βάση τον γενέθλιο χάρτη μου έχω βρεί την θέση των ζωδίων στους οίκους και όχι των πλανήτων. Δεν ξέρω ποιον πλανήτη θα πρέπει να επιλέξω σε κάθε οίκο για να μου εμφανιστεί η ανάλογη ερμηνεία. Π.χ στον 2ο οίκο, μου αντιστοιχεί η θέση της Παρθένου ως ζώδιο, ποιον πλανήτη θα πρέπει να επιλέξω; και ουτω κάθ' εξής! :blink::blink::blink:Μήπως πρέπει να επιλέξω τον κυβερνήτη πλανήτη της Παρθένου; :unsure::unsure::unsure:
-
02-04-2008, 07:57 PM #6
Νομίζω ότι αυτό που ζητάς είναι η ερμηνεία των ακμών των οίκων σε ζώδια και - ας με διορθώσει κάποιος από το site αν κάνω λάθος - αυτό δε νομίζω ότι είναι διαθέσιμο...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
02-04-2008, 08:02 PM #7
-
02-04-2008, 08:13 PM #8
ΑΝ καταλαβαίνω σωστά τι εννοείτε τοτε...
Ο ωροσκόπος ειναι η ακμή του πρώτου οίκου.Οι ερμηνεία του κάθε οίκου ειναι συγκεκριμένη και μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με αυτό στην ενότητα Ωροσκόπος-Οικοθεσία κτλ. Στον κάθε χάρτη αλλάζουν απλώς τα ζώδια των ακμών των οίκων.Αυτό απλά δίνει "χρώμα" στις ιδιότητες που έχει ο κάθε οίκος.
Σχετικά με τους πλανήτες ...δεν υπάρχουν πλανήτες απαραίτητα μεσα σε κάθε οικο ή σε κάθε ζώδιο. Πληροφορίες για την ερμηνεία ενός πλανήτη στα ζώδια θα βρείτε στις αυτοματοποιημένες εφαρμογές- αν δεν το εχετε ήδη βρεί.
Τελος ..αν κάποιος οίκος ειναι κενός απο πλανητες μπορούμε να κοιτάξουμε σε πιο ζώδιο βρίσκεται η ακμή του και ποιος ειναι ο κυβερνητης του ζωδίου αυτού.Για παράδειγμα Παρθένος κυβερνήτης Ερμης.Βρίσκουμε σε πιο ζώδιο και οίκο εχουμε τον Ερμή και τις όψεις του για να εχουμε μια εικόνα του πώς λειτουργουμε στο συγκεκριμενο θεμα.
Ελπίζω να σας βοηθησα.:bigsmile:επικοινωνία:
horarycraftsman@gmail.com
https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370
Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/
'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.